2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Karatasoz:nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar:11 ARALIK 2010
Arina 18:nazar::nazar::nazar: ARALIK 2010

canım benim 22 aralık 2 li test.

kızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.

canım benim öyle düşünme ...için rahat olsun...iyi düşünce gücüyel alıcaz bebişlerimizi inşallah...

Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme. Alahım onu kimseye yaşatmasın çok zor benim ilki öyleydi. ama o ya ilk gebelikte yada sağlıksız bebekte oluyo sağlıklı bebeğe bişi olmuyo yani merak etme.

inşallah canım ya şu bir ayıda atlatlatsam 2 aylık olduk sonra söylemeye başlıyacam herkeze.

yaa kızlar benim yüzüm çok çöktü bembeyaz kaldı hortlak gibin var mı böle olanınız

aynaya baktıkça kötü oluyorum bem beyaz bi surat var karşımda

limon_kabugu hg canım...nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyor..inşallah bir sorun yoktur...kontrol tarihin ne zamandı senin canım..senide listeye ekleyelim...:nazar::KK19:

günaydın arkadaşlar;:KK71:
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..

cinsiyetler 3 aylık ken görülürmü
erken görüldüğünde bazen hata yapabiliyorlarmış
yeterki sağlıklı olsun hiç farketmez.

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
zeytin gözlü fatmanur karatasoz sbilge melike_ecesuu+ limon_kabugu LeYLa_21 oranje Defhne+ fibula asilmavi

oyyy maşallah benim güsel arkadaşlarıma :nazar::nazar::nazar::nazar: annişlerimee:nazar::nazar::nazar:

ayenen banda herkez erkek diyor ve bende erkek diye düşünüyorum.

Bana da herkes kız diyor. Ama nedense hep tam tersi olacakmış gibi bir düşünce var:)

Hayırlısı, tek dileğim sağlıklı olması.

yaa kızlar benim yüzüm çok çöktü bembeyaz kaldı hortlak gibin var mı böle olanınız

Benimde tam tersi sivilce bastı suratımı :KK5:

Yağlanıyor çabucak ya :44:

aynen hayatım benimde öyle alllıksız dolaşamıyorum dışarıda bide sivilcelendim kafamın içinde bile sivilce çıktı.

günaydın kızlar nasılsınız bugün.
kızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.

aman allah korusun.bende öyleyim biraz ama yavaş yavaş gidiyor endişelerim.

Leylecığım ben ekledim kendimi bak.:KK66:
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
4-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
5-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
6-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
7-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
8-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011
9-Fibula :nazar::nazar::nazar: 9 Aralık 2010

günaydın arkadaşlar;:KK71:
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..

rahim genişlediği için mi ağrıyor acaba
birde 11 haftasında olan bir arkadaşımla konuştuk accayip karnı kaşınıyormuş çatlamaya başlıyor galiba.

limon_kabugu hg canım...nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyor..inşallah bir sorun yoktur...kontrol tarihin ne zamandı senin canım..senide listeye ekleyelim...:nazar::KK19:

hoşbulduk canım..kayınvalidem buralarda oyüzden fazla giremiyorum...midem çok ağrıyor onun dışında bir sorun yok şükürler olsun...kontrolüm 6 aralık canım...

cinsiyetler 3 aylık ken görülürmü
erken görüldüğünde bazen hata yapabiliyorlarmış
yeterki sağlıklı olsun hiç farketmez.

sanırım 4. ayın başında belli oluyo ama erkek olursa daha erken belli oluyo diye bliyorum. bende rüyamda erkek görümüştüm. sanırım bende erkek doğurcam çin takvimindende erkek çıkıyo zaten :)

X