- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...
Herkese Günaydın
Leylacım geçmiş olsun
Busecik miadında gelir canım sinler annesini sen sıkıntı yapma onuda etkiliyo sonuçta...
Günaydınlarrrr...hala uyuyorum amaaaa
dün gittk doktorumuza aldık raporumuz hayırlaara vesile olsun..bugün patronumla konuşucam yarım kaabul ederse gelicem yoksa gelemiycem bol istiharat dedi doktorum ayak şişlerimden yana..bebeğim 2200 gram olmuş teyzeleri..kilo almamışımm:) tebrik ettii ilk defa bu arada:) kızım maşşallahh tombiş olmuş yüzü birazdan atıcam resmini doğumu sordum suyumuz gayet ii normal bekliyoruz sezeryan dersen 37.haftadan sonra duruma göre alırız bebeği dedi 2 hafta sonra gene çağırdı sancım oluyo arada dedim nts'ye bağlayalım dedi..erken doğum çokmuş hemen kaygılanma ara hast.gelirim ben dedi..çıakrken de son noktayı koydu tabi kilo almamışsın ama ekmek gene yasak dedi..uyuz demese olmaz sanki..bizden bu kadar kızlar...2 hafta nasıl geçerki ola..
dün gittk doktorumuza aldık raporumuz hayırlaara vesile olsun..bugün patronumla konuşucam yarım kaabul ederse gelicem yoksa gelemiycem bol istiharat dedi doktorum ayak şişlerimden yana..bebeğim 2200 gram olmuş teyzeleri..kilo almamışımm:) tebrik ettii ilk defa bu arada:) kızım maşşallahh tombiş olmuş yüzü birazdan atıcam resmini doğumu sordum suyumuz gayet ii normal bekliyoruz sezeryan dersen 37.haftadan sonra duruma göre alırız bebeği dedi 2 hafta sonra gene çağırdı sancım oluyo arada dedim nts'ye bağlayalım dedi..erken doğum çokmuş hemen kaygılanma ara hast.gelirim ben dedi..çıakrken de son noktayı koydu tabi kilo almamışsın ama ekmek gene yasak dedi..uyuz demese olmaz sanki..bizden bu kadar kızlar...2 hafta nasıl geçerki ola..
gözün aydın canım maşallahh kızınadaben haziranın 6 sında gitmiştim bi dahaki 4 temmuzda sen normal düşünuodun heralde dimi
slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...
Sen nerdesin bilmiyorum ama Ben antalyadayım. Sedefdijital.com a bakabilirsin. Allah seninde yardımcın olsun.Mrb, ben de agsutos annesiyim insaallah.Dogum fotografcisi arastiriyorum ben de. Özelden yazamiyorum da burdan yazmak zorunda kaldim. Nerden ayarladin, fiyati da paketi de uygun geldi. Bi de nerede dogum yapcaksin? Insallah kolayca atlatirsin. Allah yardimcin olsun. Tskler simdiden..
evet canım normal düşünüyorum söyledimde zaten..doktoruma..temmuzun 4ünde çağırdı mutlaka gel dedi..
canım geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın ama dikkat et yorma kendini zaten bebişte miadına girmiş çok şükür korkulack bişey yok ama sen yinede otur dinlen yorulma biraz daha sabretsin buse hanım hazırlıkları görmek için sanırım kızlar daha anne karnında meraklı oluyorlar yavrucaklar çıkıp beşiklerini kendileri beğenmek istiyor herhaldedualarımız seninle sen ferah tut içini öptük seni ve bebişi
banada doğum şeklini bi dahaki geldiğinde temmuzda konuşuruz dedi bende normal istiom bakalım hayrlısı
Günaydın arkadaşlar
Dün 3 ölçü kurabiye yaptım. çoğunuda şeker hamuruyla süsleyip buzluğa attım. Kimsenin yardım teklifini kabul etmedim. Çok yoruldum ama olsun. Benim bebeğimin kurabiyeleri onlar1 tepsisi kalmıştı süslenecek gidip şimdide onu bitireyim. Şurda 3 günüm kaldı ne de olsa
Günaydın arkadaşlar
Dün 3 ölçü kurabiye yaptım. çoğunuda şeker hamuruyla süsleyip buzluğa attım. Kimsenin yardım teklifini kabul etmedim. Çok yoruldum ama olsun. Benim bebeğimin kurabiyeleri onlar1 tepsisi kalmıştı süslenecek gidip şimdide onu bitireyim. Şurda 3 günüm kaldı ne de olsa
ayy bu saatte uyandırdı minnoş birasdan yatarım
biz hep böleyis işte kıslar
günaydın kızlarr
günaydın herkese
günaydınnnn
Herkese Günaydın
gunaydın canım
ne güzel maşallah sana kuzucuğuna canım
ekmek yasak ha ben ekmeksiz doymuyorum 21 kilo aldım o yüzdenmutluyum napiimmm açım sürekli yiyorum
ayy bu saatte uyandırdı minnoş birasdan yatarım
biz hep böleyis işte kıslar
Günaydın arkadaşlar
her hafta mı bakılcak alttan,ben de bi 6 da kalkıorum sora dolanıp tekrar yatıorum vala sersem gibi oldum...ay kurtuldum muayenedenamma stres yapmıştım ama yapcek bişi yokmuş.. zaten her son haftalarda açıklığa bakıcak sürekli..didim kaçış yok bundann bi de doğumu düşünn:94:nst ye bağladıklarında sıcaktan bayılıcaktım az dahaaa...:95:hareket etmemesi normal tabi..ama bi daha şekerli bişiler yicem nst ye bağlanmadan önce..o zaman hareket ediomuşş