- 26 Eylül 2009
- 4.246
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım, ben 6+3 haftalığım :)) Daha kesemizi gördük. Haftaya kontrolümüz var. Heyecanla bekliyoruz :)) Kasık ağrılarım geçti . Dünden beri midemde tatsızlık başladı. Onu da meyveli yoğurt ve dondorma ile bastırıyorum. Evdekiler bitsin, bi daha almayacağım. Kontrolsüzce yiyorum :))) Sade yoğurt daha iyi bi fikir galiba :)) Sen nasılsın? Umarım herşey yolundadır :)))
yeni arkadaşlar var galiba yada ben yeni görüyorum merhaba kızlar hoşgeldiniz :)
ulen ne çok kaynatmışsınız okuyamıcam sanırım çoooooooooook uzun :)) naber kızlar nasılsınız bakem
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
şükran gören miş canım
bende iyiyim tatlım. yarın doktora gidicem bana göre 5+5 günlük ama bakalım yarın doktor ne dicek. onun dışında iyiyim çok şükür sadece gamzeliye çok üzüldüm. böyle haberleri duyunca öyle çok endişeleniyorumki. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın inş.
kızlar ekleyebildim sonunda resim
bakmak isteyenlere duyurulur
kızlar ekleyebildim sonunda resim
bakmak isteyenlere duyurulur
Maşallah gözlerine hayatım çok beğendim ay Allah bana da versin böyle çakmak çakmak gözlü kız yaaaa banane.
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...hoşgeldin canım cok gecmiş olsunnn
ahh canım denemez olurmuyum annem çok içerdi midesi ağrıdığında ama fayda etmiyor...biraz araştırdım internette papatya suyu iyi geliyormuş onu kaynatıp içtim şükür biraz rahatlattı...geçmiş olsun canım bi arkadaşım mide ağrısı için sıcak şekerli su içerdi. bi dene belki işe yarar.
canım,yarın geçmezse de zencefili denerim papatya suyu içtim bugün o rahatlatı biraz..sağolasın önerin içincanım geçmiş olsun zencefili dene derim.
canım nane ilk aylarda tehlikeli,düşük riski yapıyor..seninde aklında bulunsun sakın ne ye,ne de kaynatıp iç...nane limon dicem ama içilir mi ilk aylarda bilmiyorum.[/B][/COLOR]
Geçmiş olsun tatlım yaaaa...valla benim hiç bilgim yok...doktoruna sorsan iyi olmazmı tatlişim...