2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

doğru haklısın bu noktaya geldikten sonra değiştirmek yanlış olur, ekmek köfte konusuna da herzaman katılıyorum
sigortamın doğum teminatı 7000 tl, doğuma kadar 5500 gitse 1500 kalacak cebimden 4500 çıkacak
:KK52: çok gülüyorum kendime, gece uyumadım takacak şey arıyorum galiba, bu güne kadar düşünmedim şimdi takıldım:KK52:

takma ya bebeğine bak bu saatten sonra kaliteyi satın alıyosun sonucta hizmet farklıdır

hastanede laıyolar zaten..bu başka..burda aldıkları anne sütünün bebeğe yarayıp yaramadığına bakıcaklarmış..o yüzden bebiş doğunca ilk yarım saatte mutlaka emzir dedi hemşiree :94:

inş gelirde emziririz canımcım ya gerci milupanın gönderdiği cd de cocuk doktoru süt gelmese bile emzirin uyarılma olsun hormonlarınızda diyo:KK49:

kızlarrrr
benim en son kontrolde bebişim dönmemişti (34+2)
haftasonu kontrolum var ama hala hareketlerini hissettiğim yeri değişmedi , hep elli bacağı sanki sağ kaburgamın altında bele doğru hizada , birde göbek deliğimin ya sağında ya solunda şişkinlik oluyor
Azönce alltaki resmi buldum acaba benim bebiş döndüde benim doktor mu beni uyutuyo çünki şimdiye kadar hiç doğumu konuşmadık doktorla ve acayip sezeryan yapılan bir hastane ben normal istiyorum, sizinde fikrinizi sorayım dedim , siz nerde hissediyosunuz hareketleri :44:
haftasonu yine dönmedi derse başka doktora gitmeyi planlıyorum:KK59:

$bbk.JPG

benm uyku durumum berbaatt !! uyumak istesem de uyuyamıorum malsef !!:84: sıcaklardan çok bunalıyorum bi kalkıyorum yastık ıpıslak olmuşş..kalkıp soğuk bi duş alıyorum tekrar yatıorum ama uyku yook..:KK53:sabahın köründe ayaktayım..zaten sürekli wc ye kalkmak da kabusss..:KK52:

aynen ya deliksiz uykuya hasret kaldım, en az 4-5 kere uyanıp lavaboya gidiyorum su içiyorum, tekrar dalmam uzun sürüyor, yeter artık sabah olsa da bu işkence bitse diye bekliyorum
sonra gün doğarken dalıp sabah uyanamıyorum
iznime 2 hafta var:KK43:

kızlarrrr
haftasonu kontrolum var ama hala hareketlerini hissettiğim yeri değişmedi , hep elli bacağı sanki sağ kaburgamın altında bele doğru hizada , birde göbek deliğimin ya sağında ya solunda şişkinlik oluyor
Azönce alltaki resmi buldum acaba benim bebiş döndüde benim doktor mu beni uyutuyo çünki şimdiye kadar hiç doğumu konuşmadık doktorla ve acayip sezeryan yapılan bir hastane ben normal istiyorum, sizinde fikrinizi sorayım dedim , siz nerde hissediyosunuz hareketleri :44:

Eki Görüntüle 210298

canım benimki doğum pozisyonunda demişti en son ama bende hareketlerinden anlayamıyorum çünkü bazen kasıklarımda tıpış tıpışlar hissediyorum bazen yukarda göbekte dönmeler hastanen sezeryan ve normal için farklı ücretmi alıyo alıyosa bi tıp merkezine git bence baktır durumuna yada sor iyce normal olur diye
ama benim doktorumda bana normal yapabilirsin demedi çatımada bakmadı son ana kadar bekleriz olmadık durumda sezeryan dedi sordugumdada genel düşüncesi tum doğumlarla ilgili böyleymiş

canım benimki doğum pozisyonunda demişti en son ama bende hareketlerinden anlayamıyorum çünkü bazen kasıklarımda tıpış tıpışlar hissediyorum bazen yukarda göbekte dönmeler hastanen sezeryan ve normal için farklı ücretmi alıyo alıyosa bi tıp merkezine git bence baktır durumuna yada sor iyce normal olur diye
ama benim doktorumda bana normal yapabilirsin demedi çatımada bakmadı son ana kadar bekleriz olmadık durumda sezeryan dedi sordugumdada genel düşüncesi tum doğumlarla ilgili böyleymiş

özellikle geceleri leğen kemiklerim çok ağrıyor , yerleşiyo diye düşünüyorum
hastanede normalle sezeryanın arasında çok fazla fark yok ama ben kendimi hiç sezeryana hazırlamadım
kaç kişiyi sezeryandan sonra uyuşuk hallerini gördüm çok problem olmadıkça istemiyorum o yüzden :KK59:
Neyse saol herşeyin hayırlısı :97:

günaydın tombiş hamişler,,
bebeğimiz dün itibariyle 2550 olmuş,doğum poz. girmemiş dedi dr. umuz ama akşamları acayip kasılmalar yaşıyorum onlarada normal dedi, doğum poz. girseymiş yerleşme sancılarıymış..
bu arada banada fazla geldi hastanelere verdiğiniz rakamlar , ben her gidişimde(özel hastane) 12 lira fark veriyorum, bir kere tahlilim için 35 lira ödedim yanlız bende doğum ücretini(sezeryan) konuşmadım, onuda yazarım öğrenirsem

kızlarrrr

Eki Görüntüle 210298

bende sağ kaburgamn altında hissediorm hareketlerini genelde.göbeğimde de şişkinlik var muhtemelen popu-osu..ve benm bebeğim döneli 3 hafta oluyo..doğum kanalına da girmiş dün doktor söyledi kontrolde..başka bi doktora göster sen yine canım için rahat olur hem..h.sonu tekrar sorarsın olmazsa başka bi doktora gider gösterirsin..sor bakalım doktora ayakları nerde duruo kafası nerde filan..ben sordum hepsinii yoksa sölicei yoktu yanii..özel olduğu için sezeryan çok oluyo malsef canım bende güwenmiorum o yüzdenn:KK19: bi de normalle zezeryan arasında 1 milyar fark var o yüzden de güwenmeme normal yanii

Son düzenleme:
özellikle geceleri leğen kemiklerim çok ağrıyor , yerleşiyo diye düşünüyorum
hastanede normalle sezeryanın arasında çok fazla fark yok ama ben kendimi hiç sezeryana hazırlamadım
kaç kişiyi sezeryandan sonra uyuşuk hallerini gördüm çok problem olmadıkça istemiyorum o yüzden :KK59:
Neyse saol herşeyin hayırlısı :97:

bende kararsızım canım ama doktroum hiç sormadı sezeryan istermisin diye kapı acmayınca bende giremedim eşim annem kaynanam amcam dahil tum ailem bana normal yap diyo olursa tabi bakalım nasip gecen sene burdan bi ark normali bekledi bebek gelinde normale baslamışlar sonra epidural yapmıişlar olmayıncada sezeryane almışlar nasip yani bakalım bahtımıza bide bence normalin avantaj ve dezavantajları ve sezeyanında var kıyas yapamıyorum bunyeye göre değişiyo

Gunaydin canim!!! Masallah diyelim, her nekadar isime gelmese de bebislerin vaktini bekliyor olmalarina seviniyorum :nazar: Vaktiniz gelse de artik beraber buyutsek su sipalari :KK1: Kasilmalara dikkat canim, saat tut emi?

Gunaydin canimcim :KK54:
valla esra bende sabırsızlanıyorum artık koklamak kucaklamak istiyorummm:KK52::KK69:

saate bakıyorum ama öle sık olmuyor daha
aa neden 3 tüp aldılar ki canım, ben de bugün kan verdim ama 1 tüp..

çok sevindim canım, Allah bi daha yaşatmasın..

kanda sulanma var mı diye baktılar 1tüp öle 1 tüpü demir eksikliğine 1 tüpüde kan sayımı:KK53:

kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten:KK14:

kızlar günaydın herkese geçmişe hiç bakamadım insallah herkes iyidir... ben bugün pek iyi değilim... dün sabaha karşı sağ bacağım diz altından inanılmaz bir kramp girmişti abartısız 10 dk kıvrandım acılar içinde eşim zar zor ovalaya ovalaya actı krampı... ama dün çok fena çekiyodu hep bacağım pek üstünde durmadım yani ama bugün resmen ağrı yapıyor... bir haftadır magnezyumu bıraktım ben bi de aslıda dr bırak demedi ama evdeki bitince hem yazdırmaya üşendim hem de doğuma az kaldı nasılsa diye üstünde durmadım... yeniden başlasammı ki sizce...???
bir de sanırım hasta da oluyorum yani anlayamadığım ağrılar var her tarafımda zaten göbeğim de iice aşağı düştü yürümekte bile zorlanır oldum bugün hatta demin aynada kendime baktım da dümdüz olan göbek deliğim bile hafiften eski haline dönmüş o kadar aşağıda yani bebek... ben doğurcam mı ne yaaa offfffffff karın ağrım da var zaten:KK14:

gunaydınlaaar geliyo bebiş yavastan magnezyumu bırakma canım süt içiyosun dimi bende süt içmezsem cok kasılıyom

stres yapma canım hem normal 38 haftaya girmiş sayılırsın yani..bende de hiç bi belirti yok die stres oluyorum..:78:dinlen bol bol ne güzel kavuşucan bebişine iştee..benim de kabusum bebişin geç gelmesii...artık kendimi dinliyorum ama hala hiç bi belirti yok..doktor da sabrediceksin dedi..:KK31:

bende sağ kaburgamn altında hissediorm hareketlerini genelde.göbeğimde de şişkinlik var muhtemelen popu-osu..ve benm bebeğim döneli 3 hafta oluyo..doğum kanalına da girmiş dün doktor söyledi kontrolde..başka bi doktora göster sen yine canım için rahat olur hem..h.sonu tekrar sorarsın olmazsa başka bi doktora gider gösterirsin..sor bakalım doktora ayakları nerde duruo kafası nerde filan..ben sordum hepsinii yoksa sölicei yoktu yanii..özel olduğu için sezeryan çok oluyo malsef canım bende güwenmiorum o yüzdenn:KK19: bi de normalle zezeryan arasında 1 milyar fark var o yüzden de güwenmeme normal yanii

benim gittiğim hastanede fazla fark yokikisi arasında önemlide değil benim için pek ama kandırılmakta hoşuma gitmez açıkçası neyse onu soylesinler dimi?
senin dediğin gibi haftasonu bir gideyim olmadı başka bir doktora daha gözükürüm
37. haftaya gelmişim başka doktorda bana garip geliyo yaa neyse :KK59:

sen bence yazdır canım magnezyumunu
37 den sonrada göbüşün düşmesi normal , sanki benimde düşmeye başladı artık
stress yapma bişeye canım artık miadımız doldu herşeyin hayırlısı...

stres yapma canım hem normal 38 haftaya girmiş sayılırsın yani..bende de hiç bi belirti yok die stres oluyorum..:78:dinlen bol bol ne güzel kavuşucan bebişine iştee..benim de kabusum bebişin geç gelmesii...artık kendimi dinliyorum ama hala hiç bi belirti yok..doktor da sabrediceksin dedi..:KK31:

evet ya bende diyorum bebeğim biraz erken gelde sevelim seni diye dışarda oyna diye ama yok bir hafta erken gelse süper olcak ama bakalım kızım belki dinler :KK16:

herkese gunaydın kızlar nasılsınız bakalım:KK76:
ya benim bu aralar sağ kasıgım cok agrıyor
kafası asagıda sağda acaba o yuzden mi ya:44:
gecmise bakamadım daha umarım herkes iyidir:KK49:

canım panik yapma bende aynı durumdayım ben sadece
demir kullanıyorum magnezyum hiç içmiyorum gelirse gelsin
artık canım ne olacak :KK49: benimde son 2 gundur asagı
indi ve her aksam kasıklarımda karnımda acaip agrı oluyor
her gece okuyup ufleyip oyle yatıyorum artık bizim için
asagı inmesi normal herhalde benimde gobek degilim dısarı
fırlamıstı artık normal:KK53:

mrblar yok yok bebekler yerinde :):nazar:

teşekkür ederim...

pelincim o sağ kasıktaki agrı ben de uzun süredir var,aniden kasıgıma bıçak saplanıyor gıbı hıssedıyorum,doktor rahim aşagı dogru sarktıgı ıçın rahım bağları esnerken agrı yapıor dedi.

X