2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, ben şimdi çıkayım. Yemek, yarının kahvaltısı vs. Gene gelmeye çalışırım. Sağlıkla kalın...

tesekkurler canim insallah guzel gunler hepimiz icin cabuk gelir

hosbulduk canim:)tavsiyelerini deneyecegim cok tesekkurler

iyi akşamlar kızlar.kendinize ve miniklerinize iyi bakın.göürşürüz inşallah yarın.

maşşallahhh anneler topiği diil
dünya güzelleri topiği mübarek
arinam oranjım nachtigallim maşallah hepinize
kıskandım bende mi eklesem albüm
ekle ekle eklee.....:62:

bu arada armıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinzi hayırlı olsun...güzel bi yolculuk bizi bekliyor..

bende eve geldim ohh şöyle bi yayılayım demi.....

bu arada armıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinzi hayırlı olsun...güzel bi yolculuk bizi bekliyor..

denicem canım tekrardan
ohhhh sende uzat ayaklarını
dilediğin gibi yemeğini ye
bilgisayar kucağında karşında televizyon bu gece senin gecen olsun

denicem canım tekrardan
ohhhh sende uzat ayaklarını
dilediğin gibi yemeğini ye
bilgisayar kucağında karşında televizyon bu gece senin gecen olsun
oh oh walla demiii:79:
yemeğim yok yapacak iştahta yok yoğurt yiyicem ...aslında karışık ızgaram var ama canım yemek istemiyo....
ya benim belim çok ağrıyo yaaa artık korkuyorum bu ağrıdan ....sanki belim kopuyo bacaklarımdan....

sen de hosgeldin canim.hepimiz icin guzel bir yolculuk olur insallah

hayırlı olsun. Allah sağlıklı güzel kaderli bir evlat nasip etsin.

maden suyu kemik gelişimi için hamilelikte de çok faydalı diye duymuştum.

kızartmalardan ve hamur işlerinden uzak durmak kendi sağlığımız açsından iyi olur. kilo yağ problemi mmalum :)

ben sabahları haşlanmış yumurta ceviz fındık bal yemeğe dikkat ediyorum.
pekmez ve meyveli sütler birde...
bol meyve ve sebze yemekleri yemek daha faydalı birde.

yeni arkadaşlar var galiba yada ben yeni görüyorum merhaba kızlar hoşgeldiniz :)
ulen ne çok kaynatmışsınız okuyamıcam sanırım çoooooooooook uzun :)) naber kızlar nasılsınız bakem

yeni arkadaşlar var galiba yada ben yeni görüyorum merhaba kızlar hoşgeldiniz :)
ulen ne çok kaynatmışsınız okuyamıcam sanırım çoooooooooook uzun :)) naber kızlar nasılsınız bakem

valla biz nasıl olduğumuzu yazdık durduk üşenmede oku...
şaka şaka ...iyiz çok şükür....

Oranjcım, teşekkür ederim canım :))) Çok güzel bir dilek olmuş :))) Aynı zamanda fotoma yaptığın güzel iltifatla akşamımı güzelleştirdin :)))

Yoğurt güzel bir seçim olmuş :)) Ben bugün çok yaramazlık yaptım. Bolca dondurma yedim. Protein için az ızgara yedim ama gerisi hep yaramazlık...

Son düzenleme:
valla biz nasıl olduğumuzu yazdık durduk üşenmede oku...
şaka şaka ...iyiz çok şükür....

valla okurdum ama 30- 40 sayfa var maşallahh iyi yazmışsınız çok yakın zamanda 1000 olur ben diim :)))) aman iyi olunda. bel ağrılarını fazla takma hayatım kafan aolur öyle ağrılar fazla yormamaya bak kendini. benimde bugün biraz midem bulanıyo.

canım çoook ama çok üzüldfüm. acını paylaşıyorun inan bana içimde hissettim. çok üzgünüm

umarım bu son olur.
bir tanıdığım 4 bebeğini de düşürmüştü 5 . gebeliğini yatarak alttan sıkça dikiş atılarak geçirdi yinede 7 aylıkken kucağına aldı küvez de kaldı şimdi 1 yaşına girdi kızı ve sağlıklı tombik çok tatlı. herşey yoluna girecektir inşallah.

Allah sabır versin.

:)) nasılsın bakem nasıl gidiyo hamilelik varmı bi sıkıntı

Canım, ben 6+3 haftalığım :)) Daha kesemizi gördük. Haftaya kontrolümüz var. Heyecanla bekliyoruz :)) Kasık ağrılarım geçti . Dünden beri midemde tatsızlık başladı. Onu da meyveli yoğurt ve dondorma ile bastırıyorum. Evdekiler bitsin, bi daha almayacağım. Kontrolsüzce yiyorum :))) Sade yoğurt daha iyi bi fikir galiba :)) Sen nasılsın? Umarım herşey yolundadır :)))

ayy canım benim. gamzeli kız üzülme nolur tatlım ya ne kadar üzüldüm anlatamam. üzülme desekte boş tabi ateş düştüğü yeri... canım Allahım tez zamanda seninle beraber kalnından, hayırlısından bir evlat versin sana canı gönülden diliyorum bi tanem. inş. bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın. şu anki acınada dayanma gücü , sabır versin. tez zamandada kucağını doldursun inş. dua edicem sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…