2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gamzelicim Allah büyük canım inşallah salı günü güzel haberlerle gelirsin... geçmiş olsun tatlım...

günaydın canım....:KK16:

Günaydın canım. Nasılsın?

İnşallah canım. Hayırlısı ile meleğin seni üzmeyecek:KK16:

Kızlar ben kahvaltımı yapayım. Midem bulanmaya başladı.

afiyet olsun tatlım bende şimdi yaptım kahvaltımı.... yemek yapmam lazım cuma vaktinden önce bitirsem iyi olcak aslında ama... smiller nereye gitmiş yaaa???

bu arada benim de yarın kontrolüm var heyecan basmaya başladı yarın kontrol saati gelmez bana artık:KK9:

inci günaydın canım...tickerin hayırlı olsun tekrar..umarım beğenmişsindir...senide doktor kontrol tarih listesine ekledim...:KK16:

GÜNAYDIN arkadaşalr herkese leylacım çok güzel teşekkürler tekrar...bende sabah çok yedim şimdi şişlikten oturamıyorum..acayip kötü oldummm....sizler iyisiniz demi ya ben doktor randevumu erteletmeye çalışıyorum haftaya 6+1 olacak 7 aralıkta kalp atışları olmaz daha demi bir hafta ertelersemdaha iyi gibi...sizler ne diyonuz

GÜNAYDIN arkadaşalr herkese leylacım çok güzel teşekkürler tekrar...bende sabah çok yedim şimdi şişlikten oturamıyorum..acayip kötü oldummm....sizler iyisiniz demi ya ben doktor randevumu erteletmeye çalışıyorum haftaya 6+1 olacak 7 aralıkta kalp atışları olmaz daha demi bir hafta ertelersemdaha iyi gibi...sizler ne diyonuz

canım 6+1 de karından duyamayabilir belki istersen 1 hafta ertele canım...

ben de 6+5 de karından duymuştum canım... inşallah duyacaksın sen de endişe etme canım

ok kızlar ozaman sizden aldığım cesaretle ertelemiyorum randewuyu:) napalım kısmet duyamazsak sonra bida giderizz..hepimiziçin herşeyin hayırlısıı...

Günaydın canım. Nasılsın?

İnşallah canım. Hayırlısı ile meleğin seni üzmeyecek:KK16:

Kızlar ben kahvaltımı yapayım. Midem bulanmaya başladı.
amin canım..Allah razı olsun..inşallah duyarız hayırsıyla...afiyet olsun canım...kendini aç bırakma..biraz açıkınca benimde hemen bulantım başlıyor...:KK16:
afiyet olsun tatlım bende şimdi yaptım kahvaltımı.... yemek yapmam lazım cuma vaktinden önce bitirsem iyi olcak aslında ama... smiller nereye gitmiş yaaa???
site yine kafayı yedi sorma tugcalım...:KK16:
bu arada benim de yarın kontrolüm var heyecan basmaya başladı yarın kontrol saati gelmez bana artık:KK9:
seni çok iyi anlıyorum..benimda haftaya cumartesi ama vakit geçmek bilmiyor sanki....:KK16:
arinacım çok tşk ederim cnm..normal karından duydun dimi??
canım aramıza hg...inşallah sende duyar kalp atışlarını meleğinin...:KK16:

rica ederim tatlım..güle güle kullan...valla ben 6+1 duyamadım...ancak 8 haftada yada 7 ci haftada duyuluyor sanırım...:KK16:

kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....

ok kızlar ozaman sizden aldığım cesaretle ertelemiyorum randewuyu:) napalım kısmet duyamazsak sonra bida giderizz..hepimiziçin herşeyin hayırlısıı...

8. haftaya kadar duyulmaması normal canım zaten... her bebeğin gelişimi aynı değil ki... duyamasan da endişe etme inşallah duyarsın canım....

canım 6+1 de karından duyamayabilir belki istersen 1 hafta ertele canım...

benim 7+4 de karından duyamadı alttan bakalım dedi öyle duydu...ama 6.haftadada duyulabilir ama ertelesen daha iyi olur git gel olmasın birde duyamazsan stres olma sonuçta çok minik o zaman daha...

kızlar bu arada ben dün sağlık ocağına kayıt yaptırdım....4 aydan sonra 2 doz tetanoz, 3 doz da hepatit b aşısı yapılacakmış... çok ilgilendiler sağ olsunlar... bebe doğunca onun aşıları da yapılacakmış ordan aşı kartı falan vereceklermiş....

kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....
tuzlu şeyler yemeye çalış...naneli yoğurt çorbası yapmaya çalış canım iyi geliyor inan bana...:KK16: geçmiş olsun oranjecim...:KK16:.nazar:
8. haftaya kadar duyulmaması normal canım zaten... her bebeğin gelişimi aynı değil ki... duyamasan da endişe etme inşallah duyarsın canım....
inşallah hepimiz o minicik pıtpıtları duyarız...bu sabah 4 te uyandım...eşimde uyanmıştı...döndüm ona dedim ki..karnımda 5-6 kez pıtpıt kalp atışı gibi ses duydum...kalbi attıda meleğimin acaba hissettim mi ya ne dersiniz?:KK16:

amin canım..Allah razı olsun..inşallah duyarız hayırsıyla...afiyet olsun canım...kendini aç bırakma..biraz açıkınca benimde hemen bulantım başlıyor...:KK16:

site yine kafayı yedi sorma tugcalım...:KK16:

seni çok iyi anlıyorum..benimda haftaya cumartesi ama vakit geçmek bilmiyor sanki....:KK16:

canım aramıza hg...inşallah sende duyar kalp atışlarını meleğinin...:KK16:

rica ederim tatlım..güle güle kullan...valla ben 6+1 duyamadım...ancak 8 haftada yada 7 ci haftada duyuluyor sanırım...:KK16:

randevuyu değiştirdim 17 aralığa aldım canım...hayırlısı o zaman 7+5 olacak inşallah daha iyi olur....

X