- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
İnşallah gamzelikız, salı günü kendini gösterir. Kolay değil ama maneviyatını bozmamaya çalış canım.
Leylacım, yoracağım seni ama zahmet olmazsa beni de ekler misin 7 aralık
Gamzelikız inşallah bişey yoktur.geç oluşmuştur bebişin.çok üzüldüm tatlım.Allah en hayırlısını versin inşallah.
arkadaslar merhaba.ilk hamileligim.cok bulantim var.ozellikle aksamlari yatana kadar devam ediyor.zencefil deniyorum dr.tavsiye etiiklerini deniyorum ama yok faydasiz.ayrica kasiklarimda ve karnimin alt kisminda agri oluyor.dr.a sordum olabilir dedi ama yine de endiseleniyorum.su an 8+1 iz.daha ne kadar surecek?umarim cabuk biter.
Gamzeli kiz durumuna cok uzuldum.Allah tan umit kesilmez canim.dualarimiz seninle.
canım çoook ama çok üzüldfüm. acını paylaşıyorun inan bana içimde hissettim. çok üzgünüm
umarım bu son olur.
bir tanıdığım 4 bebeğini de düşürmüştü 5 . gebeliğini yatarak alttan sıkça dikiş atılarak geçirdi yinede 7 aylıkken kucağına aldı küvez de kaldı şimdi 1 yaşına girdi kızı ve sağlıklı tombik çok tatlı. herşey yoluna girecektir inşallah.
Allah sabır versin.
ayy canım benim. gamzeli kız üzülme nolur tatlım ya ne kadar üzüldüm anlatamam. üzülme desekte boş tabi ateş düştüğü yeri... canım Allahım tez zamanda seninle beraber kalnından, hayırlısından bir evlat versin sana canı gönülden diliyorum bi tanem. inş. bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın. şu anki acınada dayanma gücü , sabır versin. tez zamandada kucağını doldursun inş. dua edicem sana.
:85:gamzelikiz senin icin dua edecegim saligunu hayirli guzel haberlerle gelmen icin inan burnumun diregi sizladi yazdiklairni okurken
lutfen uzulme duanet dua her kapiyi acar
cnm benim çok üzüldüm güzelim hayırlısı böyledir demekten başka çaremiz yok
rabbim ne verirse lutfundan versin.
bak benim bi arkadaşım var 4 tane bebeğini kaybetti çok üzüldük mahfoldu kızcağız ama rabbim onu öyle güzel sevindirdi ki geçen sene bi kızı olmuştu haziran ayında şimdi 2.yi doğurcak bu hafta umarım seninde öyle peş peşe olur bugünler silinir gider hafızandan....
hem salıya kadar ne olcağı allah bilir belki küçüktür görememiştir doktor dua et cnm bol bol dua edelimmm
iyi akşamlar kızlar,ilk son syfayı okudum ve Gamzelimizin haberi beni çok üzdü. Allah yardımcısı olsun ,boş denilip de bekleyip bebeklerine kavuşan arkadaşlarım var.inşallah bebeği onunladır.
kızlar bende çıkıyorum eşim geldi. gamzeli kız canım hemen umutsuz olmayalım du bakalım salı gününe kadar neler olur neler olur. canlar bebişlerinzde sizde Allaha emanetsiniz Allhım hiç birimizi üzmesin inş. herşey hepimiz için çok güzel devam eder. öpüyorum hepinizi.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız çok öenmli bir sorun yoktur umarım. Gamzelikız yavrum çok üzüldüm ama elimizden birşey gelmez en iyisini Allah bilir sen umudunu yitirme Yaradan seni en iyi şekilde mükafatlandıracak inşallah.
Resimlerini ekleyen arkadaşlarıma 41 kere maşallah tütütü
kızlar gamzeli kız için dua listesi başlatalımmı
listeyi tutabilecek varmı ben yaparım ama yarın okul olduğu için
sabah devredemem birine
yarında gireririm dien varsa başlatabilir mi listeyi
kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..