2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aa canım foto koysana merak ettim..

her hafta mı bakılcak alttan,
iyi de kıl tüy olayını nasıl yapcaz o zaman
her hafta ağda yapılmaz ki
yapmasak da az da olsa çıkar..:26:

fıstık ağdacıdan kaçışımız olmayacak galiba
şimdi gittik yaptırdık yaptırdık bi daha yaptıramayızda :97:

ben de kirli çamasır sepetinde ne var ne yok yıkadım demin ütüleri de bitirdim... bütün hazırlıklarımı bitirdim eymenin odasını yerleştrdim, hastane çantamı kontrol ettim bir kaç eksiğim vardı tamamladım.. lohusa bardağı takımlarımı hazırladım (annem tepsi örtüsünü dikip verecek) evi süsleyecek balonları falan aldım... sanırım bütün işlerimi bitirmişim... sadece tek bir işim kaldı o da hatim yapıyordum son 5 cüzüm var insallah şimdi başlayıp yarına bitirmek istiyorum onu da mübarek gün duasını yapayım diye....

ayy neyseki izin alıcaksın artık canımm..vala çook rahatladım senn adınaa..artık ayaklarını uzatıp dinlenirsin bol bol...
çok sağol canımmm inan artık bolll bolll dinlenmek istiyorum..

hiç deme valla fena şişiyo..terliklerim ayakkabılarım gelmiyo..ama doğumdan sonra hepsi iner diyorlar

aa canım foto koysana merak ettim..

her hafta mı bakılcak alttan,
iyi de kıl tüy olayını nasıl yapcaz o zaman
her hafta ağda yapılmaz ki
yapmasak da az da olsa çıkar..:26:

tatlım bence bu haftalarda git bir daha gitmen zor olur gibime geliyor... zaten çıkmaz da artık doğuma kadar....

camı pencereyi aç diycem ama
insan korkuyor hasta olurum diye
bi de geçen bizim balkondan kertenkele girdi eve kızlar..:18:
Allah'tan eşim halletti..

tatlım bence bu haftalarda git bir daha gitmen zor olur gibime geliyor... zaten çıkmaz da artık doğuma kadar....

fıstık ağdacıdan kaçışımız olmayacak galiba
şimdi gittik yaptırdık yaptırdık bi daha yaptıramayızda :97:
iyi de kızlar benim 2 haftaya çıkıyo tüyler
bi de çıkarken kaşınarak ve yara olarak çıkıyo sıcaktan herhalde
şimdi alsam daha 35. haftadayım, tam doğum zamanı iyice çıkmış olacaklar, az daha bekleyim diyorum..

camı pencereyi aç diycem ama
insan korkuyor hasta olurum diye
bi de geçen bizim balkondan kertenkele girdi eve kızlar..:18:
Allah'tan eşim halletti..

amanin bazı bölgelerde çok oluo o canım allahtan eşin halletmiş yoksa uykusuz gecelerin daha uykusuz bi hal alırdı :18:

oyy maşallah ne çok iş başarmıssın Allah kabul etsin bide hatimde bebişin ilk yılında yaptınmı süper olur benim hiçbişeyim hazır değil balon iyi fikir bende alayım tya:98:

Son düzenleme:

ben alamdım ama alıp koycam canım süt gelmezse mama veriyolarmış hastanede duydum onlarınkide varmış ben götürmezsem o yüzden küçük bir cam alcam nasipse

çok sağol canımmm inan artık bolll bolll dinlenmek istiyorum..

hiç deme valla fena şişiyo..terliklerim ayakkabılarım gelmiyo..ama doğumdan sonra hepsi iner diyorlar

Herkese gunaydın kızlar...Bende seviniyordum benim ayaklarım hiç şişmedi diye çünkü bütün kış bir çizmeyi giydim bir de spor ayakkabıları genişletmişim giye giye demek ki
dün yazlıkları çıkardım şöyle topuklu bi terliğim vardı deneyim dedim...Ayağım içine girmedi:))))Ayaklarım rahat 38 olmuş normalde 36 buçuk tu...Bugun dr a gideceğim bakalım bebeğim dönmüşmü...Bir de dr a ne sorsam doğum bölümüne gidip ne getireyim doğuma diye soracağım...Aklıma soru gelmiyor aklınızda sorular varsa bana söyler misiniz...Liste yapı gideyim unutuyorum sonra

maşallah canım yaa ne güzel yapmışsın benim bebeğimin hatimini annem yapıyor... ısmarlama oldu biraz..inşallah vatana millete ailesine hayırlı evlat olur yavrularımızın hepsi

aslında ben biberon verilmesini istemiorum ama küçükler var ya minik biberonlar..onlardan koyucam çantaya bi tane..yavaş akışlı oluyo emziği zaten..tek delikli oluyo yeni doğanlar için..ondan koyucam bi tane..

günaydın canım... doğum şekline karar vermediysen iki türün artı ve eksilerini konuşabilirsin... ben pazartesi gidicem ve hocayla seminer yapıcam bu konu üzerine

işala çıkmaz dicim ama benm daha var doğuma kesinn çıkaarrr ... ben her hafta doktora gitmeden kontrol ediyorum mecbuur

Günaydın kızlar..
bugün gitmiym okula sevk alıym dedim ama sanki pişman oldum evde olduğuma çünkü evin halini gördüçe içim sıkılıyor.oofff kim temizleyecek bu evi. en fazla yarım saatimi alır ama sütü içtim kız içimde kıpır kıpır ayağa kalksam yürüyemem kesin.Açıkça gözüm de yemiyor. derkeeeen Tuğçe'nin şu yazısını okudum ve kendimden utandım bi an

MAAŞALLAH yani canım,süpersin..al sana

aslında ben biberon verilmesini istemiorum ama küçükler var ya minik biberonlar..onlardan koyucam çantaya bi tane..yavaş akışlı oluyo emziği zaten..tek delikli oluyo yeni doğanlar için..ondan koyucam bi tane..
kaynattın mı ne yaptın canım?

işala çıkmaz dicim ama benm daha var doğuma kesinn çıkaarrr ... ben her hafta doktora gitmeden kontrol ediyorum mecbuur
ama küçük küçük nasıl alıyosun her hafta?
jilet mi kullanıyosun?

ben de giyemiyorum terliklerimin hiç birini malsef..artık doğumdan bi süre sonra tekrar denicem..bi sürü terlik sandalet duruo öle..rahat bi terlik aldım onu giyorum mecburr..:78: topuklu zaten giymeyi bırakalı bayaa oluyo...ki ben çok sewerdim giyerdim dolgu topuk filan
ben de liste yapıyorum doktora gitmeden önce yoksa hepsini unutuyorum..doğum şeklini zamanını filan konuşursun..hastaneye ne zaman geliceğini özel bişey isteyip istmediklerini sor hastaneye getirmek için..ben doğumhaneyi hasta odasını filan sordum..işte nerde doğum yapıcam sora nereye gelicem,acilden mi giricez ilk başta filan sor..tabi ben bazılarını hemşirelere sordum..sen de öyle yaparsın canım..aklında bişi kalmasın sor hepsini..

kaynattın mı ne yaptın canım?

ama küçük küçük nasıl alıyosun her hafta?
jilet mi kullanıyosun?

yok daha kaynatmadım da annem emzik kutusu getiricek bu hafta..hepsini birden kaynatıcam öle koyucam..emziğini,biberonunu filan hepsini birden kaynatıcam artık..
yok jilet kullanmıyorum hiç..ağdayla almaya çalışıyorum ya da epilasyon makinesiyle..mecbur yani..küçük de olunca ağdaya gelmiolar kii...ben de makinayla almaya çalışıorum tek tük kalıo ama poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…