2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
Karatasoz03 ARALIK 2010
LeYLa_2111 ARALIK 2010
Arina 18ARALIK 2010
kızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.
kötü şeyler getirme aklına lütfen canım yaaa..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Allahın izniyle...kızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.
bi sor bakalım kuzummm
Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme. Alahım onu kimseye yaşatmasın çok zor benim ilki öyleydi. ama o ya ilk gebelikte yada sağlıksız bebekte oluyo sağlıklı bebeğe bişi olmuyo yani merak etme.
kızlar ya hep duyıyoruzya yok kaçıncı kaftadan sonra kalbi durdu diye aklım çıkıyor bişey olacak diye.
iyiyim fıstığım sen nasılsın
bana ilk hamileliğimde bi aşı yapılmamışı
tetenoz niye yapılıyomuş cnmcım
evet fıstk muayne
bende iyiyim çok şükürrr sende ne var ne yok kuzumm
ayenen banda herkez erkek diyor ve bende erkek diye düşünüyorum.
yaa kızlar benim yüzüm çok çöktü bembeyaz kaldı hortlak gibin var mı böle olanınız
aynaya baktıkça kötü oluyorum bem beyaz bi surat var karşımda
yaa kızlar benim yüzüm çok çöktü bembeyaz kaldı hortlak gibin var mı böle olanınız
aynaya baktıkça kötü oluyorum bem beyaz bi surat var karşımda
günaydın arkadaşlar;
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..
limon_kabugu hg canım...nerelerdesin?hiç sesin çıkmıyor..inşallah bir sorun yoktur...kontrol tarihin ne zamandı senin canım..senide listeye ekleyelim...
saol kuzu ne olsun iş güç bi yandan buraya yetişiyorum bi yandan dükkana yemek yapıyorumm karışık durum
cinsiyetler 3 aylık ken görülürmü
erken görüldüğünde bazen hata yapabiliyorlarmış
yeterki sağlıklı olsun hiç farketmez.
günaydın arkadaşlar;
sayfalar çok ilerlemiş okuyamıyorum..inşallah herkez iyidir...benim midemde çok ağrı var...gaviscon içiyorum ama şuana kadar banamısın demedi...bitkisel çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim..