- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
asil de güzel bir isim bence
cıkkkkkkkkk bence değülllllllllll...heheheh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asil de güzel bir isim bence
protesto edelim kızlar leyloşu başı ben çekerim..:84:..yokmu arkmdan gelen haaaaaaaaa..
nayır nolamaz nasla...oranje elebaşlık yapma tatlişkom..kızları gaza getirme bakayım....heheheheh.... yerim ben sizi yaaaaaaaaaa...
hadi bakalım kimler gelecek peşinden görelim...hehehehehe...valla yersen yeeee..kaçarın yokkkk..kızlar huhuuuu leyloşun çektirdiklerine karşılık tek bilek olmaya davet ediyom hadi leyynnn yüzümü kara çıkarmayın haa..:78:..elimden kurtulamazsınız sonra..
dıhın anam dıhın...maşallah yede bebişe yarasın inşallah tatlişim...Çok acıktım dıhınmam gerekiyo
merhaba herkese arkadaşalr bende 5+4 günlük hamileyim...yeni öğrendim 1 hafta oldu..doktora gittik bir sürü şey yasakladı...en önemlisi tuz.. turşu,maden suyu,hazır meyve suyu,sakatatlar,çiğ köfte,sucuk,salam,sosis,kola,kahve hhmmm düşünüyorum da şimdilik aklıma gelenler bunlar.....midem çok kötü benim bulanmak değilde ne yesem çok yemiş gibi oluyorum..şişkinlik var acayip..yerken birşey yok yedikten sonra midem bulanıyo....birde uyku hali çok sürekli yatayım uyuyayım istiyorum....herkesin bebği hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah...
kızlar bi ziyaretçimiz var hande olmasın....:18::18:
arinanın çileden çıktığı an...hehehehehe...
gez anacım gez...sen gez ben sana baskın yapayım...heheheheh...
protesto edelim kızlar leyloşu başı ben çekerim..:84:..yokmu arkmdan gelen haaaaaaaaa..
merhaba herkese arkadaşalr bende 5+4 günlük hamileyim...yeni öğrendim 1 hafta oldu..doktora gittik bir sürü şey yasakladı...en önemlisi tuz.. turşu,maden suyu,hazır meyve suyu,sakatatlar,çiğ köfte,sucuk,salam,sosis,kola,kahve hhmmm düşünüyorum da şimdilik aklıma gelenler bunlar.....midem çok kötü benim bulanmak değilde ne yesem çok yemiş gibi oluyorum..şişkinlik var acayip..yerken birşey yok yedikten sonra midem bulanıyo....birde uyku hali çok sürekli yatayım uyuyayım istiyorum....herkesin bebği hayırlısı ve sağlıkla gelsin inşallah...
Çok acıktım dıhınmam gerekiyo
slm kızlarrrr nasılsınız
okul çıkışı toplantım vardı anca gelebildim
sayfa nosundan anlıorum kii gene bolca çene çalmışsınız :))
az bi bakiim geçmişe
slm kızlarrrr nasılsınız
okul çıkışı toplantım vardı anca gelebildim
sayfa nosundan anlıorum kii gene bolca çene çalmışsınız :))
az bi bakiim geçmişe
Hoşgeldin canım. Yok ya fazla yapmışmıyız
hadi hepsini anladım da maden suyu neden
bendede çok hazımsızlık var
hergün maden suyu içiorum elmalı
sade içemiorum
dr.ma sordum içebilirsin bi zararı yok dedi
sendemi bürütüssssssssssssssss...nayır nolamazzzzzzzzzz
naynnnnnnnnnnnnnn naynnnnnnnnnnnnnnnn....
Heee bende nolcek
Sen kaynatma böyle arayı ismi deyver bakem kulağıma kismelere söylemem:111::111:
selam kızlar nasılsınız...keyifler yerinde maşallah..bir türlü fırsat bulupta sizlerle doya doya sohbet edemedim...2 gündür...mevlid vardı..bugünde nüfus müdürlüğünde işlerim vardı...yeni geldim eve...