2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz :nazar::nazar::nazar: 03 ARALIK 2010
2-Defhne :nazar::nazar::nazar: 04 ARALIK 2010
3-Melike_ecesuu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
4-limon_kabugu :nazar::nazar::nazar: 06 ARALIK 2010
5-fibula :nazar::nazar::nazar: 09 ARALIK 2010
6-LeYLa_21 :nazar::nazar::nazar: 11 ARALIK 2010
7-Arina :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
8-Fatmanur :nazar::nazar::nazar: 18 ARALIK 2010
9-Asilmavi :nazar::nazar::nazar: 05 OCAK 2011
10-Zeytin gözlü :nazar::nazar::nazar: 10 OCAK 2011
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah hamile kızlarımıza

:nazar: :nazar: :nazar: nazar değmesin annişlerimize inş.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar:
kızlar daha erken ama mutlaka gebelik öncesinden de beğendiniz isimler vardır kız erkek neler düşünüyorsunuz eşiniz falan
Ya biz hep kız ismi düşündük. Eşimde diyor ki erkeğe ne isim olsa konulur. :KK9::KK9: Kız daha şeker olduğu için kıza daha önem verdi :KK52:

yok söylemedim eşim ara hem doktoru denemiş oluruz dedi ama ben yarın bakayım gene bişi olursa ararım dedim ama şimdi bişi yok sizce bişi olmuşmudur:18::KK17::26:

olmamıştır am atatlım bu gibi durumlarda haberdar et doktorunu belki görmek ister seni.

aynı canım kendimde değilim pek. akşamları ve sabahları eziyet çekiyorum resmen. bu halimize şükür diyorum inş geçer tez zamanda
inş. sen doktora fazla bulantın olduğunu sölemişmiydin
bişi vermedimi ...

Ya biz hep kız ismi düşündük. Eşimde diyor ki erkeğe ne isim olsa konulur. :KK9::KK9: Kız daha şeker olduğu için kıza daha önem verdi :KK52:
yazmamışın ama düşündüklerini :KK61:

ılgaz yada toprak erkek olucakya... :KK60:
değişik

yok söylemedim eşim ara hem doktoru denemiş oluruz dedi ama ben yarın bakayım gene bişi olursa ararım dedim ama şimdi bişi yok sizce bişi olmuşmudur:18::KK17::26:

Canımcım olmamıştır. Belki de yerleşme kanamadır bu; ama yine doktorunu haberdar et birtanem:KK16:

bişi vermedimi ...

değişik

Kız olursa Yazel düşünüyoruz canım. :KK16:

Erkek olursa da karar veremedik aslında. Eşim ilk başta Burak Sarp düşünüyordu. Sonra ben Berkin ismini beğendim. Bakalım erkek belli değil; ama Burak Sarp olabilir. Çok karizmatik :kk77:

ılgaz yada toprak erkek olucakya... :KK60:

ayy isim olayı çok zormuş...arasıra düşünüyoz kız a isim kolay biraz daha ama erkek çok zor..
kız olursa defne, era,beren:78:
erkek de hiç bi fikrim yok...ama eymen ve yiğit isimlerini beğeniyorum .:82:..

Cıksss ben yaptırtmadım :KK25:

Amin canım. Bende Bornova'dan Karşıyaka'ya aldırttım aile hekimliğimi; ama haberde vermedim. Bakayım gideyim bir ara. Ama sadece ultrason için gitmek istiyorum yani :KK9:

İyi canım bende işteyim. Hayat aynı yani :KK37:

bizim kontorller aynı gün daha iki var nasıl geçicek bilmiyorum neyssseeee

sorma çin takvimine göre çoğumuzun erkek çıkıyor zaten
arkadaşın biri yazmış 24 yaşındayım e şimdi 24 yaşında olup temmuzda doğuracakların hepsimi erkek doğuracak diye :KK9:
bende de öle cıkıyo canım yasım 24:KK66:))
kızlar daha erken ama mutlaka gebelik öncesinden de beğendiniz
isimler vardır kız erkek
neler düşünüyorsunuz eşiniz falan
biz erkek için metehan kız için şevval ece düşünüyoruz canımmm :nazar: :emir_bebek: :KK49: :KK16:
isimleriyle beraber gelsinler innnnnşşşş. minnoşlarrr.

aminnn tatlımmmm :KK16:

kız olursa ecrin istiyorum erkek olursa göktay diyordum ama erkekte kararsızım değiştirebilirim.

vayyy melike tuttum isimleri ikiside güzel şevvalde çok güzel
hatta çaldım diomuşum :KK9:

defne de güzel .. yiğit çok koyuluyor
ama emre cemre çok hoş olur
bende herkese tek tek yorum yapıyorum :KK22:

isim koyarken dikkat etmek gerekiyormuş araştırmak lazım anlamını ağırlığını
batın ismini beğenirim arkadaşımın oğlu batın amaaaaa batın esmaülhüsnada geçiyormuş ondan dolayı direk konması sakıncalı önüne bişey eklemek lazımmış gibi mesela.

bişi vermedimi ...

değişik

verdi canımm dramine diye bir ilaç içiyorum ama banamısın demiyo

ayy isim olayı çok zormuş...arasıra düşünüyoz kız a isim kolay biraz daha ama erkek çok zor..
kız olursa defne, era,beren:78:
erkek de hiç bi fikrim yok...ama eymen ve yiğit isimlerini beğeniyorum .:82:..

defnemiiiii :KK69: :KK69:

ben rüyamda bikaç ay önce kızım olduğunu gördüm. adını RAVZA koy diye bağırıyorlardı. sonra araştırdım ki ravza kız ismiymiş. çok etkilenmiştim. kız olursa RAVZA olacak inş.

X