2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tamamdır laylacım...ben bugün eltimin bebişinin 40 ı için mewlüt okutcaklar oraya gitceemm..hepimiz içinde dua ederimm orda cnm...gamzeli için şimdi başlıyorum,ii olur inşallah...

tamamdır laylacım...ben bugün eltimin bebişinin 40 ı için mewlüt okutcaklar oraya gitceemm..hepimiz içinde dua ederimm orda cnm...gamzeli için şimdi başlıyorum,ii olur inşallah...
saol canım benim...Allah razı olsun...Allahım mevlütünüzü kabul etsin inşallah canım benim...:KK16:
melikeeeee gene yokkkk
bir horlama sesi var sama sanırsam ona ait :KK53:
asil hg bitanem..nasılsın tatlişim?evet melike kesin uyuyordur..uykucu hatun...:KK16:

sabahtan beri bir şişe suyu bitirdim...elime geçtikçe içiyorum..akşam uyumuşum fazla içemedim..akşamın acısını çıkartıyorum....heheheheh...:KK60: :KK60: :KK60:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

GamzeliKiz İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-rainofabril :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
20-fibula :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
21-tahmina38 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
22-kubrahan :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
23-incitanir :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
24-ipoli82 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

saol canım benim...Allah razı olsun...Allahım mevlütünüzü kabul etsin inşallah canım benim...:KK16:

asil hg bitanem..nasılsın tatlişim?evet melike kesin uyuyordur..uykucu hatun...:KK16:
hoşbuldum :KK16::KK16: :KK19: çok şükür sende iyisin inş.
2 dk işim çıktı herkes dağılmış yawww

günaydın kızlar :) nasılsınız. o horlama sesii benden gelmiş olabilir :)))) tuvalet arası şekerleme gibi oluyo benim gece uykusu. gecenin bi vakti tuvalete kalkıyorum sonra sabah namazına tekrar kalkıorum sonra bide vajinal jelim var onun saatine kalkıyorum:))))))))))))) bu arada ytınca hemen uyuyamıyorum zaten. valla daha yüzümü bile yıkamadan yanınıza geldim. midemde de bir taraftan senfoni çalıyo :)))) bi slm verip hemen gidicem diye söz verdim kalmıcam :p

melikeeeee gene yokkkk
bir horlama sesi var sama sanırsam ona ait :KK53:

bitanem hg....uyuyormuydun...adını andık melike kesin uyuyordur dedik...:KK16:

Kulağın mı çınladı şekerim:KK1:

Günaydın bu arada :)

hehehehe geldim yafff canımsınızzz demek hormala sesim geldiii ayy koptum nann ben hiç horlamam kii uykucu ettiniz anam inaki hiç uyumuyom tv ye dalıyom anca geliyom netede bu saatlerde vallaa diom erken uyuyom dün bi arkadas yazmıştı saat 11 de uyuyom akşam sabah 7-8 ayakktayımm:KK66:))))
ayyy midem bulanıyooo basım dönüyooo:KK43:((((

Son düzenleme:
offffffffff niye yazmıyorsunuz yaaaaaaaaaa..canım sıkılıyor valla...

X