2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kuşum kimseyi atlamamaya çalıştım.girmeidğim zamandan beirdir ki tüm mesajları.ama biyere gelince alıntı almadı.orda kaldım.inan görmemişim tatlı anne.unuturmuyum seni.maşallah görmüşsün keseyi.:nazar::emir_bebek: kalp atyışlarını duydun mu peki.hayırlısıyla tekmelerinide hissederiz inşallah minnakların.ben kocayı kıskandırmaya başladım bile.onu ilk ben hissedeceğim.ilk bana dokunacak bebişimiz diyorum.dudaklarını büzüyo kocacık.:KK52: allahım birer mucize karınlarımızda.çok şükür yarabbim.
oluyor bazen canım..bende seni sevdiğimden takıldım bitanem..saol canım...güzel duaların için aminnnnn diyorum fibulacım...evet Rabbime sonsuz şükürler olsun...bize verdiği herşey için canım....:nazar::KK16:
kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please:KK9::KK9:
seni çok merak ettik canım ya..çok şükür iyisin...:nazar::KK16:

Evet ya, bende düşünüyorum valla.

Ben bebek odası yapmayacağım zaten. Beğendiğim park yatak bu;

Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Bu da beşik:)

51cXyihrNGL__SX315_SY375_.jpg

Kayınvalidem karışmaz gerçi. Bizi düşünür; ama içten içe yer tabii:)
beşik süpenmiş arinacım...harikaaaaaaaa...:nazar::92::92::92::92:
hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla da
keseyi görmüş
bi de ikiz bebek bekleyen yeni arkadaş gelmiş başkaaa :44:

Arina yatak güzelmiş kırmızı grilimi beğendin
gri çok soğuk olduğum bi renk benim ... beşikte ayrımı alınacak :26:
pek bi cahilim
griyi bende pek sevmiyorum canım yaaa...soğuk geliyor banada...:nazar::KK34::KK9::KK9:
leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)
ağzına sağlık canım...Allah razı olsun...:nazar::KK16:
:KK43::KK43::KK43:

dr.dan geldim...

bebek 4 hafta 3 günlükmüş..

beta hcg geğerm >100000 miş...

ve 2.55 cm kistim varmış :KK43:

öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.

üzülme bitanem..inşallah herşey yoluna girer canım benim...:nazar::KK19::KK16:

dr.dan geldim...

öncelikle tebrik eerim canim, kist her hamilelikte olabiliyormus, ve zamanla kayboluyor, benim doktorum hani adet olmuyoruz diye kistlerin olusumunun normla oldugunu söylemisti, hr kadinda her ay kist olusabilir, ve adet kanamasiyla gidermis bu kistler, ee tabi bizim öyle bir kanamamiz olmadigi icin kistin olusmasi normal, tabi doktorun sana riskli bir durum yok demedigi müddetce üzülme lütfen..... benim ilk hamileigimdede 4cm lik kist vardi doktorum hic orali bile olmadi, ama tabi benim bebegim gelismiyordu ve 4 aylikken düstü :KK43: Rabbim birdaha kimseye yasatmasin, sende dua et canim duadan daha güclü bir silah koruyucu yoktur !!!

hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

uyku hali varmi diye soran arkadasim evet bende de fena saat 16 olunca basliyor ayakta uyuyorum adeta:KK75: biyerden okumustum vucuddaki vitaminler minaraller bebege gectigi icin uyusma olusuyormus:KK49:

bende de yaklaşık yarım saattir var uyku hali. :84: Şimdi sıcacık yatağımda olmak isterdim. :KK14:

kızlar meggle bebeği düştümü ki :KK53:

Evet canım, maalesefff :KK14:

oluyor bazen canım..bende seni sevdiğimden takıldım bitanem..saol canım...güzel duaların için aminnnnn diyorum fibulacım...evet Rabbime sonsuz şükürler olsun...bize verdiği herşey için canım....:nazar::KK16:

griyi bende pek sevmiyorum canım yaaa...soğuk geliyor banada...:nazar::KK34::KK9::KK9:

Teşekkür ederim birtanem. Salladık durduk orda beşiği boş boş; ama almamak içinde kendimizi zor tuttuk yani. :78::78:

meggle çok üzüldüm... cetvelinide ben yapmıştım :KK14:
ama nasip böyle imiş Allah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inş.

Evet ya, bende düşünüyorum valla.

Ben bebek odası yapmayacağım zaten. Beğendiğim park yatak bu;

Chicco Lullaby LX Oyun Yata�ı - E-Bebek.com Bebe�iniz ve Sizin için Her�ey!

Bu da beşik:)

51cXyihrNGL__SX315_SY375_.jpg

Kayınvalidem karışmaz gerçi. Bizi düşünür; ama içten içe yer tabii:)

arinacım şimdiden beşik bakmaya başlamışsın.hayırlı olsun :)

dr.dan geldim...

tatlım herşeyin hayırlısı.moral bozmak yokk.:emir_bebek:

uyku hali varmi diye soran arkadasim evet bende de fena saat 16 olunca basliyor ayakta uyuyorum adeta:KK75: biyerden okumustum vucuddaki vitaminler minaraller bebege gectigi icin uyusma olusuyormus:KK49:
bende nereye otursam orda uyuyup kalıyorum.ne olacak böyle bilemiyorum.8. ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum birde.umarım bir aksilik olmaz.

:KK42::KK71:

kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz.gerçi çok erken ama.normal doğum istiyorum ama epidural fialn bişiler söyledi elticim.anlamadım da zaten.

merhaba arkadaşlar
meggle bebeğimi düşmüş üzüldüm yaa
allahım hayırlısıyla
birdaha evlat sahibi olmayı nasip etsin sana
neler yapıyorsunuz kızlarr
kalp atışını duyduktan sonra tekrar doktora giden varmı
biz duyduk çok şükürr
13 aralıktada diğer randevumuz var
hayırlısı inş. :KK16:

arina bende beyaz renkli ahsap yatak almak istiyorum hep, esim park yatak istiyo neymis efendim bebegi kolunu bacagini tahta aralarina sokar cani yanarmis:KK60: simdiden dusunduklerine bak
Allah hepimize bu hazirliklari yapmayi nasip eder inslalah simdilik cok erken ama insan hayaller kuruyo ister istemez:KK69:

Son düzenleme:

bende nereye otursam orda uyuyup kalıyorum.ne olacak böyle bilemiyorum.8. ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum birde.umarım bir aksilik olmaz.

kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz.gerçi çok erken ama.normal doğum istiyorum ama epidural fialn bişiler söyledi elticim.anlamadım da zaten.

:KK8:bir sorun olmassa inş.
normal çok isterim
sezeryan bana ürkütücü ve zor iyileşme süreci olarak geliyor
umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur:KK34:

Valla bende girmemeye çalışıyorum; ama şu 3 ayı hayırlısı ile atlatayım kimse tutamayacak beni sanırım. Ufak tefek birşeyler alacağım :78::78:

Dün 8. haftamıza girdik, tabii SAT'a göre. Bebişe göre 4-5 gün geriden geliyoruz canım :KK16:

aynen canım ben de sat a göre 3 gün geriden geliyorum... ama tickeri ona göre yaptım adet günümü 3 gün ileri aldım sonra kafam karışmasın diye:KK9::KK9:
canım 3 ayı beklemekle en doğrusunu yaparsın ben daha önce düşük yaptığım ilk bebeğimde öğrendiğim gün bir sürü şeyler almıştım sonra onları kaldırmak çok zor gelmişti Allah kimseye göstermesin zor gerçekten... nolur ne olmaz 3 ayı bir dolduralım zaten ne kaldı birkaç hafta inşallah...

Afiyet olsun canım. Bende birazdan yiyeceğim. :KK54:

dr.dan geldim...

canım üzülme kist hamilelikte her zaman sorun teşkil etmez bildiğim kadarıyla inşallah dr dan hayırlı haberle gelirsin canım....

walla benim kesiğim var dış gebelik yüzünden mecburen sezeryan olcak heralde....oysaki ben hep normal doğum hayal ediyordum:KK5:

leylacım keseyi görmüşsün tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...

Allah nasip ederse normal istiyorum bende...sezeryanın iyileşme süresi sıkıntılı biraz...:nazar::KK19:
merhaba arkadaşlar
allahım hayırlısıyla
biz duyduk çok şükürr
maşallah canım.:nazar:..bende keseyi gördüm...11 Aralıkta pıtpıtları duycaz inşallah...:nazar::KK16:
arina bende beyaz renkli ahsap yatak almak istiyorum hep, esim park yatak istiyo neymis efendim bebegi kolunu bacagini tahta aralarina sokar cani yanarmis:KK60: simdiden dusunduklerine bak
Allah hepimize bu hazirliklari yapmayi nasip eder inslalah simdilik cok erken ama insan hayaller kuruyo ister istemez:KK69:

hg festancım..nasılsın tatlım?:nazar::KK19:

leylacım keseyi görmüşsün tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...

saol bitanem...Allah razı olsun tugcalcım..duaların için kocaman aminnnnnn diyorum bitanem..seni merak ettik gelmeyince kaç gündür..çok şükür iyiymişsin...melike ile defnede gelse bir...onlarıda çok merak ediyorum ya...:nazar::KK16:

:KK8:bir sorun olmassa inş.
normal çok isterim
sezeryan bana ürkütücü ve zor iyileşme süreci olarak geliyor
umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur:KK34:

canım üzülme kist hamilelikte her zaman sorun teşkil etmez bildiğim kadarıyla inşallah dr dan hayırlı haberle gelirsin canım....

walla benim kesiğim var dış gebelik yüzünden mecburen sezeryan olcak heralde....oysaki ben hep normal doğum hayal ediyordum:KK5:

normal doğun en normali gibi geliyor banada.inşallah bir aksilik çıkmazda istediğimiz şekilde kavuşuruz bebeklerimize.

Yok canım ya, Mothercare'e girince hoşumuza gitti öyle baktık yani :KK9::KK9:

Valla ben normal doğumdan çok korkuyorum arkadaşlar. Onun için notr takılıyorum :78::78:

merhaba arkadaşlar
allahım hayırlısıyla
biz duyduk çok şükürr

Hayırlısı olsun canım. Ben gittim; ama tahlil sonuçlarımı göstermek için. 18 Aralık'a da randevu aldım. 2-3 hafta sonra gel dedi doktor; ama ben 3 hafta sonrasına istedim.:emir_bebek:

Park yatak ve beşik bende istiyorum. Park yatak alıcam ama onu sonraki aylarda kullanırım. Beşiği de hemen doğum itibariyle odama koyacağım. :emir_bebek:

Allah o günleri göstersin hayırlısı ile:KK16:

Aynen canım, ilk 3 ayı inşallah hepimiz hayırlısı ile atlatırız.:KK16:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GamzeliKiz fibula tugcal bayanseyma Arina+ pamuksel

hepiniz hg canlarım..inşallah keyifleriniz hoştur şeker anneler....:nazar::KK19::KK71:

hosbuldum leylam iyiyiz cok sukur
fibula bende normal dogum dusunuyorum umarim oyle olur cunku arkadasim sezeryan olmustu gozu acik izlemis o ani ben anlatinca bile kotu oldum:KK52:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GamzeliKiz fibula tugcal bayanseyma Arina+ pamuksel

hepiniz hg canlarım..inşallah keyifleriniz hoştur şeker anneler....:nazar::KK19::KK71:

hoşbulduk canım sağoll...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür cok heyecanlıyom yarın dr. randevumuz var inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyarız..
benden bu kadar sizler nasılsnız bakalımm...

Allah nasip ederse normal istiyorum bende...sezeryanın iyileşme süresi sıkıntılı biraz...:nazar::KK19:

maşallah canım.:nazar:..bende keseyi gördüm...11 Aralıkta pıtpıtları duycaz inşallah...:nazar::KK16:

hg festancım..nasılsın tatlım?:nazar::KK19:

inş. hadi hayırlısı cnm bnmm :KK16:

normal doğun en normali gibi geliyor banada.inşallah bir aksilik çıkmazda istediğimiz şekilde kavuşuruz bebeklerimize.

evet cnm amin..
inş. normal olur
annelerimiz ananelerimiz gibi:KK31:

Yok canım ya, Mothercare'e girince hoşumuza gitti öyle baktık yani :KK9::KK9:

Valla ben normal doğumdan çok korkuyorum arkadaşlar. Onun için notr takılıyorum :78::78:

korkma bence ben nedense hiç korkmuyorum doğumdan:KK1:

Hayırlısı olsun canım. Ben gittim; ama tahlil sonuçlarımı göstermek için. 18 Aralık'a da randevu aldım. 2-3 hafta sonra gel dedi doktor; ama ben 3 hafta sonrasına istedim.:emir_bebek:

Park yatak ve beşik bende istiyorum. Park yatak alıcam ama onu sonraki aylarda kullanırım. Beşiği de hemen doğum itibariyle odama koyacağım. :emir_bebek:

Allah o günleri göstersin hayırlısı ile:KK16:

Aynen canım, ilk 3 ayı inşallah hepimiz hayırlısı ile atlatırız.:KK16:

hadi hayırlısı cnm
bebişlerimiz sağlıklı olsunda:KK49::KK69:
napalım normal yada sezeryan yapıcak birşey yok:KK31:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

1. asudem
2. GamzeliKiz
3. festan
4. robroy
5. fibula
6. bayanseyma
7. asilmavi
8. LeYLa_21
9. tugcal

yani sayfalar nasil bu kadar cabuk doluyor anladim,....... yetisemiyorum kizlarrrr

X