- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
aa canım foto koysana merak ettim..
her hafta mı bakılcak alttan,
iyi de kıl tüy olayını nasıl yapcaz o zaman
her hafta ağda yapılmaz ki
yapmasak da az da olsa çıkar..:26:
Günaydın arkadaşlar
Dün 3 ölçü kurabiye yaptım. çoğunuda şeker hamuruyla süsleyip buzluğa attım. Kimsenin yardım teklifini kabul etmedim. Çok yoruldum ama olsun. Benim bebeğimin kurabiyeleri onlar1 tepsisi kalmıştı süslenecek gidip şimdide onu bitireyim. Şurda 3 günüm kaldı ne de olsa
çok sağol canımmm inan artık bolll bolll dinlenmek istiyorum..ayy neyseki izin alıcaksın artık canımm..vala çook rahatladım senn adınaa..artık ayaklarını uzatıp dinlenirsin bol bol...
Günaydınlar herkese kızlar,
mirabellecim o doymama hissini çook iyi biliyorum, sürekli açım ben de..
Seda'cım maşallah bebişine..Senin de mi ayakların şişiyo canım. Benim de dün akşam kızkardeşim uğramıştı ayaklarıma inanamadı, shrek'in ayaklarına benzemişer aynı diyo (tabii sol ayak kendini aşmış vaziyette artık)
zaten dün eve gidince oturup ağladım, niye iyileşmiyo benim ayağım diye..Dün gece rüyamda normal yürüyodum, o kadar seviniyodum ki..:26:
aa canım foto koysana merak ettim..
her hafta mı bakılcak alttan,
iyi de kıl tüy olayını nasıl yapcaz o zaman
her hafta ağda yapılmaz ki
yapmasak da az da olsa çıkar..:26:
tatlım bence bu haftalarda git bir daha gitmen zor olur gibime geliyor... zaten çıkmaz da artık doğuma kadar....
iyi de kızlar benim 2 haftaya çıkıyo tüylerfıstık ağdacıdan kaçışımız olmayacak galiba
şimdi gittik yaptırdık yaptırdık bi daha yaptıramayızda :97:
camı pencereyi aç diycem ama
insan korkuyor hasta olurum diye
bi de geçen bizim balkondan kertenkele girdi eve kızlar..:18:
Allah'tan eşim halletti..
ben de kirli çamasır sepetinde ne var ne yok yıkadım demin ütüleri de bitirdim... bütün hazırlıklarımı bitirdim eymenin odasını yerleştrdim, hastane çantamı kontrol ettim bir kaç eksiğim vardı tamamladım.. lohusa bardağı takımlarımı hazırladım (annem tepsi örtüsünü dikip verecek) evi süsleyecek balonları falan aldım... sanırım bütün işlerimi bitirmişim... sadece tek bir işim kaldı o da hatim yapıyordum son 5 cüzüm var insallah şimdi başlayıp yarına bitirmek istiyorum onu da mübarek gün duasını yapayım diye....
kızlaaar,
valizinize biberon koyacak mısınız?
bir de nasıl biberonları nasıl streilize ettiniz
benimki cam değil de, kaynatsam bişey olur mu acaba?
şundan almıştım >> Hepsiburada.com : Philips Avent Ekstra Dayanıklı Doğal Besleme Biberonu 260ml Yavaş Akış Emziği (Scf663/17) | Anne / Bebek / Çocuk
sorma canım inşallah kertenkelenin akrabaları yoktur evimizde..amanin bazı bölgelerde çok oluo o canım allahtan eşin halletmiş yoksa uykusuz gecelerin daha uykusuz bi hal alırdı :18:
çok sağol canımmm inan artık bolll bolll dinlenmek istiyorum..
hiç deme valla fena şişiyo..terliklerim ayakkabılarım gelmiyo..ama doğumdan sonra hepsi iner diyorlar
ben de kirli çamasır sepetinde ne var ne yok yıkadım demin ütüleri de bitirdim... bütün hazırlıklarımı bitirdim eymenin odasını yerleştrdim, hastane çantamı kontrol ettim bir kaç eksiğim vardı tamamladım.. lohusa bardağı takımlarımı hazırladım (annem tepsi örtüsünü dikip verecek) evi süsleyecek balonları falan aldım... sanırım bütün işlerimi bitirmişim... sadece tek bir işim kaldı o da hatim yapıyordum son 5 cüzüm var insallah şimdi başlayıp yarına bitirmek istiyorum onu da mübarek gün duasını yapayım diye....
kızlaaar,
valizinize biberon koyacak mısınız?
bir de nasıl biberonları nasıl streilize ettiniz
benimki cam değil de, kaynatsam bişey olur mu acaba?
şundan almıştım >> Hepsiburada.com : Philips Avent Ekstra Dayanıklı Doğal Besleme Biberonu 260ml Yavaş Akış Emziği (Scf663/17) | Anne / Bebek / Çocuk
Herkese gunaydın kızlar...Bende seviniyordum benim ayaklarım hiç şişmedi diye çünkü bütün kış bir çizmeyi giydim bir de spor ayakkabıları genişletmişim giye giye demek ki
dün yazlıkları çıkardım şöyle topuklu bi terliğim vardı deneyim dedim...Ayağım içine girmedi:))))Ayaklarım rahat 38 olmuş normalde 36 buçuk tu...Bugun dr a gideceğim bakalım bebeğim dönmüşmü...Bir de dr a ne sorsam doğum bölümüne gidip ne getireyim doğuma diye soracağım...Aklıma soru gelmiyor aklınızda sorular varsa bana söyler misiniz...Liste yapı gideyim unutuyorum sonra
tatlım bence bu haftalarda git bir daha gitmen zor olur gibime geliyor... zaten çıkmaz da artık doğuma kadar....
kaynattın mı ne yaptın canım?aslında ben biberon verilmesini istemiorum ama küçükler var ya minik biberonlar..onlardan koyucam çantaya bi tane..yavaş akışlı oluyo emziği zaten..tek delikli oluyo yeni doğanlar için..ondan koyucam bi tane..
ama küçük küçük nasıl alıyosun her hafta?işala çıkmaz dicim ama benm daha var doğuma kesinn çıkaarrr ...ben her hafta doktora gitmeden kontrol ediyorum mecbuur
Herkese gunaydın kızlar...Bende seviniyordum benim ayaklarım hiç şişmedi diye çünkü bütün kış bir çizmeyi giydim bir de spor ayakkabıları genişletmişim giye giye demek ki
dün yazlıkları çıkardım şöyle topuklu bi terliğim vardı deneyim dedim...Ayağım içine girmedi:))))Ayaklarım rahat 38 olmuş normalde 36 buçuk tu...Bugun dr a gideceğim bakalım bebeğim dönmüşmü...Bir de dr a ne sorsam doğum bölümüne gidip ne getireyim doğuma diye soracağım...Aklıma soru gelmiyor aklınızda sorular varsa bana söyler misiniz...Liste yapı gideyim unutuyorum sonra
kaynattın mı ne yaptın canım?
ama küçük küçük nasıl alıyosun her hafta?
jilet mi kullanıyosun?