- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
defne bulantıların ne alemde
aynı canım kendimde değilim pek. akşamları ve sabahları eziyet çekiyorum resmen. bu halimize şükür diyorum inş geçer tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defne bulantıların ne alemde
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnazar değmesin annişlerimize inş.
Ya biz hep kız ismi düşündük. Eşimde diyor ki erkeğe ne isim olsa konulur. Kız daha şeker olduğu için kıza daha önem verdikızlar daha erken ama mutlaka gebelik öncesinden de beğendiniz isimler vardır kız erkek neler düşünüyorsunuz eşiniz falan
kızlar daha erken ama mutlaka gebelik öncesinden de beğendiniz
isimler vardır kız erkek
neler düşünüyorsunuz eşiniz falan
Doktoruna söyledin mi bu akıntıyı peki?[/COLOR]
yok söylemedim eşim ara hem doktoru denemiş oluruz dedi ama ben yarın bakayım gene bişi olursa ararım dedim ama şimdi bişi yok sizce bişi olmuşmudur:18::26:
inş. sen doktora fazla bulantın olduğunu sölemişmiydinaynı canım kendimde değilim pek. akşamları ve sabahları eziyet çekiyorum resmen. bu halimize şükür diyorum inş geçer tez zamanda
yazmamışın ama düşündükleriniYa biz hep kız ismi düşündük. Eşimde diyor ki erkeğe ne isim olsa konulur. Kız daha şeker olduğu için kıza daha önem verdi
değişikılgaz yada toprak erkek olucakya...
yok söylemedim eşim ara hem doktoru denemiş oluruz dedi ama ben yarın bakayım gene bişi olursa ararım dedim ama şimdi bişi yok sizce bişi olmuşmudur:18::26:
inş. sen doktora fazla bulantın olduğunu sölemişmiydin
bişi vermedimi ...
yazmamışın ama düşündüklerini
değişik
ılgaz yada toprak erkek olucakya...
bişi vermedimi ...
değişik
Cıksss ben yaptırtmadım
Amin canım. Bende Bornova'dan Karşıyaka'ya aldırttım aile hekimliğimi; ama haberde vermedim. Bakayım gideyim bir ara. Ama sadece ultrason için gitmek istiyorum yani
İyi canım bende işteyim. Hayat aynı yani
bende de öle cıkıyo canım yasım 24))sorma çin takvimine göre çoğumuzun erkek çıkıyor zaten
arkadaşın biri yazmış 24 yaşındayım e şimdi 24 yaşında olup temmuzda doğuracakların hepsimi erkek doğuracak diye
biz erkek için metehan kız için şevval ece düşünüyoruz canımmmkızlar daha erken ama mutlaka gebelik öncesinden de beğendiniz
isimler vardır kız erkek
neler düşünüyorsunuz eşiniz falan
isimleriyle beraber gelsinler innnnnşşşş. minnoşlarrr.
bende hamiş kalmadan önce ecrin düşünüyordum hep ama bu aralar en çok konulan isimlerden biri...alah gönlüne göre versin...kız olursa ecrin istiyorum erkek olursa göktay diyordum ama erkekte kararsızım değiştirebilirim.
bişi vermedimi ...
değişik
ayy isim olayı çok zormuş...arasıra düşünüyoz kız a isim kolay biraz daha ama erkek çok zor..
kız olursa defne, era,beren:78:
erkek de hiç bi fikrim yok...ama eymen ve yiğit isimlerini beğeniyorum .:82:..