2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy benm de aynıı !! azalma olmadı hatta arttı benm tüyler hamilelikte yaa... bi de dediğin gibi kaşınt yapıo..pudra filn sürüorum ben ama çok kötü yaa..bi de yara da oluyo ben de çıkarken malsef o yüzden çok sinir bozucuuu

anladım canım
benim de o bölgede pek azalma olmadı
ama bacaklarım azaldı, zaten azlardı gerçi
koltukaltı da aynı
gerçi benim doktor takma kafana jilet yap filan diyo ama
yara ve sivilcelerden jilet de zor şimdi..

bende de bacaklarda yok nerdeyse..ya ben jilet kulllanamam yani tahriş olur iice..mecbur böle dewam edicez..

merhaba hepinize kızlar hepiniz bebeğinizin ismini kesinleştirdiniz mi? Bi ben miyim kararsız? Eşim "Asu" olsun istiyor, bense öneri sırf kayınpederimden geldi diye ısınamadım bu isme hem ben hep çok az duyulmuş bi isim olsun, ilerde çocuğum okula başlayınca aynı isimden bitane daha olmasın istiyorum. kendi adım öyleydi. öğrenciyken adımla herkes bilirdi beni soyismimi söylememe gerek kalmazdı:82:. benim adım yeliz, gerçi eski ve çok bilinen bi isim ama hiç başka yelizle karşılaşmamıştım.

Şimdi bana yardım edin ne olsun kızımın adı?nerdeyse gelecek dünyaya isimsiz kaldı teyzeleri :44:

elif, duru, elçin, melis, melisa,hazal, yekta(gerçi ben bunu oğlum için de istedim ama eşim beğenmedi..)
ezel, ela,naz,ipek, begüm..
aklıma bunlar geldi..

Slm kizlar ben hastdeyim bugun dogum var dua edin nstdeyim acilma basladi

biz karar verdik karahan olcek asu ismini pek sewmem ama alternatif bi kaç isim bulabilirsin belkim..senn kararın da önemli sonuçtaa...
naz,rüya,duru,hazal,melis,bade,hayal...aklıma gelenler..

Son düzenleme:

canım onun kullanma kılavuzu yok mu.. benimki küçük cam kaynattım kılavuzda öyle yazıyordu... mama falan verirler diye koydum bir de kaşık koydum ben emmesin biberondan çok zorda kalırsak mamayı kasıkla veririz... insallah gerek kalmaz da....

oyy maşallah ne çok iş başarmıssın Allah kabul etsin bide hatimde bebişin ilk yılında yaptınmı süper olur benim hiçbişeyim hazır değil balon iyi fikir bende alayım tya:98:

maşallah canım yaa ne güzel yapmışsın benim bebeğimin hatimini annem yapıyor... ısmarlama oldu biraz..inşallah vatana millete ailesine hayırlı evlat olur yavrularımızın hepsi

sağolun kızlar.. insallah 40 çıkınca bir hatim daha yapıcam adağım vardı...

pelcelllllll inanmıyorum sana hani beraber doğurcaktık Allahım bir avazda kurtarsın arkadaşım çok çok kolay bir doğum yap insallah
ayy bir miniş daha geliyor dünyaya süper

canım var da klavuz öyle bişey yazmıyodu sanki..
neyse bi ekre daha bakiym
bi de ben kaşık almadım, onu hangi marka alsak?

kızlar bu aradada benim çok yakın bir arkadaşım da bugün doğum yapacak
sezeryanla, ama saati belli değil demişti, akşam arıycam..
Allah onun da yardımcısı olsun..
ben onlar yerine burda heyecandan duramıyorum, galiba bu heyecanla normal doğuramam ben..

MRB KIZLAR...
nasılsınız??
pelcel mi doğum yapıyor?aaaa
ben artık uyuyamıyor hatta yatamıyorum bu akşam ne sağa yatabildim ne sola sırt üstü zaten yatamıyorum...oturunca rahat ettimm..

elif, duru, elçin, melis, melisa,hazal, yekta(gerçi ben bunu oğlum için de istedim ama eşim beğenmedi..)
ezel, ela,naz,ipek, begüm..
aklıma bunlar geldi..

biz karar verdik karahan olcek asu ismini pek sewmem ama alternatif bi kaç isim bulabilirsin belkim..senn kararın da önemli sonuçtaa...
naz,rüya,duru,hazal,melis,bade,hayal...aklıma gelenler..

kızlar teşekkürler önerileriniz için, eşime gösterecem akşam

ayyyyy Allah yardımcın olsun şeker, bir avazda kucağına alırsın bebeğini inşallah, darısı biz bekleyenlerin başına, çok özendim sana bakalım daha ne kadar bekleyeceğim miniğimi:18:

RABBIM bir nefeste sag saglim,saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eylesin canim .kuzucunu duya doya koklarsin insllh vede insllh senden sonraq bana gelir dogumlar oldukca sabirsizlaniorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…