2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saol bitanem...Allah razı olsun...inşallah pıtpıtlarıda duyarız Rabbimin izniyle...yoğurt işini çözmüşsün sevindim valla...ne güzel işte sorsun kız bırak...hehehehe...ilgi herzaman iyidir..fazlası bunaltıyor insanı ama olsun ...

normal canım bebeğin büyüyo o ağrılar büyümenin işareti ne güzel işte:) bende pek yok bende olmamasından endişeliyim. inş. bi sıkıntı yoktur.

Canım sıkıntı yapma. İyidir inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz.

İlk 3 ay değilde sonrası çok daha önemli arkadaşlar. Ayrıca birçok dr. sakatat önermiyor.

ne güzel,inşallah pıt pıtlarını da duyarsınız en kısa zamanda.ilk duyduğumda beni de sakinleştirememişti dr öyle heyecanlanmışım ki

evet canım ya çok heyecanlı bir olay...Rabbim isteyen herkese versin..meleklerimizide bizlere bağışlasın Yüce Yaradanım...

evet canım yaa..bana 11 Aralık ta randevu verdi...o zaman inşallah tam olarak görebilirim..cumartesi sadece keseyi gördüm...sende benim gibisin inşallah sende görürsün tatlım benim...

canım sakın sakatat yeme...düşüklere neden olur sakatat..tavuk balık ve kırmızı et ye sadece...bende yumurtayı zorla yiyorum..üzerine biraz karabiber serpiyorum..öyle ancak...kokusu öldürür beni...eskiden çok severek yerdim ama ufaklık hoşlanmıyor sanırım...
[/QUOTE]

Canım ben kalp atışlarını duydum ve gördüm. Şimdi sadece ikili test için gideceğim bakalım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.

Torun geliyor ya, kıymetllisin şimdi

kızlar muhabbetiniz bol olsun ben çıktım

Görüşürüz canım dikkat et kendine.

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim.

O zaman önemli değil testlerimi sgk ya da devlette yaptırırım gittiğim hastanede sgk ya bakar İstanbulda sgk geçmeyen nadir hastane vardır zaten üzülmeme gerek yok o zaman.

teşekkür ederim tatlım.tavsiyelerine uymaya çalışacağım.

tatlım doktor normal demiş.sıkma canını.onların bi bildiği vardır heralde.stres yapıpda bebişinide üzme.

maşallah sana ve bebişine canım. sağsalim doğar inşallah bebişin.

canım doktorum bana sadece folik asit verdi.bende pcos luyum ama ona özel hiç bişi vermedi.inşallahda ihtiyacım olmaz.bolbol süt yumurta ve yoğurt ye iç dedi.

ne güzel bir duygu değilmi.ohh maşallah.

çok üzüldüm sana.(geçmiş olsun.inşallah birdahaki denemende bebişine kavuşursun.allah büyük.

ultrason kağıdında yazıyor kaç haftalık ve günlük olduğu. benimkinde 6w4d yazıyordu.6hafta 4 günlük.

o banada oluyor.ilk zamanlar kasılmalar olurmuş zaten.

Canım ben kalp atışlarını duydum ve gördüm. Şimdi sadece ikili test için gideceğim bakalım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.

Torun geliyor ya, kıymetllisin şimdi

Görüşürüz canım dikkat et kendine.

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim. [/QUOTE]
ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26:

Son düzenleme:
evet maşallah diyim .. camını sildinmi
halını,kapını, bacanı sildinmi die soracağına böle sorular sorsun

Arina aynen .. onlarda oğlandan gelen torun daha kıymetliymiş
tek erkek benim kocada

kızlar bizim ahali nerde Arinada sormuş defne, tugcal, melike bilem yok

evet yoklar...bende merak ettim valla...melikenin sınavı vardı hafta sonu belki o yüzden girememiştirde..defnenin çok bulantısı vardı serum takılacaktı...tugcal hiç yok ortalarda...nere kayboldu bunlar...müge anlıya verelim..o bulur kızlarımızı...heheheh...

maşallah amma uzun yazmışsın fibulacım...herkese yazmışsın bana yazmamışsın...keseyi gördük hayırlı olsun dememişsin...üzüldüm...

O zaman önemli değil testlerimi sgk ya da devlette yaptırırım gittiğim hastanede sgk ya bakar İstanbulda sgk geçmeyen nadir hastane vardır zaten üzülmeme gerek yok o zaman.

İyi o zaman SGK varsa, sorun yok.

kızlar kendinize iyi bakın, ben şimdilik çıkıyorum yine gelirim :)

Görüşürüz canım. Dikkat et kendine ve meleğine.

İyi bari, biraz rahatladım.

ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26:
[/QUOTE]

İnşallah sende hayırlısı ile duyacaksın canımcım.
Umarım önemli birşey yoktur canım.

Ay bizimki tek çocuk

Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği Pabucumuz dama atıldı valla

Ay bizimki tek çocuk

Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği Pabucumuz dama atıldı valla
[/QUOTE]
amin bitanem...inşallah duyarız hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin....

Ay bizimki tek çocuk

[/QUOTE]
amin bitanem...inşallah duyarız hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin....

maşallah amma uzun yazmışsın fibulacım...herkese yazmışsın bana yazmamışsın...keseyi gördük hayırlı olsun dememişsin...üzüldüm...

kuşum kimseyi atlamamaya çalıştım.girmeidğim zamandan beirdir ki tüm mesajları.ama biyere gelince alıntı almadı.orda kaldım.inan görmemişim tatlı anne.unuturmuyum seni.maşallah görmüşsün keseyi. kalp atyışlarını duydun mu peki.hayırlısıyla tekmelerinide hissederiz inşallah minnakların.ben kocayı kıskandırmaya başladım bile.onu ilk ben hissedeceğim.ilk bana dokunacak bebişimiz diyorum.dudaklarını büzüyo kocacık. allahım birer mucize karınlarımızda.çok şükür yarabbim.

Ay bizimki tek çocuk

bizim kayınvalidenin ikinci torun ama bizimkini duyduğunda nasıl ağladı kadıncağız sevinçten. torunlarına gözleri gibi bakıyorlar.bizim minikte şanslı olacak.el üstünde tutarlar artık bebişimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…