2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun tatlım bende şimdi yaptım kahvaltımı.... yemek yapmam lazım cuma vaktinden önce bitirsem iyi olcak aslında ama... smiller nereye gitmiş yaaa???

Yaptım geldim:) Site eski haline dönmüş yine:KK43:((((

bu arada benim de yarın kontrolüm var heyecan basmaya başladı yarın kontrol saati gelmez bana artık:KK9:

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.

arinacım çok tşk ederim cnm..normal karından duydun dimi??

Karından duydum canım. Doktor hiç alttan bakmadı bana.

GÜNAYDIN arkadaşalr herkese leylacım çok güzel teşekkürler tekrar...bende sabah çok yedim şimdi şişlikten oturamıyorum..acayip kötü oldummm....sizler iyisiniz demi ya ben doktor randevumu erteletmeye çalışıyorum haftaya 6+1 olacak 7 aralıkta kalp atışları olmaz daha demi bir hafta ertelersemdaha iyi gibi...sizler ne diyonuz

Günaydın canım. 1 hafta daha ertelersen daha garanti olur canım.

amin canım..Allah razı olsun..inşallah duyarız hayırsıyla...afiyet olsun canım...kendini aç bırakma..biraz açıkınca benimde hemen bulantım başlıyor...:KK16:

site yine kafayı yedi sorma tugcalım...:KK16:

seni çok iyi anlıyorum..benimda haftaya cumartesi ama vakit geçmek bilmiyor sanki....:KK16:

canım aramıza hg...inşallah sende duyar kalp atışlarını meleğinin...:KK16:

rica ederim tatlım..güle güle kullan...valla ben 6+1 duyamadım...ancak 8 haftada yada 7 ci haftada duyuluyor sanırım...:KK16:

Yaptım geldim:) Valla benimde başlıyor hemen yemezsem. Yediğimde de mide yanması başlıyor:) Ne yapsam yaranamıyorum yani:))

kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....

Canım ben yiyiyorum; ama bu seferde mide yanması şikayetim başlıyor. Akşam mesela evde yemek vardı. Ağzıma süremedim midemden. Hafif birşey yedim; ama yine başladı.

kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....

canım korkma hiç ilk 3 ayda sen sadece su içsen bile bebek senin depolarından besleniyormuş... dün sağlık ocağında dr öyle dedi bana... vucudumuzda parazit gibi yaşıyomuş... ama 3. ayın sonunda senin depoların biteceği için şimdiden yiyebildiğin kadar ye yoksa o zaman zorluk çekersin halsiz düşersin ama bebeğe bişey olmaz merak etme dedi...

benim 7+4 de karından duyamadı alttan bakalım dedi öyle duydu...ama 6.haftadada duyulabilir ama ertelesen daha iyi olur git gel olmasın birde duyamazsan stres olma sonuçta çok minik o zaman daha...

her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi....

kızlar bu arada ben dün sağlık ocağına kayıt yaptırdım....4 aydan sonra 2 doz tetanoz, 3 doz da hepatit b aşısı yapılacakmış... çok ilgilendiler sağ olsunlar... bebe doğunca onun aşıları da yapılacakmış ordan aşı kartı falan vereceklermiş....

Ben hala yapamadım ya:KK43: Neyse 4. aya daha var. Öyle yapayım olmazsa.

Ya ben bebeğimi özledim:KK43: Daha 2 hafta var buluşmamıza. Canım Ultrason makinesi çekiyor diim kocikime :KK1: Belki alır hayrına :KK1:

kübra canım son adet tarihini verde tickerini yapayım hadi tatlım....:KK16:

tuzlu şeyler yemeye çalış...naneli yoğurt çorbası yapmaya çalış canım iyi geliyor inan bana...:KK16: geçmiş olsun oranjecim...:KK16:.nazar:

inşallah hepimiz o minicik pıtpıtları duyarız...bu sabah 4 te uyandım...eşimde uyanmıştı...döndüm ona dedim ki..karnımda 5-6 kez pıtpıt kalp atışı gibi ses duydum...kalbi attıda meleğimin acaba hissettim mi ya ne dersiniz?:KK16:

yok kızzz hissedemessin daha:))))yerleşiyodur iiyicene yerine onu hissetmişsindir:)))

Ben hala yapamadım ya:KK43: Neyse 4. aya daha var. Öyle yapayım olmazsa.

Ya ben bebeğimi özledim:KK43: Daha 2 hafta var buluşmamıza. Canım Ultrason makinesi çekiyor diim kocikime :KK1: Belki alır hayrına :KK1:

ben de dün önünden geçerken hadi gireyim diye girdim walla aklımda yoktu ama aradan çıktı iyi oldu... tabi aşıları önce dr a soram yarın ok yaptırabilirsin derse yaptırıcam...

yok kızzz hissedemessin daha:))))yerleşiyodur iiyicene yerine onu hissetmişsindir:)))

ben de dün önünden geçerken hadi gireyim diye girdim walla aklımda yoktu ama aradan çıktı iyi oldu... tabi aşıları önce dr a soram yarın ok yaptırabilirsin derse yaptırıcam...

Halletmişsin işte ne güzel. Ultrason yok muydu orda? Bakmadılar mı?

Bende önümüzdeki hafta bir gün işi ekeyim de halledeyim bari o işleri.

kızlar ben kaçar evde çok işim var işleri bitireyim de cuma saati biraz dua falan yapayım öptüm sizi....

Yaptım geldim:) Site eski haline dönmüş yine:KK43:((((

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımcım.

Karından duydum canım. Doktor hiç alttan bakmadı bana.

Günaydın canım. 1 hafta daha ertelersen daha garanti olur canım.

Yaptım geldim:) Valla benimde başlıyor hemen yemezsem. Yediğimde de mide yanması başlıyor:) Ne yapsam yaranamıyorum yani:))

Canım ben yiyiyorum; ama bu seferde mide yanması şikayetim başlıyor. Akşam mesela evde yemek vardı. Ağzıma süremedim midemden. Hafif birşey yedim; ama yine başladı.

arkadaşalr kaç kilolarla hamile kaldınız ben kiloluyum ve çok korkuyorum çok alıcam diye bu da ayrı bir stres oluyor...:KK43:
benimde yemeyince acayip elim ayağım titriyor .yediğim zaman da midem yanıyor ne yapsak yaranamıyozz:)

randevuyu değiştirdim 17 aralığa aldım canım...hayırlısı o zaman 7+5 olacak inşallah daha iyi olur....

İncicim merhaba,

Seninle aynı gündeyiz 5+5 :) Ben de 13 aralıkta gidicem doktora 7+1 olacak inşallah.. Kısmetse kalp atışlarını bir duysak bayaa rahatlıcazz :

Günaydın kızlar. Topiği ben açtım bugün :KK16:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Bizim aşağıdaki ifadeler yine gitmiş ya:KK43:(((((((((
günaydın hayırlı cumalar ....

günaydın kızlar....

günaydınnn....

herkese günaydınnnnn
kızlar az önce bi 30 dk kadar elektriklerimiz kesildi
ben de o ara az gelen dergiye baktım
hamilelikle ilgili çok ilginç şeyler yazıyor hafta hafta bizde olacak değişimleri
mesela beynimiz küçülüyormuş kızlarrrr hafızamız
o yüzden zayıflıyormuş .... sonra her gece uyanıyorum mesela
1-2 saat uyuyamıyorum bu da bununla ilgiliymiş
göz de göz korneamız büyüyormuş
televizyon izlerken kısan varmı ????
saçlar çabuk uzar ve çok gürleşirmiş
amadoğumdan sonrada vücur
normale dönene kadar bi 6 ay kadar yani
dökülme olurmuş şimdi günde 100 tel ise o zaman 500 tel gibi
daha gidiyor bu değişiklikler şimdilik
bunları okudum

Halletmişsin işte ne güzel. Ultrason yok muydu orda? Bakmadılar mı?

Bende önümüzdeki hafta bir gün işi ekeyim de halledeyim bari o işleri.

ultrason makinaları varmış ama eski makina olduğundan 12. haftadan sonra kalp atışı falan görülüyomuş o yüzden bir daha gittiğimde alacak ultrasona...

arkadaşalr kaç kilolarla hamile kaldınız ben kiloluyum ve çok korkuyorum çok alıcam diye bu da ayrı bir stres oluyor...:KK43:
benimde yemeyince acayip elim ayağım titriyor .yediğim zaman da midem yanıyor ne yapsak yaranamıyozz:)

aynı dertten bende muzdaripim inci:KK43: 78 kiloyum 1,77 boyda war ama kilo almayada çok müsaitim kocaman bişe olcam diee çokk korkuyorummm...

canım korkma hiç ilk 3 ayda sen sadece su içsen bile bebek senin depolarından besleniyormuş... dün sağlık ocağında dr öyle dedi bana... vucudumuzda parazit gibi yaşıyomuş... ama 3. ayın sonunda senin depoların biteceği için şimdiden yiyebildiğin kadar ye yoksa o zaman zorluk çekersin halsiz düşersin ama bebeğe bişey olmaz merak etme dedi...

her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi....
evet canım banada doktor öyle demişti ama ben çok aç lık hissediyorum...ona rağmen yiyemiyorum...birde çalışınca halsiz düşüyorum....yoksa bebekalacağını alıyo zaten...bende sağlık ocağına kayıt yaptırayım en kısa zamanda bi zunutsak bile onlar hatırlatıyolar aşıları günleri..o yönden çok iyi...

oh oh yerleşsin yerleşsin...yerini beğenir inşallah....ehehheeheh....:KK60:

aynı dertten bende muzdaripim inci:KK43: 78 kiloyum 1,77 boyda war ama kilo almayada çok müsaitim kocaman bişe olcam diee çokk korkuyorummm...

bende 1,72 yim ve 78 kiloyum napcaz yaaa allah korusun artık bizi en fazla 10 kilo alsak doğumda gider 7-8 kilosu :))inşallah

İncicim merhaba,

Seninle aynı gündeyiz 5+5 :) Ben de 13 aralıkta gidicem doktora 7+1 olacak inşallah.. Kısmetse kalp atışlarını bir duysak bayaa rahatlıcazz :
aramıza hg canım...inşallah hepimiz duyarız...valla duysam bende çok rahatlayacam...daha bir hafta var kontrole...senide kontrol listesine ekliyorum canım...:nazar::KK16:
çok saol leylacım.sat:15 ekim cnım..kusura bakma kahwaltıdaydım:)

tamam canım hemen yapıyorum tickerini...:nazar::KK16:

kızlar ben kaçar evde çok işim var işleri bitireyim de cuma saati biraz dua falan yapayım öptüm sizi....

Kolay geldin canım. Allah kabul etsin dualarını.

Ben 56 ile hamile kaldım. Hala 56 kg.yum. Bakalım hayırlısı:))

günaydın hayırlı cumalar ....

günaydınnn....

herkese günaydınnnnn
kızlar az önce bi 30 dk kadar elektriklerimiz kesildi
ben de o ara az gelen dergiye baktım
hamilelikle ilgili çok ilginç şeyler yazıyor hafta hafta bizde olacak değişimleri
mesela beynimiz küçülüyormuş kızlarrrr hafızamız
o yüzden zayıflıyormuş .... sonra her gece uyanıyorum mesela
1-2 saat uyuyamıyorum bu da bununla ilgiliymiş
göz de göz korneamız büyüyormuş
televizyon izlerken kısan varmı ????
saçlar çabuk uzar ve çok gürleşirmiş
amadoğumdan sonrada vücur
normale dönene kadar bi 6 ay kadar yani
dökülme olurmuş şimdi günde 100 tel ise o zaman 500 tel gibi
daha gidiyor bu değişiklikler şimdilik
bunları okudum

Günaydın canım. Nasılsın?

benimde gelse şu dergim. Merakla bekliyorum:))

Bende dün Yeni Hamile ,

Anne Bebek dergilerini aldım. Dün okudum hepsi bitti:KK1:

Benim gözler zaten bozuk:) İyice kör olucam dessene...

ultrason makinaları varmış ama eski makina olduğundan 12. haftadan sonra kalp atışı falan görülüyomuş o yüzden bir daha gittiğimde alacak ultrasona...

Anladım canım. Bu bile iyi birşey ama :)

Son düzenleme:
X