- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
aynen kusum aynennn:89:
doktora kaçta gidecen melikecim...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kusum aynennn:89:
doktora kaçta gidecen melikecim...?
Arina gelmemiş bugün...nerelerde bu kız acaba....uyuyor mu?
CANIM inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin aramıza...dualarımız seninle melikem...bende cumartesi gidecem...çok heyecanlı yaa...benim görümcemde hamile oda geçen hafta gitmiş doktora kalbi atıyor demiş doktor...darısı başımıza inşallah...12.30 da kusummm eşim uyuyo bugün geceye gitcek ya göreve uyansın kahvaltımızı yapar cıkarız
biz soralımda arinayı...sonra sitem etmesin beni kimse sormamış diye...bende görmedim az önce sordum ama ses yokkk :82:
selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)
günaydınn kızlarrr nasılsınızzz...
sizlere bakayım dedimm bir dedimm nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım..
canımsın cok saoll inşallah tatlım benimmm
CANIM inşallah hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin aramıza...dualarımız seninle melikem...bende cumartesi gidecem...çok heyecanlı yaa...benim görümcemde hamile oda geçen hafta gitmiş doktora kalbi atıyor demiş doktor...darısı başımıza inşallah...
biz soralımda arinayı...sonra sitem etmesin beni kimse sormamış diye...
selam kuzularrr geçmişi okumaya başlamadan selam vereyim dedim. bebişimin kalp atışlarını duyduk teyzeleri geçmişi okuyayım gelişmeleri anlatıcam size :)
günaydınn kızlarrr nasılsınızzz...
sizlere bakayım dedimm bir dedimm nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım..
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
ayyyyyyy canım maşallah...darısı başımıza olsun canım benim..bende sabah seni sormuştum...doktora giden 3 kişiydiniz diğerleri ne yaptı acaba...senin adına çok sevindim canım benim...Rabbim cumartesi banada duymayı nasip etsin inşallah...
hayırlı olsun cnmm...bende perşembe gününü iple çekiyorummm darısı bana ve daha dymayanlara inş=)
canımsın cok saoll inşallah tatlım benimmm
slm canımmm naber naıslsınnn