- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
oluyor bazen canım..bende seni sevdiğimden takıldım bitanem..saol canım...güzel duaların için aminnnnn diyorum fibulacım...evet Rabbime sonsuz şükürler olsun...bize verdiği herşey için canım....kuşum kimseyi atlamamaya çalıştım.girmeidğim zamandan beirdir ki tüm mesajları.ama biyere gelince alıntı almadı.orda kaldım.inan görmemişim tatlı anne.unuturmuyum seni.maşallah görmüşsün keseyi. kalp atyışlarını duydun mu peki.hayırlısıyla tekmelerinide hissederiz inşallah minnakların.ben kocayı kıskandırmaya başladım bile.onu ilk ben hissedeceğim.ilk bana dokunacak bebişimiz diyorum.dudaklarını büzüyo kocacık. allahım birer mucize karınlarımızda.çok şükür yarabbim.
seni çok merak ettik canım ya..çok şükür iyisin...kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please
beşik süpenmiş arinacım...harikaaaaaaaa...:92::92::92::92:
Evet ya, bende düşünüyorum valla.
Ben bebek odası yapmayacağım zaten. Beğendiğim park yatak bu;
Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bu da beşik:)
Kayınvalidem karışmaz gerçi. Bizi düşünür; ama içten içe yer tabii:)
griyi bende pek sevmiyorum canım yaaa...soğuk geliyor banada...hoşgeldin ... bizde merak etmiştik seni yeni gelişme olarak leyla da
keseyi görmüş
bi de ikiz bebek bekleyen yeni arkadaş gelmiş başkaaa :44:
Arina yatak güzelmiş kırmızı grilimi beğendin
gri çok soğuk olduğum bi renk benim ... beşikte ayrımı alınacak :26:
pek bi cahilim
ağzına sağlık canım...Allah razı olsun...leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)
dr.dan geldim...
bebek 4 hafta 3 günlükmüş..
beta hcg geğerm >100000 miş...
ve 2.55 cm kistim varmış
öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.
üzülme bitanem..inşallah herşey yoluna girer canım benim...