2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız...keyifler yerinde maşallah..bir türlü fırsat bulupta sizlerle doya doya sohbet edemedim...2 gündür...mevlid vardı..bugünde nüfus müdürlüğünde işlerim vardı...yeni geldim eve...

Hoşgeldin canım. Ben iyi sayılırım. Sen nasılsın?

hoş buldumm..sohbet çok güzel.. paylaşımlar da öle... bende turşu acayip seviyorum özellikle acılı salatalık turşusu bak canım çekti ama yasak..:KK43: yesem nolur sank...:) :KK1: birde ben süt içemiyorum ...direk midem kalkıyo kusma eğilimi :) sizler süt içiyonuz mu hergün...

Bişi olmaz canım ya, valla ben feci yiyiyorum :KK9::KK9:

Süt içemiyorsan. Sütlü tatlılar, yoğurt, ayran, peynir bolca tüket. Ben hergün olmasa da arada içmeye çalışıyorum işte.:kk77:

hoş buldumm..sohbet çok güzel.. paylaşımlar da öle... bende turşu acayip seviyorum özellikle acılı salatalık turşusu bak canım çekti ama yasak..:KK43: yesem nolur sank...:) :KK1: birde ben süt içemiyorum ...direk midem kalkıyo kusma eğilimi :) sizler süt içiyonuz mu hergün...

valla ilk öğrendiğimde eşim beni yemeğe çıkardı yedim turşu filan...insanın canı çekiyor..doktorlara bakarsan herşey yasak...süt benimde midemi bulandırıyor ama içmek zorundayız canım...hergün içmeye çalışıyorum...:nazar::KK16::KK16:

leylacığım teşekürler....amin....kızlar yasaklar daha çekici olur derler ya..aynen öyle...şimdi benim canım...dürüm istiyor..hemde acılı....

bende de hazımsızlık fazlasıyla bende içsem mi yasak olan herşeyi.... gerçekten zormuş hamilelik sürekli huzursuzluk var içimde..böle hiç bi pozisyonda rahat değilim...çalışıyorum birde sabah kalkmak zor geliyor ..( gerçi herzaman zor geliyordu bebişe suç atmayayım:)

Merhabalar :)))
Kasım ayında hamile kalanlar topiğinden sizlere merhaba demek için geldim :))) Ben de temmuzun 25 inde doğum yapacağım :)

hosbulduk canim.tesekkurler.evet kalp atislarini duyduk cok guzel bir duygu.dualarimiz hep beraber.

arinacığım..yiyim ...saolasın..hiç sormayın eşimle süt için hergün kavgamız var....

kızlar bu gece başıma gelenler...akşam ilaçlarımı içtim...sonradanda eşim süt getirmişti onuda içtim...ayyyyyyy kızlar aradan 1 geçmiş bir uyandım yüreğim ağzımda kendimi lavobaya zor attım..anam..hayatımda (özürdilerim ama) ilk defa öyle çıkardım...içim dışıma çıktı sanki....ondan sonra bir rahatlayıp uuyudum....sanki dünyaya yeniden geldim...akşam midem bulanıyordu ama..çıkarmamıştım.....

benim eşimde çok sıkıyor beni doktora beraber gittik herşeyi duydu o da aman sürekli herşey yasak onun yüzünden...:KK43:
diyorum sıkma beni :) ilk bebeğimiz ondan aşırı hassas o....:kk77:

merhaba herkese arkadaşalr bende 5+4 günlük hamileyim...yeni öğrendim 1 hafta oldu..doktora gittik bir sürü şey yasakladı...en önemlisi tuz..:KK43: turşu,maden suyu,hazır meyve suyu,sakatatlar,çiğ köfte,sucuk,salam,sosis,kola,kahve hhmmm düşünüyorum da şimdilik aklıma gelenler bunlar.....midem çok kötü benim bulanmak değilde ne yesem çok yemiş gibi oluyorum..şişkinlik var acayip..yerken birşey yok yedikten sonra midem bulanıyo....birde uyku hali çok sürekli yatayım uyuyayım istiyorum....herkesin bebği hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah...:KK36:

hoş geldin aramıza...ilk zamanlarda olur ben 9.haftam içindeyim bu hafta bulantılarım tamemen geçti denebilir ilk zamanlar oluyo hazımsızlık...o şeyler hepimize yasak aslında tansiyon varsa tuzdan kaçın..ama diğer şeyler genel olarak gebelişklerdde tavsiye edilmiyo...ben geçen çiğköfte yedim etsiz olunca sorun olmaz bence..eşimde süper yapar ama benim için etsiz yapıyo..inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip bebeilerimizi ısıra, koklaya severiz...:86:.

Ben varım :KK64::KK64::KK64::KK64:

yürü be hadin kızlar....başka...:KK16:
Yarasın bebişe tabiisi :KK1:

Heee bende nolcek :KK33::KK33::KK33:

Sen kaynatma böyle arayı ismi deyver bakem kulağıma kismelere söylemem:111::111:

ooooöle fısır fısır deell ortaya diyiverecek...

naynnnnnnnnnnnnnn naynnnnnnnnnnnnnnnn....:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hg bitanem...Allah kabul etsin mevlidi şerifinizi...hg sefalar getirdin topicimize...:79::79::KK54::KK54:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

leylacığım teşekürler....amin....kızlar yasaklar daha çekici olur derler ya..aynen öyle...şimdi benim canım...dürüm istiyor..hemde acılı....

Benimde canımı çektirdin kıs :95:

bende de hazımsızlık fazlasıyla bende içsem mi yasak olan herşeyi.... gerçekten zormuş hamilelik sürekli huzursuzluk var içimde..böle hiç bi pozisyonda rahat değilim...çalışıyorum birde sabah kalkmak zor geliyor ..( gerçi herzaman zor geliyordu bebişe suç atmayayım:)

O bende de var. Hep uyumak istiyorum :44:

ayyyyyyyy olsa bende yerdim şimdi...karşılıklı yiyelim bulutcum...birde koca bardak ayrannnnnn...üffffffffff...:KK56::KK56::KK56::KK56: nerde yemek varsa ben ordayım....heheheheh...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: obur leyloşşşşşşşşş :KK56::KK56::KK56:
Merhabalar :)))
Kasım ayında hamile kalanlar topiğinden sizlere merhaba demek için geldim :))) Ben de temmuzun 25 inde doğum yapacağım :)
hg canım...bebişin hayırlı olsun...:nazar::KK71:
hosbulduk canim.tesekkurler.evet kalp atislarini duyduk cok guzel bir duygu.dualarimiz hep beraber.

maşallah canım..Rabbim bizede duymayı nasip etsin inşallah...cümlemizede hayırlısıyla sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:nazar::KK19::KK16::KK16:

ya bizdede aynı problem süt...ben küçüklüğümden beri süt içemiyorum...boğazmdan gitmiyo direk çıkarıyorum...eşimde sürekli baskı yapıyor iç iç....napcaz bu eşleri....:KK1:

bende öyle her sabah işkence şeklinde kalkardım şimdi daha bi uyuşuk oldum...ama kendi tembelliğimiz o masum bbeciklere yüklüyoz işte napalım...:KK50::KK47::emir_bebek::KK49:

hoş geldin aramıza...ilk zamanlarda olur ben 9.haftam içindeyim bu hafta bulantılarım tamemen geçti denebilir ilk zamanlar oluyo hazımsızlık...o şeyler hepimize yasak aslında tansiyon varsa tuzdan kaçın..ama diğer şeyler genel olarak gebelişklerdde tavsiye edilmiyo...ben geçen çiğköfte yedim etsiz olunca sorun olmaz bence..eşimde süper yapar ama benim için etsiz yapıyo..inşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçirip bebeilerimizi ısıra, koklaya severiz...:86:.

Heee bende nolcek :KK33::KK33::KK33:

Sen kaynatma böyle arayı ismi deyver bakem kulağıma kismelere söylemem:111::111:

ooooöle fısır fısır deell ortaya diyiverecek...
he ortaya diyverecem...hehehehe...:nazar::KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Benimde canımı çektirdin kıs :95:

O bende de var. Hep uyumak istiyorum :44:

uykucu arinaaaaaaaa....:nazar::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bana müsade azıcık uzanayım..yoruldum..görüşürüz byyyyyyyyyy

hoş buldum oranje .....inşallah dileklerin çok güzel herkes sağlıklı gebelik geçirsin hiç sıkıntımız olmasın...ohh güle oynaya doğuralım....:KK55:

X