2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pelcel li gorunce hemen konuya daldim bu arada her keze meraba kizlar rabbim herseyi gonlunuze gore nasip eylesin ,sag saglim kucaginiza almayi nasip eylsin rabbim bebislerinizi...

canım var da klavuz öyle bişey yazmıyodu sanki..
neyse bi ekre daha bakiym
bi de ben kaşık almadım, onu hangi marka alsak?

canım eşim wee nin almış en küçük boyundan zaten ağzına sokucaz dudaklarının arasından akıtıcakmışız... o yüzden marka çok önemli değil su asamada bence... bir de her bebeğin damak yapısı farklı oluyomuş o yüzden deneme yanılma usulü yapcaz gibi duruyor....

MRB KIZLAR...
nasılsınız??
pelcel mi doğum yapıyor?aaaa
ben artık uyuyamıyor hatta yatamıyorum bu akşam ne sağa yatabildim ne sola sırt üstü zaten yatamıyorum...oturunca rahat ettimm..

ben oturunca da rahat edemiyorm evde sürekli mızmızlanıyorum walla...

Kızlar çok fenayım karnımı kapının koluna çarptım orta kalınlık çizgi oldu mosmor kan oturdu...Bebeğe bişey olmamıştır umarım ölüyorum sandım...Şimdi dr a gidicem ultrason jeli yakmaz inşallah yanıyor karnım resmen

geçmiş olsun canımm ihmal etme tabi bi an önce git kötü bişey çıkmaz inşallah haber et bizede

bende öyle vala..

Pelincm Allah kolay bir doğum nasip etsin canım,dualarımız seninle.

geçmiş olsun canım, ben de çarpıyorum arada hafif çarpmada bile çok acıyor.görünen o ki epey hızlı çarpmışsın,dikkat et kendine.bi şey yoktur inşallah.

ah canım benim, geçmiş olsun. korkma bişey yoktur inş. haber verirsin.

Slm kizlar ben hastdeyim bugun dogum var dua edin nstdeyim acilma basladi

canım dua ettim senin için... Allah yardımcın olsun kolaycacık doğur inşallah...

ayyy ayyyy ayyyy inşallah bişey yoktur mutlaka haber ver tatlım merak ettim çok

ay böle duydukça ben aşırı heyecanlanıyom şimdii pelinin yerine ben doğuruyom sanki yerimde duramıyomm

kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya

canım sana bi fikir sölim nacizane... ben kız çocuklarında iki isme karşıyım because :) şimdi senin kız okudu doktor oldu misal... melis alya öztürk örnek bide evlendi kocasının soyadı ne olsun akıncı ... melis alya öztürk akıncı.... yani çocuk kendi soyadını istesede kullanamaz

ya bende bi saflık yaptım öğle arası kızılaya gittim iş yerimden 20 dk falan yuruyerek hem yuruyus olur diye sonra dönüşte sen bi yağmur başladı ara sokaklardayım takside yok nasıl kalın kalın ayaklar su içi,nde kaldı o halde iş yerime geldim yedek ayakkabıda yok varda olmuyo ayağıma sandalyeye ayakları uzattım ten çorapla oturuyom kollarda ıslak poşet taşıdığık kol eşime desem beni iyce bi azarlar inş. hast olmam pacalar full ıslak :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…