2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

LEYLACIMMM
[hoşbulduk tatlım
iyiyiz bugün fasülyemle çok şükür sen nasılsın tatlım
]

hoşbulduk canım sağoll...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür cok heyecanlıyom yarın dr. randevumuz var inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyarız..
benden bu kadar sizler nasılsnız bakalımm...

Hayırlısı ile duyarsınız canım benim.

benim felaket uykum geldi. Uyumak istiyorum

Valla herşeyin hayırlısı tabii ki; ama ben her ikisine de alıştırdım bünyeyi. Normal isterim birşey olur sezeryan olmak zorunda olur, üzülürüm. Onun için Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Sağlıcakla kucağımıza alalım da

Birde bu kadar az kişiyken. Aslında anneler çok; ama fazla katılan yok.

Melike ve Defne nerde kaldı ya :26::26:
bende çok merak ediyorum sorma arinacım yaaa..inşallah sağlıkları iyidir tatlım... melike hiç bu kadar girmemizlik yapmazdı..hadi defne rahatsızda...:26:
hosbuldum leylam iyiyiz cok sukur
fibula bende normal dogum dusunuyorum umarim oyle olur cunku arkadasim sezeryan olmustu gozu acik izlemis o ani ben anlatinca bile kotu oldum
Allah iyilik versin bitanem...
hoşbulduk canım sağoll...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür cok heyecanlıyom yarın dr. randevumuz var inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyarız..
benden bu kadar sizler nasılsnız bakalımm...
inşallah canım...yarın dualarımız seninle olacak merak etme gamzelim...bizde 11 Aralıkta inşallah...insan çok heycanlanıyor ya...ne güzel bir duygu...Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
saol bitanem...inşallah iyisindir sende canım benim...
sorma tatlım yaa..bende yetişemiyorum..bir yandan iş bir yandan topic...

ayyy canım kusura bakma cuma günü misafire gittim akşam da dışarı çıktık kocişle hafta sonu malum eşim evde oluyor nete girmeye fırsatım olmuyor merakta bırakmak istemezdim canım benim....

inşallah canım duyarsın kalp atışlarını...

ayyy bu kk çok yavaş çalışıyo benim sizin de öyle mi yaaa(47:

LEYLACIMMM
[hoşbulduk tatlım
iyiyiz bugün fasülyemle çok şükür sen nasılsın tatlım
]

saol bitanem ben ve fındığımda iyiyiz..valla babası bile fındık demeye başladı...eski topicimde bebişimin adını fındık koydu bir arkadaşım..bende hep fındığım diyorum..hoşuma gidiyor...

kızlar doğumla ilgili ... olağan bi durum yoksa
normalden şaşmayalım.. mutlaka çok zor ama bebeği kucağımıza aldığımızda
hepsi unutuluyormuş ve o anlıkmış .. sezeryan ise memnun olanlarda var muhakkak
ama bi arkadaşım bununla ilgili kötü bi hadise yaşadı bebek nerdeyse
çıkmak üzereymiş kafası görünüyormuş bu tutturmuş
sezeryan diye almışlar sezeryana
şimdi hep dilinde keyfi sezeryan asla yaptırmayın yarım insan oluyorsunuz
diyor yaşadığı olay 2.ye gebe kaldı
boş gebelikmiş keseyi temizlemeleri gerekiyor heralde
unuttum şimdi önce ilaçla düşürmeye çalışmışlar düşmemiş
neredeyse arkadaşın hayatı tehlikeye girmiş ilaç dozundan
bi yöntem daha varmış önceki sezeryan olduğu için olmazmış
bide alttan kazıyabilirmiş o da bidaha çocuk olması için riskliymiş
falan bi sürü detay anlattı ama unuttum .. yalnız ölümden dönmüş
doktor çaresizlikten başında ağlamış
tek nedeni keyfi sezeryan yaptırması
normal doğum yapsaymış öncekini..... temizlemek bu kadar zor olmayacakmış
bu olaya kader diyemiyorum ... tamamen kendi inadı
ilkinde çok harika bi doğum yapacakmış aslında ağrısız acısız bebek gelmiş zaten
neyse çok uzun yazdım bende epidural normal düşünüyordum ama
onunda 1000 de 1 de görülse tutar beni bulur
doğum sonrası 1 hafta kadar çok şiddetli baş ağrısı olabilirmiş
ki benim başım senede 1-2 ağrır o da hafif ilaç bile almam
dolayısıyla tırstım planda bağıra ıkına normal doğum var ama nasip

Aslında bende sezeryanı tercih edenlerdenim bilsem ki kolay doğuracam normal isteyeceğim ama, bende de geçiridğim dış gebelikten dolayı sezeryan kesiğim var ama dr. sorduğumuzda sezeryanla alakası yok çünkü rahimde bir işlem görülmedi demişti hayırlısı artık Allah bilir.

sağlığın yerinde olsunda bitanem...gerisi sorun değil...
Melike'de uykusundan uyanamamıştır belki

olabilir...uykucu melikeeeeee...gelsin hesap sorcam ona..nerde kaldın diyecem...

benimkinin adı da fasulye... hatta babası oğlum fasulye diye seviyo ama bir de kızsa eğer psikolojisi bozulcak bebişimin....

Hayırlısı ile duyarsınız canım benim.

benim felaket uykum geldi. Uyumak istiyorum
inşallahh canım aminnn..
bende ilaç alıyorum yarım saat sonra acayip uyku bastırıyo birazadn kacabilirim yani..

inşallah canım...yarın dualarımız seninle olacak merak etme gamzelim...bizde 11 Aralıkta inşallah...insan çok heycanlanıyor ya...ne güzel bir duygu...Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık..inşallah sizde 11 aralıkta duyarsınız..hemde ne heyecanlanmakki sorma gitsin içim kıpır kıpır..aminnn canım allahım kimsyi bu sevgiyle sınamasın..
inşallah canım duyarsın kalp atışlarını...

ayyy bu kk çok yavaş çalışıyo benim sizin de öyle mi yaaa(47:

aminn canım inşallahhhh...

senin belki pc kaynaklıdır canım benimkisi gayet normal...

allah iyilik versin cnmm bnm
bende iyiyim cnm çok çok şükürr
bisde sörf yapıyoruz fasülyemlee

:)))
güzelmiş cnm bnmmm

ahhh ahhh senle aynıyız kader arkadaşım... bana da dr um rahimde kesik yok ama emin de olamayız demişti... istersen normal doğum olabilir ama ne de olsa kesik var demişti ben de doğal olarak korkumdan sezeryan diyorum... ama nasip tabi dr sorun yok derse normal de olabilir tabi... adı üstünde normal yani.... ama alttan kesik atacaklarsa sezeryan yapsınlar daha iyi...

Tabii ki keyfi olarak bende karşıyım. Şimdilik sadece içimde bir korku var. Ama ilerledikçe belki o korkuyu yenerim.

Zaten epidural ile iyice kolaylaştı doğumlar. Ama herşeyi Allah bilir tabii.

benim annemde epidural normal ile dünyaya getirdi kardeşimi. Hiç sorunu yok Allah'a şükür.

sağlığın yerinde olsunda bitanem...gerisi sorun değil...

olabilir...uykucu melikeeeeee...gelsin hesap sorcam ona..nerde kaldın diyecem...

Evdesin demi ne güzel benim yerime de uyu

Evdesin demi ne güzel benim yerime de uyu

[/B][/COLOR]

evet canım çalışmıyorum evd olunca sürekli uyuyorum şişicem yakında zaten..ama benim birde lekenmelerim oldu evde olmam daha iyi oldu hiç olmassa sürekli yattım dinlendim..

neyse kızlarr cıkıyorum ilaç etki etmeye başladı..hepinizi öpüyorum yarın güzel haberlerle gelirim inşallah başş başşş...

güle güle canım kendine ve miniğine iyi bak... Rabbime emanetsin....

İyi dinlenmeler canım. Dikkat et kendine ve meleğine.

ayyy canım kıyamam sana yaaaa.... koltuğunun arkasına minder falan koy canım belini desteklesin hem....

Valla bel minderim var; ama artık yeterli gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…