- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
amin arkadaşım.çok teşekkür ederim...halen inanamıyorum..test sonucunu merkezden beni aramışlardı öyle öğrenmiştim..142 olduğuna inanamadığım için yarın merkezi tekrar arayıp sorucam acaba doğru rakam mı duydum diye..hamilelik benim için hayalden öte değildi oyüzden 1 kez daha duymadan sonuca inanamayacağım galiba..:1no2:
Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)
merhaba cici anne adayları ben de bugün idrar testi yaptım 2 cizgi cıktı:))
sürpriz oldu bu bana acıkcası cünkü 16 aylık bir bebegim varr
sükürler olsun ki herkes tatsın bu mucizeyi:) yarın kan tahili yaptırıp sonucu yazarım size:)
son adet tarihim 29 eylüldü erken ögrenmiş gibi oldum cünkü adetlerim hep bir hafta önce geliyordu ben de dayanamayıp yaptım testi ögrenince de agladım sanki hersey belli olmus gibi simdiden
neyse hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,
sen ne zaman doktora gideceksin ben biraz korkuyorumda olumsuz birsey duyucam diye cünkü 6 ay önce 4 aylik bebegimi düsürdüm((
Günaydın kızlar. Sanırım bende Temmuz annesi adayıyım.
Dilerim meleklerimiz bizleri bırakmazlar.
slm arkadaşlar benimde son adet tarihim 29 eylül sabahtan beri haziran annelerine yazıyorum ama sanırım temmuz muş neyse ben iki topiğede yatişirim
slm kızlarrrr rabbim nasipederse bende temmuz annesi olucam günüm 8 kasımdı 8 ekimde adetin ilk günü çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.
tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun )pazartesi doktor randevum var
slm kızlar...bende aranıza yeni katıldım...bende temmuz 2011 annesi olacam inşallah Rabbimin izniyle...burda güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum canlarım...dün doktora gittim...beta HCG ye bakıldı..1500 çıktı...ayın 27 sinde tekrar kontrolum var...şuan henüz ufak o zaman muayene edecem seni dedi...sizler nasılsınız şekerler?
slm kızlar bayadır aranızdayım aslında ama sessiz sedasız
canomun durumundan ,limon kabuğumun akıntılarından, melike ecesunun heycanından hepsinden haberin var yanii
Rabbim nasip ederse ben 2011 temmz annesi olucam
sat 6 ekim bugün 6+4 deyim inşallah
yarın ilk dr. kontrolüm olucak eğer keseyi görebilirsem öle aranıza katıliim diodum ama dayanamadım
geçtiğiimiz şubat ayında da bi gebeliğim oldu fakat gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
o yüzden şimdi biras daa temkinli davranıorum
kendimi herşeye hazırlıorum
yarını sabırsızlıkla bekliorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versinyarı
daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz
beni de aranıza alın ben de 7 hafta+4 günlük hamileyim :)
daha bi kere keseyi gördüm ayın 1 inde de gene gdecem kalp atışı felan için..
şimdilik tek sorunum karnımın kocaman olup üzerine yatamıyor olmam,yemek yerken hemen tıkanmam vs vs...karnım da kocaman sanırım gaz
oof off tabe uyku da uyuyamıyorum çarpıntı beya karın ağrısından..geceleri benım gibi hafif çarpıntısı olan var mı gerci benım bazen çarpıntı yüzünden uykumdan uyandıgım oluyor ya ..
slm kızlar öncelikle hepinzin bebekleri hayırlı olsun inş. :)
sanırım bende temmuz annesi oluyorum :) bugünkü kan değerim 276 çıktı. Allahım hepimize kucaklamyı nasip etsin inş.
merhaba kızlar beni de alın aranıza... ben de 7+5 in arife günü kalp atışlarını duyduk çok şükür... bir dahaki kontrolümüz 4 aralıkta... ben de bundan öne 2 kez düşük yaptım o yüzden gebelik boyunca iğne kullanmak zorundayım şimdiden göbeğimde morluklar oluştu ama napalım bebişler için değer:))))
kızlar sunlaRA bakın