slm kizlar ben hastdeyim bugun dogum var dua edin nstdeyim acilma basladi
kızlar bu aradada benim çok yakın bir arkadaşım da bugün doğum yapacak
sezeryanla, ama saati belli değil demişti, akşam arıycam..
Allah onun da yardımcısı olsun..
ben onlar yerine burda heyecandan duramıyorum, galiba bu heyecanla normal doğuramam ben..
canım var da klavuz öyle bişey yazmıyodu sanki..
neyse bi ekre daha bakiym
bi de ben kaşık almadım, onu hangi marka alsak?
MRB KIZLAR...
nasılsınız??
pelcel mi doğum yapıyor?aaaa
ben artık uyuyamıyor hatta yatamıyorum bu akşam ne sağa yatabildim ne sola sırt üstü zaten yatamıyorum...oturunca rahat ettimm..
Kızlar çok fenayım karnımı kapının koluna çarptım orta kalınlık çizgi oldu mosmor kan oturdu...Bebeğe bişey olmamıştır umarım ölüyorum sandım...Şimdi dr a gidicem ultrason jeli yakmaz inşallah yanıyor karnım resmen
Slm kizlar ben hastdeyim bugun dogum var dua edin nstdeyim acilma basladi
canım eşim wee nin almış en küçük boyundan zaten ağzına sokucaz dudaklarının arasından akıtıcakmışız... o yüzden marka çok önemli değil su asamada bence... bir de her bebeğin damak yapısı farklı oluyomuş o yüzden deneme yanılma usulü yapcaz gibi duruyor....
ben oturunca da rahat edemiyormevde sürekli mızmızlanıyorum walla...
Kızlar çok fenayım karnımı kapının koluna çarptım orta kalınlık çizgi oldu mosmor kan oturdu...Bebeğe bişey olmamıştır umarım ölüyorum sandım...Şimdi dr a gidicem ultrason jeli yakmaz inşallah yanıyor karnım resmen
ay böle duydukça ben aşırı heyecanlanıyom şimdii pelinin yerine ben doğuruyom sanki yerimde duramıyomm
leylosummmm gecmis olsun canim ya.... bende hala hastanedeyim tansiyonumu düsüremiyolar....
leylosummmm gecmis olsun canim ya.... bende hala hastanedeyim tansiyonumu düsüremiyolar....
kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya
kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya