2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, ben 6+3 haftalığım :)) Daha kesemizi gördük. Haftaya kontrolümüz var. Heyecanla bekliyoruz :)) Kasık ağrılarım geçti . Dünden beri midemde tatsızlık başladı. Onu da meyveli yoğurt ve dondorma ile bastırıyorum. Evdekiler bitsin, bi daha almayacağım. Kontrolsüzce yiyorum :))) Sade yoğurt daha iyi bi fikir galiba :)) Sen nasılsın? Umarım herşey yolundadır :)))

bende iyiyim tatlım. yarın doktora gidicem bana göre 5+5 günlük ama bakalım yarın doktor ne dicek. onun dışında iyiyim çok şükür sadece gamzeliye çok üzüldüm. böyle haberleri duyunca öyle çok endişeleniyorumki. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın inş.:KK43:

yeni arkadaşlar var galiba yada ben yeni görüyorum merhaba kızlar hoşgeldiniz :)
ulen ne çok kaynatmışsınız okuyamıcam sanırım çoooooooooook uzun :)) naber kızlar nasılsınız bakem

merhaba canim hosbulduk:)

evet cok kaynattik sen gelmeden:)sen de hogeldin.

merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm

:85:gamzelikiz senin icin dua edecegim saligunu hayirli guzel haberlerle gelmen icin inan burnumun diregi sizladi yazdiklairni okurken
lutfen uzulme duanet dua her kapiyi acar:KK19:

merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm

cnm benim çok üzüldüm:KK43: güzelim hayırlısı böyledir demekten başka çaremiz yok :KK14:

rabbim ne verirse lutfundan versin.

bak benim bi arkadaşım var 4 tane bebeğini kaybetti çok üzüldük mahfoldu kızcağız ama rabbim onu öyle güzel sevindirdi ki geçen sene bi kızı olmuştu haziran ayında şimdi 2.yi doğurcak bu hafta umarım seninde öyle peş peşe olur bugünler silinir gider hafızandan....

hem salıya kadar ne olcağı allah bilir belki küçüktür görememiştir doktor dua et cnm bol bol dua edelimmm:KK19:

iyi akşamlar kızlar,ilk son syfayı okudum ve Gamzelimizin haberi beni çok üzdü. :KK14:Allah yardımcısı olsun ,boş denilip de bekleyip bebeklerine kavuşan arkadaşlarım var.inşallah bebeği onunladır.

gamzeliyi okuyunca dagildim selam veremedim arkadaslar
bende bugun tatsizim midem kalkiyo ilk defa:2: kan sonuclarimida almaya gidemedim yarin gidecegim insallah

kızlar ekleyebildim sonunda resim
bakmak isteyenlere duyurulur

bende iyiyim tatlım. yarın doktora gidicem bana göre 5+5 günlük ama bakalım yarın doktor ne dicek. onun dışında iyiyim çok şükür sadece gamzeliye çok üzüldüm. böyle haberleri duyunca öyle çok endişeleniyorumki. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın inş.:KK43:

İyi haberlerini bekliyorum canım :))
Ben de gamzeliye çok üzüldüm. Allah kimseye göstermesin. Umarım salı günü o da iyi haber alır, yüzü güler..

kızlar ekleyebildim sonunda resim
bakmak isteyenlere duyurulur

Hemen bakıyorum şekerim :)

kızlar bende çıkıyorum eşim geldi. gamzeli kız canım hemen umutsuz olmayalım du bakalım salı gününe kadar neler olur neler olur. canlar bebişlerinzde sizde Allaha emanetsiniz Allhım hiç birimizi üzmesin inş. herşey hepimiz için çok güzel devam eder. öpüyorum hepinizi.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız çok öenmli bir sorun yoktur umarım. Gamzelikız yavrum çok üzüldüm ama elimizden birşey gelmez en iyisini Allah bilir sen umudunu yitirme Yaradan seni en iyi şekilde mükafatlandıracak inşallah.
Resimlerini ekleyen arkadaşlarıma 41 kere maşallah tütütü:nazar:

kızlar gamzeli kız için dua listesi başlatalımmı
listeyi tutabilecek varmı ben yaparım ama yarın okul olduğu için
sabah devredemem birine
yarında gireririm dien varsa başlatabilir mi listeyi

Maşallah gözlerine hayatım çok beğendim ay Allah bana da versin böyle çakmak çakmak gözlü kız yaaaa banane.

saol canım teşekkür ederim
inş. gönlüne göre olur
ama ben benim bebişimin hiç renkli gözlü olacağını sanmıorum
ailede tek bende var çünkü
çekinik gen sanırım

hoşgeldin canım cok gecmiş olsunnn :KK16:
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için...
geçmiş olsun canım bi arkadaşım mide ağrısı için sıcak şekerli su içerdi. bi dene belki işe yarar.
ahh canım denemez olurmuyum annem çok içerdi midesi ağrıdığında ama fayda etmiyor...biraz araştırdım internette papatya suyu iyi geliyormuş onu kaynatıp içtim şükür biraz rahatlattı...
canım geçmiş olsun zencefili dene derim.
canım,yarın geçmezse de zencefili denerim papatya suyu içtim bugün o rahatlatı biraz..sağolasın önerin için
nane limon dicem ama içilir mi ilk aylarda bilmiyorum.:KK31:[/B][/COLOR]
canım nane ilk aylarda tehlikeli,düşük riski yapıyor..seninde aklında bulunsun sakın ne ye,ne de kaynatıp iç...

Geçmiş olsun tatlım yaaaa...valla benim hiç bilgim yok...doktoruna sorsan iyi olmazmı tatlişim...:nazar::KK19:

çok teşekkür ederim canım...doktorum gaviscon önermişti ama o da banamısın demedi...

kızlar sabah arkadaşım geldi,bilgisayarı alel acele kapatmak zorunda kaldım sizlere haber veremeden kusura bakmayın..:KK71:

mrb kızlar bana bi akıl verinn ltfenn:KK43: geçen cuma doktora gittim 5+5 günlük hamile olduğumu öğrendim..15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.sekreterinden randewu aldım kıza 15 gün sonra dedim ama 10 gün sonrasına wrmiş malesef..6 aralıkta randewum war şimdi.ama çok kararsızımm gitsmmi yoksa randewuyu cumaya mı alsam die. giderim daha erken olduğu için duymamm pıtpıtları, geçmez o dk dan snra zaman bidaki gidişime kadar:KK43::KK43: yoksa normal bi zamanmı 7. haftanın sonu kalp atışını duymak için???pıtpıtları duyanlarrr sizee sesleniyorummm:)

X