2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kayınvalidenin ikinci torun ama bizimkini duyduğunda nasıl ağladı kadıncağız sevinçten. torunlarına gözleri gibi bakıyorlar.bizim minikte şanslı olacak.el üstünde tutarlar artık bebişimizi.

Amin canım. İyi olsunlarda

ooo senin daa usg den başlamış kucağına alsa
sana bile vermicek demek ki

valla bilimicem. Şimdiden paylaşılamıyorum zaten

Annem yaza gelcek doğumun İzmir sıcak olur, seni yazlığa götürürüm diyor. Eşimde tabii şuan yorumsuz

Bu arada kızlar. Bu hastasonu Mothercare mağazasına girdim. Valla bişiler almamak için kendimi zor tuttum

Çok güzel şeyler var ya

Bir tane 6 aya kadar kullanabileceği sallanan bir beşik, bir tane oyun parkı ve bebek arabası beğendik eşimle.

ayyy çok güzel mutluluklar bunlar
bende nasip olursa cinsiyeti öğrenir öğrenmez bakınmaya başlarım gari

izmir meselesine kaynanan tökez koyar bence

kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please

kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please

Hoşgeldin canım. Merak ettik valla.

Ben gittim tahlillerimi göstermeye herşey yolunda. İkili test içinde 18 ARalık'ta gideceğiz.

hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla da
keseyi görmüş
bi de ikiz bebek bekleyen yeni arkadaş gelmiş başkaaa :44:

Arina yatak güzelmiş kırmızı grilimi beğendin
gri çok soğuk olduğum bi renk benim ... beşikte ayrımı alınacak :26:
pek bi cahilim

Yatağın siyahı var, birde tam grisi var. Ama gri hep var. Daha canlı bir renk bulursam zaten ondan alırım.

Aslında alıncak çok şey var. Liste yapmak lazım

Beşiği ilk zamanlar odama koyacağım canım ya. Yanımda olsun diye :78:

Sonra odasına koyarım.

ayyy e-bebek te gerçekten çok güzel şeyler var ben de mavi bir beşik gördüm hafta sonu...bebek mağazalarına girmemeye çalışıyorum ama acayip cezbetti beni o kadar güzeldi ki eşim de ee mavi ama bu ya kızımız olursa dedi meğersem pembesi de varmış... bulursam yollıyım size de...

Hoşgeldin canım. Merak ettik valla.

Ben gittim tahlillerimi göstermeye herşey yolunda. İkili test içinde 18 ARalık'ta gideceğiz.

maşallah canım çok sevinmdim... ben de cumartesi gidicem bakalım bana da aynı tarihleri verir heralde... senin şimdi 8 haftalık dimi???

hoşbuldum canım sağol demel leyla gördü keseyi maşallah... ikizi olacak arkadaş da ikizleri sağ sağlim kucağına alsın inşallah...

Valla bende girmemeye çalışıyorum; ama şu 3 ayı hayırlısı ile atlatayım kimse tutamayacak beni sanırım. Ufak tefek birşeyler alacağım :78::78:

Dün 8. haftamıza girdik, tabii SAT'a göre. Bebişe göre 4-5 gün geriden geliyoruz canım

kızlar öğle paydosu .. yemek yiyceklere afiyet olsun .. 1 den sonra görüşürüz

Afiyet olsun canım. Bende birazdan yiyeceğim.

leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)

dr.dan geldim...

bebek 4 hafta 3 günlükmüş..

beta hcg geğerm >100000 miş...

ve 2.55 cm kistim varmış

öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.

leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)

Afiyet olsun canım. Benim yerime de uyu

dr.dan geldim...

bebek 4 hafta 3 günlükmüş..

beta hcg geğerm >100000 miş...

ve 2.55 cm kistim varmış

öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.

Canım inşallah hayırlısı ile gelirsin doktordan. Üzülme.

merhaba kizlar bi kacgun ugramadim gecmise biraz goz gezdirdim kimine sevindim kimine uzuldum dua ettim
meggle Allah insallah en kisa zamanda saglikli sihatli uzun omurlu guzle bi bebek nasip eder sana
kalp atislarini duyanlari keseyi gorenleri tebrik ederim darisi basimiza
leyla duaya bende dahil olmak isterim canim okuyunca okudum yazarim

uyku hali varmi diye soran arkadasim evet bende de fena saat 16 olunca basliyor ayakta uyuyorum adeta biyerden okumustum vucuddaki vitaminler minaraller bebege gectigi icin uyusma olusuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…