- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 43
canım eşim wee nin almış en küçük boyundan zaten ağzına sokucaz dudaklarının arasından akıtıcakmışız... o yüzden marka çok önemli değil su asamada bence... bir de her bebeğin damak yapısı farklı oluyomuş o yüzden deneme yanılma usulü yapcaz gibi duruyor....
sağol canım, ben de bi tane alıp koyayım çantaya o zaman..
ay canım nasıl bi acıdır tahmin edebiliyorum, az b yere dokununca bile acıyo..Git canım doktora, inşallah bişey yoktur..Kızlar çok fenayım karnımı kapının koluna çarptım orta kalınlık çizgi oldu mosmor kan oturdu...Bebeğe bişey olmamıştır umarım ölüyorum sandım...Şimdi dr a gidicem ultrason jeli yakmaz inşallah yanıyor karnım resmen
sorma canım ya aynen ben de yerimde duramıyorum şu an..bana noluyosa..ay böle duydukça ben aşırı heyecanlanıyom şimdii pelinin yerine ben doğuruyom sanki yerimde duramıyomm
kk'yı bile kapatasım geldi
baktıkça kötü oluyorum..doğumdan bahsetmek istemiyorum artık..panik yaptım sanırım iyice..
Hay Allah canım ya..dualarım seninle..Allah yardımcın olsun..leylosummmm gecmis olsun canim ya.... bende hala hastanedeyim tansiyonumu düsüremiyolar....
ben Melis ismini seviyorum canım ama Alya ne demek onun anlamını bilmiyorum..sanki yabancı isim gibi..kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya