hoşbulduk canım..kayınvalidem buralarda oyüzden fazla giremiyorum...midem çok ağrıyor onun dışında bir sorun yok şükürler olsun...kontrolüm 6 aralık canım...
Bana da herkes kız diyor. Ama nedense hep tam tersi olacakmış gibi bir düşünce var:)
Hayırlısı, tek dileğim sağlıklı olması.
Benimde tam tersi sivilce bastı suratımı
Yağlanıyor çabucak ya :44:
aynen hayatım benimde öyle alllıksız dolaşamıyorum dışarıda bide sivilcelendim kafamın içinde bile sivilce çıktı.
günaydın kızlar nasılsınız bugün.
aman allah korusun.bende öyleyim biraz ama yavaş yavaş gidiyor endişelerim.
Leylecığım ben ekledim kendimi bak.
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
4-LeYLa_2111 ARALIK 2010
5-Arina18 ARALIK 2010
6-Fatmanur18 ARALIK 2010
7-Asilmavi05 OCAK 2011
8-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
9-Fibula9 Aralık 2010
herkesde değişimler var sanırımBana da herkes kız diyor. Ama nedense hep tam tersi olacakmış gibi bir düşünce var:)
Hayırlısı, tek dileğim sağlıklı olması.
hayırlısı olsun cnm
Benimde tam tersi sivilce bastı suratımı
Yağlanıyor çabucak ya :44:
bende sivilce yok çok şkrde bembeyazım nedenseaynen hayatım benimde öyle alllıksız dolaşamıyorum dışarıda bide sivilcelendim kafamın içinde bile sivilce çıktı.
Ay benim ilk günden tohum tutmuşsa erkekZaten eşimle benim içime de erkek doğuyor. Hayırlısı bakalım. Ben o topaca uçaım
benimde var ölee korkularım .. Allaha emanetlerkızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
zeytin gözlü fatmanur karatasoz sbilge melike_ecesuu+ limon_kabugu LeYLa_21 oranje Defhne+ fibula asilmavi
oyyy maşallah benim güsel arkadaşlarımaannişlerimee
sanırım 4. ayın başında belli oluyo ama erkek olursa daha erken belli oluyo diye bliyorum. bende rüyamda erkek görümüştüm. sanırım bende erkek doğurcam çin takvimindende erkek çıkıyo zaten :)
günaydın arkadaşlar;
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..
herkesde değişimler var sanırım
bende sivilce yok çok şkrde bembeyazım nedense
rahim genişlediği için mi ağrıyor acaba
birde 11 haftasında olan bir arkadaşımla konuştuk accayip karnı kaşınıyormuş çatlamaya başlıyor galiba.
günaydın arkadaşlar;
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..
bende sivilcelendim.
şu yeni k.k ya birtürlüde alışamadım böyle toplu mesaj atamıyorum eskisi ne güzel di yaaaaa
herkesde değişimler var sanırım
bende sivilce yok çok şkrde bembeyazım nedense
benimde var ölee korkularım .. Allaha emanetler
kızlar elevit kullanan varmı
sorma çin takvimine göre çoğumuzun erkek çıkıyor zaten
arkadaşın biri yazmış 24 yaşındayım e şimdi 24 yaşında olup temmuzda doğuracakların hepsimi erkek doğuracak diye
günaydın kızlar nasılsınız bugün.
2-Defhne04 ARALIK 2010
4-LeYLa_2111 ARALIK 2010
5-Arina18 ARALIK 2010
6-Fatmanur18 ARALIK 2010
7-Asilmavi05 OCAK 2011
9-Fibula9 Aralık 2010
10-oranje22 Aralık 2010
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
- Arina
- asilmavi+
- limon_kabugu+
- sbilge
- oranje+
- neva_
- karatasoz
- LeYLa_21+
- Defhne+
- fatmanur
- fibula
- melike_ecesuu+
zeytin gözlü+
Geçmiş olsun tatlım yaaaa...valla benim hiç bilgim yok...doktoruna sorsan iyi olmazmı tatlişim...günaydın arkadaşlar;
aferin canım benim...ellerine sağlık...günaydın kızlar nasılsınız bugün.
2-Defhne04 ARALIK 2010
4-LeYLa_2111 ARALIK 2010
5-Arina18 ARALIK 2010
6-Fatmanur18 ARALIK 2010
7-Asilmavi05 OCAK 2011
9-Fibula9 Aralık 2010
hoşbulduk canım..kayınvalidem buralarda oyüzden fazla giremiyorum...midem çok ağrıyor onun dışında bir sorun yok şükürler olsun...kontrolüm 6 aralık canım...
evet aynen bende ense kalınlığı ve ikili test2 li test için gideceğim ense kalınlığı için..