Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende duyarım tatlım haftaya....
Ben 7+1'de duydum canım. Sende duyarsın inşallah.
günaydın bitanem...GÜNAYDIN KIZLAR ...nasılsınız bakayım....hayırlı cumalar......
ağzına sağlık..Allah kabul etsin...Leylacım, ben Rainof arkadaşımız için 20 tane okudum onu haber vereyim.
Gamzeli içinde başlayacağım.
günaydın kızlar....
günaydın kızlar....
İnşallah bende duyarım tatlım haftaya....
günaydın bitanem...
ağzına sağlık..Allah kabul etsin...
günaydın canım....
Günaydın canım. Nasılsın?
İnşallah canım. Hayırlısı ile meleğin seni üzmeyecek
Kızlar ben kahvaltımı yapayım. Midem bulanmaya başladı.
Ben 7+1'de duydum canım. Sende duyarsın inşallah.
inci günaydın canım...tickerin hayırlı olsun tekrar..umarım beğenmişsindir...senide doktor kontrol tarih listesine ekledim...
arinacım çok tşk ederim cnm..normal karından duydun dimi??
GÜNAYDIN arkadaşalr herkese leylacım çok güzel teşekkürler tekrar...bende sabah çok yedim şimdi şişlikten oturamıyorum..acayip kötü oldummm....sizler iyisiniz demi ya ben doktor randevumu erteletmeye çalışıyorum haftaya 6+1 olacak 7 aralıkta kalp atışları olmaz daha demi bir hafta ertelersemdaha iyi gibi...sizler ne diyonuz
ben de 6+5 de karından duymuştum canım... inşallah duyacaksın sen de endişe etme canım
amin canım..Allah razı olsun..inşallah duyarız hayırsıyla...afiyet olsun canım...kendini aç bırakma..biraz açıkınca benimde hemen bulantım başlıyor...Günaydın canım. Nasılsın?
İnşallah canım. Hayırlısı ile meleğin seni üzmeyecek
Kızlar ben kahvaltımı yapayım. Midem bulanmaya başladı.
site yine kafayı yedi sorma tugcalım...afiyet olsun tatlım bende şimdi yaptım kahvaltımı.... yemek yapmam lazım cuma vaktinden önce bitirsem iyi olcak aslında ama... smiller nereye gitmiş yaaa???
seni çok iyi anlıyorum..benimda haftaya cumartesi ama vakit geçmek bilmiyor sanki....bu arada benim de yarın kontrolüm var heyecan basmaya başladı yarın kontrol saati gelmez bana artık
canım aramıza hg...inşallah sende duyar kalp atışlarını meleğinin...arinacım çok tşk ederim cnm..normal karından duydun dimi??
GÜNAYDIN arkadaşalr herkese leylacım çok güzel teşekkürler tekrar...bende sabah çok yedim şimdi şişlikten oturamıyorum..acayip kötü oldummm....sizler iyisiniz demi ya ben doktor randevumu erteletmeye çalışıyorum haftaya 6+1 olacak 7 aralıkta kalp atışları olmaz daha demi bir hafta ertelersemdaha iyi gibi...sizler ne diyonuz
ok kızlar ozaman sizden aldığım cesaretle ertelemiyorum randewuyu:) napalım kısmet duyamazsak sonra bida giderizz..hepimiziçin herşeyin hayırlısıı...
canım 6+1 de karından duyamayabilir belki istersen 1 hafta ertele canım...
canım 6+1 de karından duyamayabilir belki istersen 1 hafta ertele canım...
tuzlu şeyler yemeye çalış...naneli yoğurt çorbası yapmaya çalış canım iyi geliyor inan bana... geçmiş olsun oranjecim....nazar:kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....
inşallah hepimiz o minicik pıtpıtları duyarız...bu sabah 4 te uyandım...eşimde uyanmıştı...döndüm ona dedim ki..karnımda 5-6 kez pıtpıt kalp atışı gibi ses duydum...kalbi attıda meleğimin acaba hissettim mi ya ne dersiniz?8. haftaya kadar duyulmaması normal canım zaten... her bebeğin gelişimi aynı değil ki... duyamasan da endişe etme inşallah duyarsın canım....
amin canım..Allah razı olsun..inşallah duyarız hayırsıyla...afiyet olsun canım...kendini aç bırakma..biraz açıkınca benimde hemen bulantım başlıyor...
site yine kafayı yedi sorma tugcalım...
seni çok iyi anlıyorum..benimda haftaya cumartesi ama vakit geçmek bilmiyor sanki....
canım aramıza hg...inşallah sende duyar kalp atışlarını meleğinin...
rica ederim tatlım..güle güle kullan...valla ben 6+1 duyamadım...ancak 8 haftada yada 7 ci haftada duyuluyor sanırım...