2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın

Leylacım geçmiş olsun
Busecik miadında gelir canım sinler annesini sen sıkıntı yapma onuda etkiliyo sonuçta...

Günaydınlarrrr...hala uyuyorum amaaaa

dün gittk doktorumuza aldık raporumuz hayırlaara vesile olsun..bugün patronumla konuşucam yarım kaabul ederse gelicem yoksa gelemiycem bol istiharat dedi doktorum ayak şişlerimden yana..bebeğim 2200 gram olmuş teyzeleri..kilo almamışımm:) tebrik ettii ilk defa bu arada:) kızım maşşallahh tombiş olmuş yüzü birazdan atıcam resmini doğumu sordum suyumuz gayet ii normal bekliyoruz sezeryan dersen 37.haftadan sonra duruma göre alırız bebeği dedi 2 hafta sonra gene çağırdı sancım oluyo arada dedim nts'ye bağlayalım dedi..erken doğum çokmuş hemen kaygılanma ara hast.gelirim ben dedi..çıakrken de son noktayı koydu tabi kilo almamışsın ama ekmek gene yasak dedi..uyuz demese olmaz sanki..bizden bu kadar kızlar...2 hafta nasıl geçerki ola..

Son düzenleme:

maşallah canım size

ne güzel maşallah sana kuzucuğuna canım
ekmek yasak ha ben ekmeksiz doymuyorum 21 kilo aldım o yüzden mutluyum napiimmmaçım sürekli yiyorum

gözün aydın canım maşallahh kızınada ben haziranın 6 sında gitmiştim bi dahaki 4 temmuzda sen normal düşünuodun heralde dimi

canım geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın ama dikkat et yorma kendini zaten bebişte miadına girmiş çok şükür korkulack bişey yok ama sen yinede otur dinlen yorulma biraz daha sabretsin buse hanım hazırlıkları görmek için sanırım kızlar daha anne karnında meraklı oluyorlar yavrucaklar çıkıp beşiklerini kendileri beğenmek istiyor herhaldedualarımız seninle sen ferah tut içini öptük seni ve bebişi

Sen nerdesin bilmiyorum ama Ben antalyadayım. Sedefdijital.com a bakabilirsin. Allah seninde yardımcın olsun.

ayy bende erken gelse diye bakıyorum şöle bir haftacık erken gelsede sevsek zaten 37 den sonra tıbben fazladan kalıyolarmışbide doktor 35-36 dan sonra gelene gelme demeyiz verilen ilaçların yan etkileri daha fazla olabiliyor erken gelişinden dedi kızımla konusuyoruz 39 da gel di,ye ama bakalım dinlicek mi

Günaydın arkadaşlar
Dün 3 ölçü kurabiye yaptım. çoğunuda şeker hamuruyla süsleyip buzluğa attım. Kimsenin yardım teklifini kabul etmedim. Çok yoruldum ama olsun. Benim bebeğimin kurabiyeleri onlar 1 tepsisi kalmıştı süslenecek gidip şimdide onu bitireyim. Şurda 3 günüm kaldı ne de olsa

günaydın canım ellerine sağlık bende düşünüom ama daha evim temizlenecek daha eksikler var ufak defek alınacak bebişin kıyafetleri yıkanacak hastane çantalarım hazırlanacak cakdaa cakkk

ayy ne güzell ellerine sağlık canım..bende h.sonu yapıcam birazcık annemler için..daha sonra ine yaparım..hem bi deneyeyim bakalım nası bişi olucak..artık deneme yanılma yöntemiyle uğraşıcaz...ayy senn çok az kaldıı zateennn hadi bakalım son hazırlıklaar

ayy neyseki izin alıcaksın artık canımm..vala çook rahatladım senn adınaa..artık ayaklarını uzatıp dinlenirsin bol bol...

ayy bu saatte uyandırdı minnoş birasdan yatarım
biz hep böleyis işte kıslar

günaydın kızlarr

günaydın herkese

Herkese Günaydın

gunaydın canım

ne güzel maşallah sana kuzucuğuna canım
ekmek yasak ha ben ekmeksiz doymuyorum 21 kilo aldım o yüzden mutluyum napiimmmaçım sürekli yiyorum

Günaydınlar herkese kızlar,
mirabellecim o doymama hissini çook iyi biliyorum, sürekli açım ben de..
Seda'cım maşallah bebişine..Senin de mi ayakların şişiyo canım. Benim de dün akşam kızkardeşim uğramıştı ayaklarıma inanamadı, shrek'in ayaklarına benzemişer aynı diyo (tabii sol ayak kendini aşmış vaziyette artık)

zaten dün eve gidince oturup ağladım, niye iyileşmiyo benim ayağım diye..Dün gece rüyamda normal yürüyodum, o kadar seviniyodum ki..:26:

ayy bu saatte uyandırdı minnoş birasdan yatarım
biz hep böleyis işte kıslar

ben de bi 6 da kalkıorum sora dolanıp tekrar yatıorum vala sersem gibi oldum...ay kurtuldum muayenedenamma stres yapmıştım ama yapcek bişi yokmuş.. zaten her son haftalarda açıklığa bakıcak sürekli..didim kaçış yok bundann bi de doğumu düşünn:94:nst ye bağladıklarında sıcaktan bayılıcaktım az dahaaa...:95:hareket etmemesi normal tabi..ama bi daha şekerli bişiler yicem nst ye bağlanmadan önce..o zaman hareket ediomuşş

aa canım foto koysana merak ettim..

her hafta mı bakılcak alttan,
iyi de kıl tüy olayını nasıl yapcaz o zaman
her hafta ağda yapılmaz ki
yapmasak da az da olsa çıkar..:26:

gunaydın kızlar bız çok bi gece geçirdik çok sıcaktı evimiz butun gece terledım üst değiştım
yawru kuşum süreklı oynadı durdu ne uyudu ne benı uyuttu bölece sabah oldu işe geldikkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…