2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sen bi doktora git mutlaka canımm..bişey olmaz bekler bebişcik biraz daha işalaa:26:

yapmazsın ben gece bi ara uyumusum
bi sıkısmısım kasıklarıma agrı girmis mesane
davul oğlumun ayakları tokmak

hiç kızmam ben yeter ki bi hamile rahat
uyusun dunya gulsun

inş canım bakalım hiç alttan muayene olmamıştım onada gerildim şimdi ama kacarı yok

yapmazsın ben gece bi ara uyumusum
bi sıkısmısım kasıklarıma agrı girmis mesane
davul oğlumun ayakları tokmak

hiç kızmam ben yeter ki bi hamile rahat
uyusun dunya gulsun

sıkışıncada finaa sancı giriyoo gece bilirim

rahat uyursa dünyada güler cnm

ben azcık pinekliyim bari

ayakta uyuma modundayım

:97:sonrada çişli kısımaaa

muşammalı alez bakmaya gidicem

ondan hiç birimiz kacamayacak galiba
anlatırsın artık bide normalde her dak.
bakacaklar o daha beter

vala ya her dak bakıcaklar doğum anında..ben de haftaya olucam alttan muayene nası olcam die strese girdim şimdidenn..diorum kendimi kasmıcam rahat olucam bilmem nee

vala ya her dak bakıcaklar doğum anında..ben de haftaya olucam alttan muayene nası olcam die strese girdim şimdidenn..diorum kendimi kasmıcam rahat olucam bilmem nee

evet ya kasmıcam ama nasıll epilasyonumu kendim yapmasam belki alışırdım yaa

kendimi annen gibi hissettim
terramycin, canım. göz pomadı diye geçiyor ama yanık vs. deri yaralarına uçuğa bile kullanılıyor.

sağlık ocağına gittim geldim şimdi..apse yapmış ltihap kapmış dedi...oynama ucu çıksın diye dedi..bikaç defada krem sürmüştüm oda yapabilir henüz erken yapma bişey dedi..antibiyotikle krem yazmış..

uyumadımki
cicilerinize baktım..mert ve eymen paşaların odaları...süper olmuş...takımlarınızda benziyormuş...iyi günlerde kullanın..

saol canım evet denizci modasına bizimkilerde
uysun ne kusurları var dimi ama

uyunmuyor ki bende dondurma koydum
biraz serinleyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…