2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Günaydın kızlar. Sanırım bende Temmuz annesi adayıyım.

Dilerim meleklerimiz bizleri bırakmazlar.

slm arkadaşlar benimde son adet tarihim 29 eylül sabahtan beri haziran annelerine yazıyorum ama sanırım temmuz muş neyse ben iki topiğede yatişirim

slm kızlarrrr rabbim nasipederse bende temmuz annesi olucam günüm 8 kasımdı 8 ekimde adetin ilk günü çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh

Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.

tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun ) pazartesi doktor randevum var

daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz

slm kızlar öncelikle hepinzin bebekleri hayırlı olsun inş. :)
sanırım bende temmuz annesi oluyorum :) bugünkü kan değerim 276 çıktı. Allahım hepimize kucaklamyı nasip etsin inş.

kızlar sunlaRA bakın ilk yaseminik gelmiş topiğe ilk de o anne oldu zaten... kendimden sonra bakamadım walla ben baya geç gelmişim kendimi bulana kadar baya okudum yani

kızlar sunlaRA bakın ilk yaseminik gelmiş topiğe ilk de o anne oldu zaten... kendimden sonra bakamadım walla ben baya geç gelmişim kendimi bulana kadar baya okudum yani

valla canım ben ilk açıldığından beri takip ediyodum ama çok çok sonra katıldım aranıza sanki üstünden yıllar geçmiş gibi

oh hadi hayırlısı canımm..çok az kalmış..senn yerinde olsam heyecandan çatlardım heralde benm doğuma daha çoook var..doktor dedi sabrediceksin yapcek bişi yok geç gelme ihtimali var yani..keyfi yerinde minik guşun napalımmm :122:

kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..
71 kg.olmuşum bu arada .. Evde 69 çıkıyodum ya..

sorma benn orda tartıya çıkarkenn kalbim hızlı hızlı atıyorr ben 82 oldumm :18:

allamm yaa nasıl bi insan hamilesin sonuçta içinde hiç bi heyecanı kıpırtısıdamı yokkii beş gündürr arayıpp sormuyorr canım kusura bakma ama acayipp sinir oldum

evet anne önemli gerçekten ama bu dönemlerde eşş bambaşka canımmm

slm kızlar canım çok sıkkın ya dün ofise hırsız girdi adam elimden tlf aldı gitti ya akşama kadar karakoldaydım

çok geçmişş olsun canımm allahtann sana bişey olmamışş elinden tlii kapıpp gidiyor okuyunca yuhh dedim yaniii

yaa kızlar benim 3-4 gündür çok başım ağrıyoooo geçer diyorum ama geçmiyo bu haftalarda sizdede oldumu

yaa kızlar benim 3-4 gündür çok başım ağrıyoooo geçer diyorum ama geçmiyo bu haftalarda sizdede oldumu

ceryanda kalmışsındır canımm..ondan ağrıodur belki..klima yada vantilatörün önnde kalmışsan da ağrabilir...benm genelde sıcaklardan ağrıo malsef..saçlarımı yıkıyorum duş alıyorum sora balkonda oturuyorum tabi rüzgarda kalınca direk baş ağrısı..

ayy canım sağol cevabın için dediğin gibi oldu herhalde ilaçta içemiyorum hiç çekilmiyo sese tahammülüm kalmadı hiç

ayy canım sağol cevabın için dediğin gibi oldu herhalde ilaçta içemiyorum hiç çekilmiyo sese tahammülüm kalmadı hiç

aynen bende..yatiim diorum bu sefer sıcaktan uyuyamıorum iice ağrıo..ilaç içememek kötü o zaman uzatıyo işte ağrıyı mecbur bi kaç gün sürüo..geçmiş olsun canımm

slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...

selam canım,geçen bi arkadaşın sordu seni.. seni merak ettik biz de..
sancılarının durmasına sevindim..çok mu yoğundu ki hastaneye yatırdılar?.
benim de geçen cuma hafif çıktı sancılar , ilaç verdi doktor
bu cuma tekrar bakacak bakalım..

festancım catı muayenesi neden o kadar erken yapıldı ki? sen mi istedin, genelde 36. 37. haftada yapılıyordu ama:18:
bilmiyorumki pinpirikli doktorum kontrol etti

canım hayırlı olsun cok sevindim maşallah cok ii
bebişin ne mutlu sana istedigin gibi bi dogum
olur inş.olur hersey sıkma canını yavas yavas
yaparsın ne 2 dak lık seyler bi gunde hazırlanır
hast.cantası
sagolasin canim insallah hepimize hayirli kolay dogumlar nasip olur
ben baslarda balik yiyemiyorudum simdi haftada bir firinda balik yemeye ozen gosteriyorum
suyu bol iciyorum tuzu cokdan beri minimuma indirdim
salata yesillik ve meyve bol yiyorum sebzelerden de domatesei hergun kahvaltida yiyorum
yesil fasulyede yiyorum yaprak mevsimi aslinda sarmaya usenmesem yiycem cunku en yuksek kalsiyum yapraktaymis
sutu gunde bir bardak iciyorum yogurt az yiyorum ama
cevizide unuttum bayadir
ispanak yiyorum haftada bir bukadar ozen gosteriyorum butun kilolari ben aliyorum bebegim daha 2kilocuk:44:

iyi canım Allah'a şükür atlatmışsın..
inşallah istediğin gibi olur herşey..
haklısın canım, en iyisi 3. 4. ayda herşeyini yapmak lazmmış..

B]
sagol canim evet bastan hazirlamak lazim herseyi heves heves

Allah bebeklerimizi zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.

eşinin durumuda iyidir cnm inşallah
bugun alırsın heralde sonuç perş çıkcakmış madem
ayy cnm senin iyi olmasana sevindim çok
ohh oh maşallah
aa 29 haziran demek hayırlı uğurlu olsun canım sezeryan tarihin :)
odalara da bakmışsın süper herşeye hazırsın maşallah

sonunda kurtuldun bacım demek çaı muayenesinden
bana da dert olmuştu kıs artık napacak acep bu kıs diye
neyseki atlatmışsın canında yanmamış süper
her hafta bebişi görmek güsel olur senin için ohhh
uyuyodur bebiş napsın sıcaktan o da bayıldı heralde ondan daha az hareket etmiştir annesi

annenlerin barışmasına çok drvindim kıs
sen de rahat etmişsindir stresin gtmiştir

kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..
71 kg.olmuşum bu arada .. Evde 69 çıkıyodum ya..

ayy bende 71 kiloyum valla
amannnn veriris doğumdan sonra sıkma canını tatlım

bu arada kızlar uyku durumunuz nasıl sağlıklı uyuyabiliyor musunuz?

sağlıklı uyumak?
o da ne?
bayadırrrrr uyuyanmıyorum sağlıklısını bıraktım hadi..
en çok da yüzüstü uyumayı özledim ben yaaaa

geçmiş olsun tatlım yaaa
neyse dr kullan demiş kullan bari şeker
az kaldı ha gayret

slm kızlar canım çok sıkkın ya dün ofise hırsız girdi adam elimden tlf aldı gitti ya akşama kadar karakoldaydım

ayyy ne cesaret yaa
ne manyaklar varr
çook geçmiş olsun
neyseki sana bişiy yapmamış yaaa

aaaa ben bunları bilmiyodum
canım çok sağol verdiğin bilgiler için
ve de cesaretlendirmen için
inş bisde emziririiz bebekleri
benım korkum yara olması göğüs ucumun
şimdiden lansinoh kullanıyorum ama
bilmem faydası olur mu o zzamana :26:

seni çok iyi anlıyorum canım ya
benimde dönmedi çünkü bebeğim
ama sezeryana ben alıştım sen de alışırsın
önemli olan bebeğin sağlığı
ne şekilde doğdugu önemsiz canım o yuzden üzülme hiç bence de

aynen aynen aynen
ben hamileliğimde eşime accayip düşkün oldum bi de
uyurken kolum koluna değse sakinleşiyorum
bebek bize çok iyi geldi eskiden çok agresiftim dik dik konuşurdum
şimdi pamuk gibi olmuşum o günlere göre

geçmiş olsun canım inşallah biraz daha beklerde zamanında gelir kızın

leylacım geçmiş olsun bol bol yat en az bir hafta da sabrederse bebişin erken doğum olmuyor zaten ciğerleri de gelişmiştir prensesin merak etme... insallah vaktinde doğar busecik... bizi haberdar et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…