Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offffffffff niye yazmıyorsunuz yaaaaaaaaaa..canım sıkılıyor valla...
yok hayatım akşam benim muayene 6:15 de :) haber veririm eve gelince inş.
günaydın kızlar.
günaydın kızlar :) nasılsınız. o horlama sesii benden gelmiş olabilir :)))) tuvalet arası şekerleme gibi oluyo benim gece uykusu. gecenin bi vakti tuvalete kalkıyorum sonra sabah namazına tekrar kalkıorum sonra bide vajinal jelim var onun saatine kalkıyorum:))))))))))))) bu arada ytınca hemen uyuyamıyorum zaten. valla daha yüzümü bile yıkamadan yanınıza geldim. midemde de bir taraftan senfoni çalıyo :)))) bi slm verip hemen gidicem diye söz verdim kalmıcam
hehehehe geldim yafff canımsınızzz demek hormala sesim geldiii ayy koptum nann ben hiç horlamam kii uykucu ettiniz anam inaki hiç uyumuyom tv ye dalıyom anca geliyom netede bu saatlerde vallaa diom erken uyuyom dün bi arkadas yazmıştı saat 11 de uyuyom akşam sabah 7-8 ayakktayımm))))
ayyy midem bulanıyooo basım dönüyooo((((
Herkese toplu cevap veriyorum ben:))))offffffffff niye yazmıyorsunuz yaaaaaaaaaa..canım sıkılıyor valla...
günaydın kızlar.
yok hayatım akşam benim muayene 6:15 de :) haber veririm eve gelince inş.
amin bi tanem :) kızlar ben kaçtım önce kahvaltı ,sonra ortalık berbat biraz temizlik, duş filan belki hemen gelemem kendinize dikkat edin bebişlerinizide sizide öptüm.
günaydın canım benim..hg fibulacım...günaydın kızlar.
tamam canım...güzel haberlerle gel inşallah...:16.yok hayatım akşam benim muayene 6:15 de :) haber veririm eve gelince inş.
evet canım yaaaa..sanki uykum var gibi...bugün işte yoğun değil...eve gidip uzanmak istiyorum ama saat bir türlü 12 olmadı kuşum yaaa...ayy kıyamamm canın mı sıkıldı senin kusumm gelll yanımaaa))))
Selam canım. Valla aynı bendeki hayat. İşteyim....
Bebeğini ağlatmaya başlamışsın annesi. Hadi gitde karnını doyur bebişinin:)
Yat uzan, dinlen tatlım.
Herkese toplu cevap veriyorum ben:))))
Selam canım, naber?
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.
Selam canım. Valla aynı bendeki hayat. İşteyim....
Bebeğini ağlatmaya başlamışsın annesi. Hadi gitde karnını doyur bebişinin:)
Yat uzan, dinlen tatlım.
Herkese toplu cevap veriyorum ben:))))
Selam canım, naber?
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.
cumanızzz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh arkadaslarrrrrrr rabbim gönlünüze göre versinn inşallahhhhhhhh....(aminn)
günaydın canım benim..hg fibulacım...
tamam canım...güzel haberlerle gel inşallah...:16.
evet canım yaaaa..sanki uykum var gibi...bugün işte yoğun değil...eve gidip uzanmak istiyorum ama saat bir türlü 12 olmadı kuşum yaaa...
amin canım...Allahım dualarını kabul etsin melikem...seninde cuman mübarek olsun gülüm...
kızlar ya dün beni şoke eden bişi oldu 61 doğumlu
kaynanam hala gebelik testi yapıyor inanabiliyormusunuz
meşallah yaw valla 25 yaşındayım ilk bebeme hamileyim
utandım kendimden dün doktora gitmiş
doktor menapoza girdin girecen başlangıcı demiş
bizimki evde test yapmışta gitmiş
gidene kadar hep bebeğe yormuş
amin canım saol...evet yemeğe eve gidiyorum ben melikecim..öğleden sonra tekrar işteyim....eve mi gidicen 12de kusum allah yardımcın olsunnn ....
komik ötesi....kızlar ya dün beni şoke eden bişi oldu 61 doğumlu
kaynanam hala gebelik testi yapıyor inanabiliyormusunuz
meşallah yaw valla 25 yaşındayım ilk bebeme hamileyim
utandım kendimden dün doktora gitmiş
doktor menapoza girdin girecen başlangıcı demiş
bizimki evde test yapmışta gitmiş
gidene kadar hep bebeğe yormuş
amin canım saol...evet yemeğe eve gidiyorum ben melikecim..öğleden sonra tekrar işteyim....
komik ötesi....