2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya evinde ufo kullanan var mı vantilator olan
eşim aradı bizim burda bulmus git bi bak begenirsen
alalım dedi de o netten arastırmıs bana pahalı geldi
189 tl :44:

Selam kızlar sizde sıcaktan mı şikayetcisiniz :KK1: Ben kaç gündür eriyorum valla, klimayı açtım püfür püfür altında yatıyorum. Yoksa dayanamıyorum :KK37::KK37:

Pelincim bizde var Ufo, hem de gaza gelip şu buhar vereninden almıştık. Sizinki de muhteemelen ondandır:) Çok gereksiz buhar veriyor içeriyi kurutmasın diye; ama gereksiz yani :KK70: Nomal bir vantilatör alsan da yeterli :KK34:

herkes sıcaktan eridiii ben dahüll :KK60::KK60::KK60::KK60:

ay erinmeyecek gibimi otur otur çok terledim altım pişik olacak :KK9::KK9:

ya evinde ufo kullanan var mı vantilator olan
eşim aradı bizim burda bulmus git bi bak begenirsen
alalım dedi de o netten arastırmıs bana pahalı geldi
189 tl :44:

annemlerde varda canım msj attım sordum şimdi fiyatını napacan dir :KK1: 150 ye almışlar 2 yıl falan oluyor ama elektirikten tasarruf dior ufo ısıt hayatı :KK1:

Selam kızlar sizde sıcaktan mı şikayetcisiniz :KK1: Ben kaç gündür eriyorum valla, klimayı açtım püfür püfür altında yatıyorum. Yoksa dayanamıyorum :KK37::KK37:

Pelincim bizde var Ufo, hem de gaza gelip şu buhar vereninden almıştık. Sizinki de muhteemelen ondandır:) Çok gereksiz buhar veriyor içeriyi kurutmasın diye; ama gereksiz yani :KK70: Nomal bir vantilatör alsan da yeterli :KK34:

slm canım hoşgeldin nerelerdesin sen
bi problem yok dimi :KK49:
evet canım o tip buhar verenden bende
aynı dusuncedeyim buhar yazmıs kumanda
koymus 189 tl arcelikde 90 tl klasik vantilatorle
aynı işi gorur herhalde:KK34:

ay erinmeyecek gibimi otur otur çok terledim altım pişik olacak :KK9::KK9:

annemlerde varda canım msj attım sordum şimdi fiyatını napacan dir :KK1: 150 ye almışlar 2 yıl falan oluyor ama elektirikten tasarruf dior ufo ısıt hayatı :KK1:

ay ısıtmasın sogutsun mümkünse:KK1:
aah elektrik tasarufu varsa super
sanırım bu yaz hep acık kalacak:KK66:

slm canım hoşgeldin nerelerdesin sen
bi problem yok dimi :KK49:
evet canım o tip buhar verenden bende
aynı dusuncedeyim buhar yazmıs kumanda
koymus 189 tl arcelikde 90 tl klasik vantilatorle
aynı işi gorur herhalde:KK34:

Evdeyim canım ya :KK1: Evde mayışıp duruyorum valla :KK37: Bir yandan da eksiklerimizi hallediyorum işte. :KK54:

Sen nasılsın? oğluşunun odasını gördüm, çok cücelllll olmuşşşşşşşşşşşşş :KK16:

Ya biz buhar verenden aldık işte, ilk zamanlar hoşumuza gitti, buharlı çalıştırdık; ama sonra buhar koku yapmaya başladı rutubet tarzında. Bizde sadece buharsız çalıştırıyoruz. Siz neden klima taktıramıyorsunuz ki? :44:

He bu arada kesinlikle aynı işi görür. Sadece kumanda ve buhar şeysi için o kadar değmez.

Hazır konu soğutmadan açılmışken bende bişi sorayım :KK9:

Ya bizim sadece salonda klimamız var; ama maalesef sadece yatak odamızın kapısına kadar soğutuyor :KK37: Şimdi reklamlarda gördüm Beko klimalar 468 TL'den başlayan fiyatlarla diyor. Sizce Beko nasıldır? Arçelik ile aynı değerdemidir acaba? Bizim salondaki klima Bosch; ama baktım fiyatları uçmuş:KK53:

Evdeyim canım ya :KK1: Evde mayışıp duruyorum valla :KK37: Bir yandan da eksiklerimizi hallediyorum işte. :KK54:

Sen nasılsın? oğluşunun odasını gördüm, çok cücelllll olmuşşşşşşşşşşşşş :KK16:

Ya biz buhar verenden aldık işte, ilk zamanlar hoşumuza gitti, buharlı çalıştırdık; ama sonra buhar koku yapmaya başladı rutubet tarzında. Bizde sadece buharsız çalıştırıyoruz. Siz neden klima taktıramıyorsunuz ki? :44:

He bu arada kesinlikle aynı işi görür. Sadece kumanda ve buhar şeysi için o kadar değmez.

anladım canım aman sağlıgında bisey olmasında
artık boyle sık girenler ara verince girmeye dogurdu
die merak eder olduk:KK1: saol canım ya izne ayrıldım
bende oğlumun odasını bitirdim :KK49:
h.sonu bakıcaz artık eşimle karar vericez :KK34:
bizim salon balkonu kapattık site dısarıya koymaya
izin vermiyor bi balkon vardı zaten yani evimde acık
balkon yok o yuzden:KK50:

ayh benim evimde vantilatörümde yok klimamda yok temmuzda çıkacam izne bakalım ben napcem :KK55:

Hazır konu soğutmadan açılmışken bende bişi sorayım :KK9:

Ya bizim sadece salonda klimamız var; ama maalesef sadece yatak odamızın kapısına kadar soğutuyor :KK37: Şimdi reklamlarda gördüm Beko klimalar 468 TL'den başlayan fiyatlarla diyor. Sizce Beko nasıldır? Arçelik ile aynı değerdemidir acaba? Bizim salondaki klima Bosch; ama baktım fiyatları uçmuş:KK53:

canım yatak odalarına cok buyuk bisey
takmıyorlar zaten bildigim kadarıyla benim
elektrik süpürgem beko malı kotu olmuyor
klimasını bilemem ama uygun fiyatları bence
olabilir tercih meselesi tabi:KK34:

ya benm de akrabam avent strilazatör getirdi bana.ama mikrodalgaya konulandan.ben onu kullanıcam sanırım.gerçi ona da biberonları yıkayıp öyle koyuyosun sanırım.sadece strilize edip saklıyo suyun içinde..var mı alan ya da kullanan ya da herhangibir fikri olan ??:44:

Merhaba,
Evinizde mikrodalga varsa, mikrodalga sterilazatör sizin için çok kullanisli olacaktir.

6 biberonu sadece 2 dakikada sterilize edebilirisiniz. Sadece su ekleyerek çalıştırıyorsunuz. Kompakt olduğu için dışarıda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ayrıca tencerede su kaynatmaya göre de daha az tehlikelidir. Evde bebek gelince dikkat etmek gereken bir çok şey oluyor. O yüzden sık yapılan işlerdeki tehlikeli durumları azaltmakta ben çok fayda görüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiler.

anladım canım aman sağlıgında bisey olmasında
artık boyle sık girenler ara verince girmeye dogurdu
die merak eder olduk:KK1: saol canım ya izne ayrıldım
bende oğlumun odasını bitirdim :KK49:
h.sonu bakıcaz artık eşimle karar vericez :KK34:
bizim salon balkonu kapattık site dısarıya koymaya
izin vermiyor bi balkon vardı zaten yani evimde acık
balkon yok o yuzden:KK50:

Oh nihayet şekerim, hadi gözünaydın :21: Evin tadını çıkar :KK16:

Yok anam bizimkinin gelmeye niyeti yok, gelmesinde zaten daha duruversin :KK17:

Ay sizin sitede bizimkinden demek. Bizim de balkon içi harici başka yere taktırtmak yasak klimayı, balkon kapattırmak bile yasak :KK15:

ayh benim evimde vantilatörümde yok klimamda yok temmuzda çıkacam izne bakalım ben napcem :KK55:

Valla bence sen şimdiden al canım :KK1:

canım yatak odalarına cok buyuk bisey
takmıyorlar zaten bildigim kadarıyla benim
elektrik süpürgem beko malı kotu olmuyor
klimasını bilemem ama uygun fiyatları bence
olabilir tercih meselesi tabi:KK34:

Yok canım ya 7000'lik yeter zaten. Ben klimayı yatak odasına da değil, oturma odama taktırtcam. Oturma odamda açtım mı gelir zaten soğuğu yatak odasına. Pişmeyelim bu sıcakta.

ya benm de akrabam avent strilazatör getirdi bana.ama mikrodalgaya konulandan.ben onu kullanıcam sanırım.gerçi ona da biberonları yıkayıp öyle koyuyosun sanırım.sadece strilize edip saklıyo suyun içinde..var mı alan ya da kullanan ya da herhangibir fikri olan ??:44:

Benim Tefal'in steril makinesi; ama normal olanından. Bende geçen gün steril ettim hepsini. Göğüs kalkanı, göğüs ucu koruyucusuna kadar. :KK53:

Kızlar bende kaçtım, görüşmek üzere. Pelincim öptüm seni canım :KK54:

Kızlar merhaba geçmişi okumadan haberleri vereyim dedim.
Bugün nst de sancım çıktı. öğlen yemek ye gel tekrar çekelim dediler. öğleden sonra yine sancım çıktı. Şu an çok erken değil mi sancı için. Dr da yarın sabah aç ve hazırlıklı gel tekrar nst ne bakalım ona göre karar verelim dedi. Eğer hemen sezeryan yaparsa kendimi hiç hazır hissetmiyorum. eşimde şok oldu telefonda. Birde ben ağladım şoktan. Bari 36. haftaya girseydik. dr 17 haziran diyince kızmıştım erkenden alıcak diye ama şimdi o tarihten de mi erken olucak ne :18: karnımda hala ağrılar var ama ishalden mi sancıdan mı anlamıyorum ki:KK43: Neyse dua edin kızlar en azından önümüzdeki haftaya p. tesiye falan kalsında bende biraz kendimi hazır hissedeyim. Hemde daha eşim burda değil. planlı olması gerekti. İnş. eşim gelmeden acil bişey çıkmaz:KK58:

X