2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah gamzelikız, salı günü kendini gösterir. Kolay değil ama maneviyatını bozmamaya çalış canım.

Leylacım, yoracağım seni ama zahmet olmazsa beni de ekler misin 7 aralık

Gamzelikız inşallah bişey yoktur.geç oluşmuştur bebişin.çok üzüldüm tatlım.Allah en hayırlısını versin inşallah.

arkadaslar merhaba.ilk hamileligim.cok bulantim var.ozellikle aksamlari yatana kadar devam ediyor.zencefil deniyorum dr.tavsiye etiiklerini deniyorum ama yok faydasiz.ayrica kasiklarimda ve karnimin alt kisminda agri oluyor.dr.a sordum olabilir dedi ama yine de endiseleniyorum.su an 8+1 iz.daha ne kadar surecek?umarim cabuk biter.

Gamzeli kiz durumuna cok uzuldum.Allah tan umit kesilmez canim.dualarimiz seninle.

canım çoook ama çok üzüldfüm. acını paylaşıyorun inan bana içimde hissettim. çok üzgünüm :KK43: :KK59:

umarım bu son olur.
bir tanıdığım 4 bebeğini de düşürmüştü 5 . gebeliğini yatarak alttan sıkça dikiş atılarak geçirdi yinede 7 aylıkken kucağına aldı küvez de kaldı şimdi 1 yaşına girdi kızı ve sağlıklı tombik çok tatlı. herşey yoluna girecektir inşallah.

Allah sabır versin.:KK70:

ayy canım benim. gamzeli kız üzülme nolur tatlım ya ne kadar üzüldüm anlatamam. üzülme desekte boş tabi ateş düştüğü yeri... canım Allahım tez zamanda seninle beraber kalnından, hayırlısından bir evlat versin sana canı gönülden diliyorum bi tanem. inş. bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın. şu anki acınada dayanma gücü , sabır versin. tez zamandada kucağını doldursun inş. dua edicem sana.

:85:gamzelikiz senin icin dua edecegim saligunu hayirli guzel haberlerle gelmen icin inan burnumun diregi sizladi yazdiklairni okurken
lutfen uzulme duanet dua her kapiyi acar:KK19:

cnm benim çok üzüldüm:KK43: güzelim hayırlısı böyledir demekten başka çaremiz yok :KK14:

rabbim ne verirse lutfundan versin.

bak benim bi arkadaşım var 4 tane bebeğini kaybetti çok üzüldük mahfoldu kızcağız ama rabbim onu öyle güzel sevindirdi ki geçen sene bi kızı olmuştu haziran ayında şimdi 2.yi doğurcak bu hafta umarım seninde öyle peş peşe olur bugünler silinir gider hafızandan....

hem salıya kadar ne olcağı allah bilir belki küçüktür görememiştir doktor dua et cnm bol bol dua edelimmm:KK19:

iyi akşamlar kızlar,ilk son syfayı okudum ve Gamzelimizin haberi beni çok üzdü. :KK14:Allah yardımcısı olsun ,boş denilip de bekleyip bebeklerine kavuşan arkadaşlarım var.inşallah bebeği onunladır.

kızlar bende çıkıyorum eşim geldi. gamzeli kız canım hemen umutsuz olmayalım du bakalım salı gününe kadar neler olur neler olur. canlar bebişlerinzde sizde Allaha emanetsiniz Allhım hiç birimizi üzmesin inş. herşey hepimiz için çok güzel devam eder. öpüyorum hepinizi.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız çok öenmli bir sorun yoktur umarım. Gamzelikız yavrum çok üzüldüm ama elimizden birşey gelmez en iyisini Allah bilir sen umudunu yitirme Yaradan seni en iyi şekilde mükafatlandıracak inşallah.
Resimlerini ekleyen arkadaşlarıma 41 kere maşallah tütütü:nazar:

kızlar gamzeli kız için dua listesi başlatalımmı
listeyi tutabilecek varmı ben yaparım ama yarın okul olduğu için
sabah devredemem birine
yarında gireririm dien varsa başlatabilir mi listeyi

kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..

kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..

dualarımız seninle canım.
rahim kendini onarır. sen onu dert etme.
Allah ol dediğinde olduramayacağı yoktur. üzülme.

bu akşam üstü annemle yürüyüş yaparken arkadasımın koca köpüşü üzerime atlamak istedi o da çekince karnımı tepikledi. göbeğimin çevresi acıyor.
bebişe birşey olmaz dimii :KK14:
benim köpeklerim var ama hiç atlamaz. arkadasın köpeği beni görünce heyecanlandı sarılmak istedi. ama diyemedim de çek ben hamileyim diye. şimdi de tereddütte kaldım. :26:

arkadaslar ben doğum yaptığım hastanenin tam teşekklüllü olmasını istiyorum. yenidoğan ünitesi de dahil. bazı özel hastanelerde yeni doğan ünitesi yok.
çok mu abartıyorum.
yazındı birkaç özel hastane skandalı okudum. o yüzden devleti tercih etsem diyorum. devlette de olacaktır olacaksa ama içim rahat değil. o yüzden rahatça dr. bile seçemedim daha.

birde birçoğunuza arkadaşlık yolladım kabul ederseniz sevinirim :)

Son düzenleme:

Canım, rahim kendini onarır. O konuyu fazla düşünmemeye çalış. Umarım haftasonu dr size yüzünüzü güldüren haberler verir

bu akşam üstü annemle yürüyüş yaparken arkadasımın koca köpüşü üzerime atlamak istedi o da çekince karnımı tepikledi. göbeğimin çevresi acıyor.
benim köpeklerim var ama hiç atlamaz. arkadasın köpeği beni görünce heyecanlandı sarılmak istedi. ama diyemedim de çek ben hamileyim diye. şimdi de tereddütte kaldım. :26:

arkadaslar ben doğum yaptığım hastanenin tam teşekklüllü olmasını istiyorum. yenidoğan ünitesi de dahil. bazı özel hastanelerde yeni doğan ünitesi yok.
çok mu abartıyorum.
yazındı birkaç özel hastane skandalı okudum. o yüzden devleti tercih etsem diyorum. devlette de olacaktır olacaksa ama içim rahat değil. o yüzden rahatça dr. bile seçemedim daha.

Haklsın canım yaa.. Yeni doğan ünitesi bence çok önemli. Eğer özel hastane seçecek olursan ünitenin olmasına özen göster bence.

Günaydın kızlar. Topiği ben açtım bugün :KK16:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Bizim aşağıdaki ifadeler yine gitmiş ya:KK43:(((((((((

çok mu abartıyorum.

Birşey olacağını sanmam canım. Ama riskli dönemlerin pek köpek, kedi bunlarla haşır neşir olma derim.
:KK54:

kızlar gamzeli kız için dua listesi başlatalımmı
listeyi tutabilecek varmı ben yaparım ama yarın okul olduğu için
sabah devredemem birine
yarında gireririm dien varsa başlatabilir mi listeyi
canım ben dua listenisini yapacam...sen merak etme...akşam çıkmadan bişeyler yazacaktım dua konusuyla ilgili ama vakit dolmuştu..çıkmak zorunda kaldım..:KK16:
canım ALLAH sana sabırlar versin..inşallah bebiş vardır kesede..Allahtan umut kesilmez...bende dün başka bir doktora daha gidin diyecektim..sen sabah yazmışsın...erkenden kalp atışının bile duyulduğu gelişmiş ultrasonlar var tatlım..araştırın öyle gidin doktora...:KK16: senin için dua listesi hazırlıyorum hemen....
Günaydın kızlar. Topiği ben açtım bugün :KK16:

Bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

Bizim aşağıdaki ifadeler yine gitmiş ya:KK43:(((((((((

günaydın arinacım..sanada hayırlı cumalar bitanem....:KK16:

Son düzenleme:
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

GamzeliKiz İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-rainofabril :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
20-fibula :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
21-tahmina38 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:
KIZLAR GAMZELİKIZ ARKADAŞIMIZIN BEBİŞİ İÇİN OKUYORUZ....KATILIM ÇOK OLURSA SEVİNİRİZ....:nazar:

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-tugcal :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
6-incitanir :nazar::nazar::nazar: 07 ARALIK 2010
7-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
8-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
9-zazez :nazar::nazar::nazar: 13 ARALIK 2010
10-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
11-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
12-oranje :nazar::nazar::nazar: 22 ARALIK 2010
13- rainofapril :nazar::nazar::nazar: 26 ARALIK 2010
14-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
15-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011

inci günaydın canım...tickerin hayırlı olsun tekrar..umarım beğenmişsindir...senide doktor kontrol tarih listesine ekledim...:KK16:

saol bitanem...idare ediyorum işte..bu sabah biraz bulantım var...sen nasılsın arinacım...:KK16:

evet site yine kötü olmuş yaaa...

Bende iyiyim canım sağol. Dün bende de vardı. Şuan iyiyim; ama midem kötü olcak diye kahvaltı bile yapmaktan korkuyorum.

mrb kızlar bana bi akıl verinn ltfenn:KK43: geçen cuma doktora gittim 5+5 günlük hamile olduğumu öğrendim..15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.sekreterinden randewu aldım kıza 15 gün sonra dedim ama 10 gün sonrasına wrmiş malesef..6 aralıkta randewum war şimdi.ama çok kararsızımm gitsmmi yoksa randewuyu cumaya mı alsam die. giderim daha erken olduğu için duymamm pıtpıtları, geçmez o dk dan snra zaman bidaki gidişime kadar:KK43::KK43: yoksa normal bi zamanmı 7. haftanın sonu kalp atışını duymak için???pıtpıtları duyanlarrr sizee sesleniyorummm:)

Ben 7+1'de duydum canım. Sende duyarsın inşallah.

Leylacım, ben Rainof arkadaşımız için 20 tane okudum onu haber vereyim.

Gamzeli içinde başlayacağım.

X