2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin arkadaşım.çok teşekkür ederim...halen inanamıyorum..test sonucunu merkezden beni aramışlardı öyle öğrenmiştim..142 olduğuna inanamadığım için yarın merkezi tekrar arayıp sorucam acaba doğru rakam mı duydum diye..hamilelik benim için hayalden öte değildi oyüzden 1 kez daha duymadan sonuca inanamayacağım galiba..:1no2:

Slm kızlar bende dün öğrendim 4 haftalık hamileymişim şu an çok şaşkınım ama sanırım bende temmuz annesi olucam tavsiyelerinizi bekliyorum :)

merhaba cici anne adayları ben de bugün idrar testi yaptım 2 cizgi cıktı:))
sürpriz oldu bu bana acıkcası cünkü 16 aylık bir bebegim varr
sükürler olsun ki herkes tatsın bu mucizeyi:) yarın kan tahili yaptırıp sonucu yazarım size:)

son adet tarihim 29 eylüldü erken ögrenmiş gibi oldum cünkü adetlerim hep bir hafta önce geliyordu ben de dayanamayıp yaptım testi ögrenince de agladım sanki hersey belli olmus gibi simdiden
neyse hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

merhaba canim öncelikle tebrik ediyorum benimde sat 1 ekim, ve 29 ekimde idrar testim pozitif cikti 31 ekimde yine yaptim yine pozitif cikti..... kan testi yapmadim henüz doktorada gitmedim,

sen ne zaman doktora gideceksin ben biraz korkuyorumda olumsuz birsey duyucam diye cünkü 6 ay önce 4 aylik bebegimi düsürdüm :KK43:((

Günaydın kızlar. Sanırım bende Temmuz annesi adayıyım.

Dilerim meleklerimiz bizleri bırakmazlar.

slm arkadaşlar benimde son adet tarihim 29 eylül sabahtan beri haziran annelerine yazıyorum ama sanırım temmuz muş neyse ben iki topiğede yatişirim :21:

slm kızlarrrr rabbim nasipederse bende temmuz annesi olucam günüm 8 kasımdı 8 ekimde adetin ilk günü çok şükür hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh :nazar: :emir_bebek: :KK19:

Selam kızlar herkese hayırlı hamilelikler dilerim. Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olucam Son Sat : 07.10.2010 dün akşam kesemi gördüm.

tabi ki canım SAT 11 Ekim tahmini doğum 18 Temmuz yaş:26 kilo 72 (ama boyum çok uzun ) :KK9: pazartesi doktor randevum var

slm kızlar...bende aranıza yeni katıldım...bende temmuz 2011 annesi olacam inşallah Rabbimin izniyle...burda güzel paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum canlarım...dün doktora gittim...beta HCG ye bakıldı..1500 çıktı...ayın 27 sinde tekrar kontrolum var...şuan henüz ufak o zaman muayene edecem seni dedi...sizler nasılsınız şekerler?:KK71:

slm kızlar bayadır aranızdayım aslında ama sessiz sedasız
canomun durumundan ,limon kabuğumun akıntılarından, melike ecesunun heycanından hepsinden haberin var yanii
Rabbim nasip ederse ben 2011 temmz annesi olucam
sat 6 ekim bugün 6+4 deyim inşallah
yarın ilk dr. kontrolüm olucak eğer keseyi görebilirsem öle aranıza katıliim diodum ama dayanamadım
geçtiğiimiz şubat ayında da bi gebeliğim oldu fakat gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
o yüzden şimdi biras daa temkinli davranıorum
kendimi herşeye hazırlıorum
yarını sabırsızlıkla bekliorum
Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin
yarı

daha göremedim canım,5 artı 5 teyim henüz 4 haftalıkken hcg 770 çıkmıştı bayramdan sonra gel dedi,inşallah görürüz keseyi de kalp atışını da.Gözükür mü ki? Ne dersiniz

beni de aranıza alın ben de 7 hafta+4 günlük hamileyim :)

daha bi kere keseyi gördüm ayın 1 inde de gene gdecem kalp atışı felan için..

şimdilik tek sorunum karnımın kocaman olup üzerine yatamıyor olmam,yemek yerken hemen tıkanmam vs vs...karnım da kocaman sanırım gaz :KK43:
oof off tabe uyku da uyuyamıyorum çarpıntı beya karın ağrısından..geceleri benım gibi hafif çarpıntısı olan var mı gerci benım bazen çarpıntı yüzünden uykumdan uyandıgım oluyor ya ..

slm kızlar öncelikle hepinzin bebekleri hayırlı olsun inş. :)
sanırım bende temmuz annesi oluyorum :) bugünkü kan değerim 276 çıktı. Allahım hepimize kucaklamyı nasip etsin inş.

merhaba kızlar beni de alın aranıza... ben de 7+5 in arife günü kalp atışlarını duyduk çok şükür... bir dahaki kontrolümüz 4 aralıkta... ben de bundan öne 2 kez düşük yaptım o yüzden gebelik boyunca iğne kullanmak zorundayım şimdiden göbeğimde morluklar oluştu ama napalım bebişler için değer:))))

kızlar sunlaRA bakın:KK19: ilk yaseminik gelmiş topiğe ilk de o anne oldu zaten... kendimden sonra bakamadım walla ben baya geç gelmişim kendimi bulana kadar baya okudum yani:KK1:

kızlar sunlaRA bakın:KK19: ilk yaseminik gelmiş topiğe ilk de o anne oldu zaten... kendimden sonra bakamadım walla ben baya geç gelmişim kendimi bulana kadar baya okudum yani:KK1:

valla canım ben ilk açıldığından beri takip ediyodum ama çok çok sonra katıldım aranıza :KK34:sanki üstünden yıllar geçmiş gibi :KK64::KK64:

evet canım yaaa 7 günüm kaldı walla... haftaya bugün bu saatlerde insallah oğluşum kucağımda olacak sabahtan yatış yapıcam cünkü herhalde bu saate doğmuş olur düşündükçe heyecanlanıyorum çok fena wallla... balıkesirdeyim canım ben...burda özel hastanede doğum yapıcam insallah... sevgi hastanesi....

oh hadi hayırlısı canımm..çok az kalmış..senn yerinde olsam heyecandan çatlardım heralde :KK1: benm doğuma daha çoook var..doktor dedi sabrediceksin yapcek bişi yok :KK14:geç gelme ihtimali var yani..keyfi yerinde minik guşun napalımmm :122:

kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..:KK31:
71 kg.olmuşum bu arada ..:KK30: Evde 69 çıkıyodum ya..:KK5:

sorma benn orda tartıya çıkarkenn kalbim hızlı hızlı atıyorr :KK1: ben 82 oldumm :18:

günaydın kızlar...Ben doğumdan sonra tekrar işe dönmeye karar verdim patronumla konuşup yeni birini almayın yerime diyeceğim...Bu hafta yerime gelenlerin hepsi ertei gün gelmedi işaret gibi yani...Biliyorsunuz eşimle sorunlar var kendimi en kötüsüne hazırlamalıyım...Aklıma takılanda aranızda işe dönenler bebeklerini nereye bırakacak kime baktıracak...ekim gibi işe dönsem akşam 6 ile 1 arası çalışıyorum o arada bebeği ne yapıcam düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamadım..Benim ki de 5 gun oldu aramıyor beni bende aramadım

allamm yaa nasıl bi insan hamilesin sonuçta içinde hiç bi heyecanı kıpırtısıdamı yokkii beş gündürr arayıpp sormuyorr canım kusura bakma ama acayipp sinir oldum

Canım benimde annem kardeşlerim yanımdalar ama eşim yok. Senin gibi bende eşim gelmeden doğurmak istemiyorum. 2 gün kaldı gelmesine:KK66: Çok şükür sancım falanda yok. eşim kımıldama ben gelmeden doğmasın dedi:KK1: inş. c. tesi tetkiklerim yapılır. p.tesi,de kocişimle doğuma gideriz. Anne çok önemli ama inan annemsiz doğururum ama eşimsiz yapamam gibi geliyor.:KK69:

evet anne önemli gerçekten ama bu dönemlerde eşş bambaşka canımmm :KK69:

slm kızlar canım çok sıkkın ya dün ofise hırsız girdi adam elimden tlf aldı gitti ya akşama kadar karakoldaydım :KK43::KK43:

:KK53: :KK53: çok geçmişş olsun canımm allahtann sana bişey olmamışş elinden tlii kapıpp gidiyor :KK53: okuyunca yuhh dedim yaniii

yaa kızlar benim 3-4 gündür çok başım ağrıyoooo geçer diyorum ama geçmiyo bu haftalarda sizdede oldumu

yaa kızlar benim 3-4 gündür çok başım ağrıyoooo geçer diyorum ama geçmiyo bu haftalarda sizdede oldumu

ceryanda kalmışsındır canımm..ondan ağrıodur belki..klima yada vantilatörün önnde kalmışsan da ağrabilir...benm genelde sıcaklardan ağrıo malsef..saçlarımı yıkıyorum duş alıyorum sora balkonda oturuyorum tabi rüzgarda kalınca direk baş ağrısı..:KK50:

ceryanda kalmışsındır canımm..ondan ağrıodur belki..klima yada vantilatörün önnde kalmışsan da ağrabilir...benm genelde sıcaklardan ağrıo malsef..saçlarımı yıkıyorum duş alıyorum sora balkonda oturuyorum tabi rüzgarda kalınca direk baş ağrısı..:KK50:

ayy canım sağol cevabın için dediğin gibi oldu herhalde ilaçta içemiyorum hiç çekilmiyo sese tahammülüm kalmadı hiç

ayy canım sağol cevabın için dediğin gibi oldu herhalde ilaçta içemiyorum hiç çekilmiyo sese tahammülüm kalmadı hiç

aynen bende..yatiim diorum bu sefer sıcaktan uyuyamıorum iice ağrıo..:KK52:ilaç içememek kötü o zaman uzatıyo işte ağrıyı mecbur bi kaç gün sürüo..geçmiş olsun canımm :KK71:

slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...:nazar::KK70::KK70:

slm kızlar..bizim cumartesi kontrolumuz vardı...muayene normaldi ama en son nts istedi doktor..ntsde doğum sancım çıktı...doktor hemen hastaneye yatış yaptı.yeni çıktım hastaneden...yatacaksın kalkmak yok dedi...yatıyorum...buse hanım acele ediyor gelmek için..hastanede sancıları durdurdular..serum iğne ilaç...duanızı eksik etmeyen canlarım..hepinizi çok özledim...annemler apar topar yanıma geldi...bugün evim temizlendi kadın tuttum...cumada beşik gelecek inşallah...dua edinde hayırlısıyla yavrum zamanında doğsun...umarım hepiniz iyisinizdir...hepinizi çok özledim...bizden haberler bu kadar...iki hafta erkenden doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım...topice sık giremeyebilirim haberiniz olsun..dualarınızı bekliyorum canlar...:nazar::KK70::KK70:
selam canım,geçen bi arkadaşın sordu seni.. seni merak ettik biz de..
sancılarının durmasına sevindim..çok mu yoğundu ki hastaneye yatırdılar?.
benim de geçen cuma hafif çıktı sancılar , ilaç verdi doktor
bu cuma tekrar bakacak bakalım..

festancım catı muayenesi neden o kadar erken yapıldı ki? sen mi istedin, genelde 36. 37. haftada yapılıyordu ama:18:
bilmiyorumki pinpirikli doktorum kontrol etti:KK37:

canım hayırlı olsun cok sevindim maşallah cok ii
bebişin ne mutlu sana istedigin gibi bi dogum
olur inş.olur hersey sıkma canını yavas yavas
yaparsın ne 2 dak lık seyler bi gunde hazırlanır
hast.cantası :KK34::KK49:
sagolasin canim insallah hepimize hayirli kolay dogumlar nasip olur
ya kızlar siz nasıl besleniyorsunuz ben artık
balık yemiyorum gecti mevsimi die cevizde
yemiyorum:KK50: ayıpdır soylemesi simdi canım
makarna istedi yogurtla onu yedim sonra
pişman oldum bi sebze yeseydim die sanki
hiç bakamıyormusum gibi geliyor:KK50: stres
oldum valla meyve ve sutumu hergun duzenli
yiyorum ama ara ogun falan yok artık siz
nasıl besleniyorsunuz bu aralar:44:
ben baslarda balik yiyemiyorudum simdi haftada bir firinda balik yemeye ozen gosteriyorum
suyu bol iciyorum tuzu cokdan beri minimuma indirdim
salata yesillik ve meyve bol yiyorum sebzelerden de domatesei hergun kahvaltida yiyorum
yesil fasulyede yiyorum yaprak mevsimi aslinda sarmaya usenmesem yiycem cunku en yuksek kalsiyum yapraktaymis:KK56:
sutu gunde bir bardak iciyorum yogurt az yiyorum ama:KK37:
cevizide unuttum bayadir
ispanak yiyorum haftada bir bukadar ozen gosteriyorum butun kilolari ben aliyorum bebegim daha 2kilocuk:44:

iyi canım Allah'a şükür atlatmışsın..
inşallah istediğin gibi olur herşey..
haklısın canım, en iyisi 3. 4. ayda herşeyini yapmak lazmmış..

B]
sagol canim evet bastan hazirlamak lazim herseyi heves heves

selam canım,geçen bi arkadaşın sordu seni.. seni merak ettik biz de..
sancılarının durmasına sevindim..çok mu yoğundu ki hastaneye yatırdılar?.
benim de geçen cuma hafif çıktı sancılar , ilaç verdi doktor
bu cuma tekrar bakacak bakalım..

Allah bebeklerimizi zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin ins.:KK16:

selam fıstıklar nihayet dr uma gidebildim esim de gitti aynı hastaneye..mr cektirdi sonucu persembe cıkacak ..bakalım ne durumu amilyat sartta ne zaman olur bilemem:KK43:benim durumum iyi tatlıslar kilo almamısım aksine yarım kilo vermişim yani 2 aydır 67 kiloyum:) bebegimin de suyu kilosu iyi simdi yazacam sasıracaksınız 36+6 3700 dedi dr boyu da 51 cm..tabi ben dr der demez ultrason fazla tartıyor dedim oda en dusuk kilosu 3450 olur suan ki haftasında dedi boyu da 50 yi gecer dedi yani su kesinlesti bu bebek 3.5 un ustunde dogacak ben hep 300 grm eksik hesaplıyorum ultrasondan cunku defne de öle oldu 29 haziran sezaryan sabah tam tarihimiz belli oldu yani :) odalara baktım cok kucuk değil 2 refakatcı kalacak sekilde banyosu var kliması var televizyonu var :)dr a spinal mi epidural mi önerirsiniz dedim ben epiduraldense spinal öneririm dedi iyilesme sureci daha hızlı oluyor galiba cunku agrı kesiciyi az alıyorsun spinal de ve rahim kasıla kasıla kuculuyor haliyle içinde daha cabuk temizleniyor bence spinala karar verdim tatlılar benden bu kadar hepinizi öptüm

eşinin durumuda iyidir cnm inşallah
bugun alırsın heralde sonuç perş çıkcakmış madem
ayy cnm senin iyi olmasana sevindim çok
ohh oh maşallah
aa 29 haziran demek hayırlı uğurlu olsun canım sezeryan tarihin :)
odalara da bakmışsın süper herşeye hazırsın maşallah :nazar:

kızzlaarr doktora gittimm bu akşamüstü !!:KK64: çok şükür çatı muayenesi de oldum..:KK19:nst ye de girdim..çatım normalmiş yani normal doğum yapabilirsin bi sorun yok dedi doktor..:KK62:canım acımadı hiç çünkü doktor jel sürdü bi de kendini kasma sakın rahat bırak dedi sürekli uyardı beni..zaten bi iki dak filan sürdü..eliyle kontrol etti bakmadı bile hemşire vardı yanımızda..örtüyle kapalıydı zati her tarafım tamamen ben sandım bakıcak ışıkla filan ama bakmadı örtünün altından eliyle kontrol etti..belkim doktorum bay olduğu için öle özen gösterdi:KK1:baya kontrol etti direk dedi normal çatın hiç korkma didi..ooh üstümden varya büyük bi yük kalktıı !!:26: çok stres yapıodum o kadar da korktuğum gibi diilmiş yaniii....
nst ye de girdim sancı filan hiç bişi çıkmadı..normal d.yapabilirsin ama sabırlı olup bekliceksin dedi..bi de bool bol yürüceksin dedi..benm minnoş bekleticek beni geç gelecek heralde,doktor sabırlı olcan eğer normal doğum istiosan dedi...bebişim 2.800 gr olmuş..haftaya tekrar randewü verdii..artık her hafta kontrol var :emir_bebek:
nst de çok sıkıcıydı yaa hemşire bi türlü ayarlayamadı bebişin kalp seslerini..bi de hiç hareket etmedi bebişş..bi iki kere basmışımdır düğmeye heralde:KK1: bi de çok sıcaktı bunaldım yatarken az daha bayılıodum kolonya felan anca kendime geldimm:KK52: he bi de nst ücreti 45 tl ödedik yaw :KK37: özelde herşey pahalu sanırsam kii :44:

sonunda kurtuldun bacım demek çaı muayenesinden
bana da dert olmuştu kıs artık napacak acep bu kıs diye :KK52:
neyseki atlatmışsın canında yanmamış süper :KK19:
her hafta bebişi görmek güsel olur senin için ohhh
uyuyodur bebiş napsın sıcaktan o da bayıldı heralde ondan daha az hareket etmiştir annesi :KK60:

iyiyim canım çok sağol barıştılar :KK69: hamileliğim boyunca 2 günkü ağırlaştığım kadar ağırlaşmamıştım nasıl hafifledim anlatamam :KK49: işede gitmiyodum 2 gündür bugünde tatil verdim kendime :KK1: teyzoşa gidecem kahvaltıya birazdan sen nasılın bugün alıyormusn raporuu

annenlerin barışmasına çok drvindim kıs
sen de rahat etmişsindir stresin gtmiştir :KK71:

kızlar günaydın,
aile hekimine gittim az önce, rutin kontroller için
kan ve idrar verdim, oğlumun kalp atışını dinledik..:KK31:
71 kg.olmuşum bu arada ..:KK30: Evde 69 çıkıyodum ya..:KK5:

ayy bende 71 kiloyum valla
amannnn veriris doğumdan sonra sıkma canını tatlım :KK74:

bu arada kızlar uyku durumunuz nasıl sağlıklı uyuyabiliyor musunuz?

sağlıklı uyumak?
o da ne?:KK60:
bayadırrrrr uyuyanmıyorum sağlıklısını bıraktım hadi..
en çok da yüzüstü uyumayı özledim ben yaaaa :KK30:

kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten:KK14:

geçmiş olsun tatlım yaaa
neyse dr kullan demiş kullan bari şeker :KK34:
az kaldı ha gayret :KK71:

slm kızlar canım çok sıkkın ya dün ofise hırsız girdi adam elimden tlf aldı gitti ya akşama kadar karakoldaydım :KK43::KK43:

ayyy ne cesaret yaa
ne manyaklar varr
çook geçmiş olsun
neyseki sana bişiy yapmamış yaaa :nazar:

Canim merhaba, ancak firsat buldum yazmaya. Sena iyi cok sukur :nazar: Bana gece emzirmesi konusunda soyle dediler (emzirme uzmani 3 gun geldi yanima) Ilk gunler sutun olmasa dahi her iki saatte bir uyandirip meme vereceksin ki beynine sinyal gitsin ve uretime baslasin memelerin. Sonra sutum geldi, her 2,5-3 saatte bir gunduz, geceleri en gec 4 saatte bir uyandir, daha erken uyanirsa da hemen ver dediler. En fazla 4 saat musade ediyorum uyumasina ben de, zaten 4 saate kadar uyudugu bir kere oldu. En uzun 3,5 saatte uyandirip veriyorum simdi.

Canim midesine sut girmesi gerekiyor o test icin. Sutteki fenilalalini sentezleyip sentezlemedigine bakiyorlar topuk kaniyla, onu da midesinde sut olmadan anlayamiyorlar. O nedenle en erken 3.gun yapilmasi gerekiyormus.

Sut gelmedi diye bir sey olmayacak simdiden diyeyim size. Sutunuz gelmedi sanacaksiniz ama ikinci gun baslayacak, kendinizi sakin aksine sartlamayin, basinizdakileri dinlemeyin hic doktorlardan baska. Buyukler burnunu sokacak sut yok mama verin diye. Sena 2 gun hic bir sey emmedi. ben diyip durdum hemsirelere mama versek mi diye, olmaz dediler. 3 gun ac kalabilir sarilik olmaz dediler. Surekli emzirttiler ki sut yapmaya baslasin vucut. Meme basini emdikce resmen rahminizden sinyal gidiyor beyne. Hepiniz sutunuzun olacagini bilin kizlar, sakin sartlamayin kendinizi.

Aman iyi bari. Magnezyumu boslamayin derim :KK34:

Canimcim cok gecmis olsun, kimbilir nasil korkmussundur :KK53:

aaaa ben bunları bilmiyodum
canım çok sağol verdiğin bilgiler için
ve de cesaretlendirmen için
inş bisde emziririiz bebekleri
benım korkum yara olması göğüs ucumun
şimdiden lansinoh kullanıyorum ama
bilmem faydası olur mu o zzamana :26:

canım benim bebeğimde ters ve ben hamileliğin başından beri normal doğum için can atıyorum ama bebişim dönmüyor dr da riskleri sıraladıkça sıralıyor 4 dr da sezeryan dedi hiçbiri bu saatten sonra döner bekle demedi çok üzüldüm ama kendimi hazırlıyorum artık sezeryana birde ters duruşun tipleri varmış benimki ayakları var rahim ağzında ve ben kafasını hissediyorum zaten nerde olduğunu ultrasona girmden diyorum dra dönmedi bebek diye dr da gel bakalım diyor baktıktan sonrada evet dönmemiş diyor bebeğimin kafası tam sağ kaburgamın yaında ama nasip buymuş demekki hayırlısı olsun ne yapalım:KK34::KK34::KK34::KK34:

seni çok iyi anlıyorum canım ya
benimde dönmedi çünkü bebeğim
ama sezeryana ben alıştım sen de alışırsın
önemli olan bebeğin sağlığı
ne şekilde doğdugu önemsiz canım o yuzden üzülme hiç bence de:KK34::KK34:

ayy aynen valaa ! ben eşimsiz hayatta yapamam..:KK50:anne de önemli tabiki de ama eşim olmadan gidemem ben doğuma gibime geliyo..bütün hamilelik boyunca eşimle brb dik zaten..kimse de yokto yanımızda..şimdi annemle kardeşim gelicek haftaya salı..anne de aranıyo tabiki ama eş farklı..:KK49:

aynen aynen aynen :KK66:
ben hamileliğimde eşime accayip düşkün oldum bi de
uyurken kolum koluna değse sakinleşiyorum:nazar:
bebek bize çok iyi geldi eskiden çok agresiftim dik dik konuşurdum
şimdi pamuk gibi olmuşum o günlere göre :KK24:

geçmiş olsun canım inşallah biraz daha beklerde zamanında gelir kızın :KK16:

leylacım geçmiş olsun bol bol yat en az bir hafta da sabrederse bebişin erken doğum olmuyor zaten ciğerleri de gelişmiştir prensesin merak etme... insallah vaktinde doğar busecik... bizi haberdar et ama:KK19:

X