2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oluyor bazen canım..bende seni sevdiğimden takıldım bitanem..saol canım...güzel duaların için aminnnnn diyorum fibulacım...evet Rabbime sonsuz şükürler olsun...bize verdiği herşey için canım....
kızlar günaydın birkaç gündür giremedim işlerim vardı... nasılsınız??? herkes iyidir inşallah....??dr gidenler falan oldu mu var mı gelişmeler biri bana özet geçsin please
seni çok merak ettik canım ya..çok şükür iyisin...
beşik süpenmiş arinacım...harikaaaaaaaa...:92::92::92::92:
griyi bende pek sevmiyorum canım yaaa...soğuk geliyor banada...
leylacım okudum canım Allah kabul etsin inş.
oooo kızlar beşikler bakılmaya başlanmış maşallah :)) Allah nazarlardan saklasın.
neyse ben yemek yicem sanırm birazda uyucam herkese iyi günler :)
ağzına sağlık canım...Allah razı olsun...

dr.dan geldim...

bebek 4 hafta 3 günlükmüş..

beta hcg geğerm >100000 miş...

ve 2.55 cm kistim varmış

öğleden sonra drumdan yorumları alıcam bakalım.

üzülme bitanem..inşallah herşey yoluna girer canım benim...

dr.dan geldim...

ve 2.55 cm kistim varmış

öncelikle tebrik eerim canim, kist her hamilelikte olabiliyormus, ve zamanla kayboluyor, benim doktorum hani adet olmuyoruz diye kistlerin olusumunun normla oldugunu söylemisti, hr kadinda her ay kist olusabilir, ve adet kanamasiyla gidermis bu kistler, ee tabi bizim öyle bir kanamamiz olmadigi icin kistin olusmasi normal, tabi doktorun sana riskli bir durum yok demedigi müddetce üzülme lütfen..... benim ilk hamileigimdede 4cm lik kist vardi doktorum hic orali bile olmadi, ama tabi benim bebegim gelismiyordu ve 4 aylikken düstü Rabbim birdaha kimseye yasatmasin, sende dua et canim duadan daha güclü bir silah koruyucu yoktur !!!

hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

uyku hali varmi diye soran arkadasim evet bende de fena saat 16 olunca basliyor ayakta uyuyorum adeta biyerden okumustum vucuddaki vitaminler minaraller bebege gectigi icin uyusma olusuyormus

bende de yaklaşık yarım saattir var uyku hali. :84: Şimdi sıcacık yatağımda olmak isterdim.

kızlar meggle bebeği düştümü ki

Evet canım, maalesefff

Teşekkür ederim birtanem. Salladık durduk orda beşiği boş boş; ama almamak içinde kendimizi zor tuttuk yani. :78::78:

meggle çok üzüldüm... cetvelinide ben yapmıştım
ama nasip böyle imiş Allah en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inş.

arinacım şimdiden beşik bakmaya başlamışsın.hayırlı olsun :)

dr.dan geldim...

ve 2.55 cm kistim varmış

tatlım herşeyin hayırlısı.moral bozmak yokk.

uyku hali varmi diye soran arkadasim evet bende de fena saat 16 olunca basliyor ayakta uyuyorum adeta biyerden okumustum vucuddaki vitaminler minaraller bebege gectigi icin uyusma olusuyormus
bende nereye otursam orda uyuyup kalıyorum.ne olacak böyle bilemiyorum.8. ayın sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum birde.umarım bir aksilik olmaz.

kızlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz.gerçi çok erken ama.normal doğum istiyorum ama epidural fialn bişiler söyledi elticim.anlamadım da zaten.

merhaba arkadaşlar
meggle bebeğimi düşmüş üzüldüm yaa
allahım hayırlısıyla
birdaha evlat sahibi olmayı nasip etsin sana
neler yapıyorsunuz kızlarr
kalp atışını duyduktan sonra tekrar doktora giden varmı
biz duyduk çok şükürr
13 aralıktada diğer randevumuz var
hayırlısı inş.

arina bende beyaz renkli ahsap yatak almak istiyorum hep, esim park yatak istiyo neymis efendim bebegi kolunu bacagini tahta aralarina sokar cani yanarmis simdiden dusunduklerine bak
Allah hepimize bu hazirliklari yapmayi nasip eder inslalah simdilik cok erken ama insan hayaller kuruyo ister istemez

Son düzenleme:

bir sorun olmassa inş.
normal çok isterim
sezeryan bana ürkütücü ve zor iyileşme süreci olarak geliyor
umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur

dr.dan geldim...

ve 2.55 cm kistim varmış

canım üzülme kist hamilelikte her zaman sorun teşkil etmez bildiğim kadarıyla inşallah dr dan hayırlı haberle gelirsin canım....

walla benim kesiğim var dış gebelik yüzünden mecburen sezeryan olcak heralde....oysaki ben hep normal doğum hayal ediyordum

leylacım keseyi görmüşsün tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...

Allah nasip ederse normal istiyorum bende...sezeryanın iyileşme süresi sıkıntılı biraz...
maşallah canım...bende keseyi gördüm...11 Aralıkta pıtpıtları duycaz inşallah...

hg festancım..nasılsın tatlım?

leylacım keseyi görmüşsün tebrik ederim canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...

saol bitanem...Allah razı olsun tugcalcım..duaların için kocaman aminnnnnn diyorum bitanem..seni merak ettik gelmeyince kaç gündür..çok şükür iyiymişsin...melike ile defnede gelse bir...onlarıda çok merak ediyorum ya...

bir sorun olmassa inş.
normal çok isterim
sezeryan bana ürkütücü ve zor iyileşme süreci olarak geliyor
umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur

normal doğun en normali gibi geliyor banada.inşallah bir aksilik çıkmazda istediğimiz şekilde kavuşuruz bebeklerimize.

Yok canım ya, Mothercare'e girince hoşumuza gitti öyle baktık yani

Valla ben normal doğumdan çok korkuyorum arkadaşlar. Onun için notr takılıyorum :78::78:

Hayırlısı olsun canım. Ben gittim; ama tahlil sonuçlarımı göstermek için. 18 Aralık'a da randevu aldım. 2-3 hafta sonra gel dedi doktor; ama ben 3 hafta sonrasına istedim.

Park yatak ve beşik bende istiyorum. Park yatak alıcam ama onu sonraki aylarda kullanırım. Beşiği de hemen doğum itibariyle odama koyacağım.

Allah o günleri göstersin hayırlısı ile

Aynen canım, ilk 3 ayı inşallah hepimiz hayırlısı ile atlatırız.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GamzeliKiz fibula tugcal bayanseyma Arina+ pamuksel

hepiniz hg canlarım..inşallah keyifleriniz hoştur şeker anneler....

hosbuldum leylam iyiyiz cok sukur
fibula bende normal dogum dusunuyorum umarim oyle olur cunku arkadasim sezeryan olmustu gozu acik izlemis o ani ben anlatinca bile kotu oldum

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 GamzeliKiz fibula tugcal bayanseyma Arina+ pamuksel

hepiniz hg canlarım..inşallah keyifleriniz hoştur şeker anneler....

hoşbulduk canım sağoll...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür cok heyecanlıyom yarın dr. randevumuz var inşallah bebişimizin kalp atışlarını duyarız..
benden bu kadar sizler nasılsnız bakalımm...

inş. hadi hayırlısı cnm bnmm

normal doğun en normali gibi geliyor banada.inşallah bir aksilik çıkmazda istediğimiz şekilde kavuşuruz bebeklerimize.

evet cnm amin..
inş. normal olur
annelerimiz ananelerimiz gibi

hadi hayırlısı cnm
bebişlerimiz sağlıklı olsunda
napalım normal yada sezeryan yapıcak birşey yok

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

1. asudem
2. GamzeliKiz
3. festan
4. robroy
5. fibula
6. bayanseyma
7. asilmavi
8. LeYLa_21
9. tugcal

yani sayfalar nasil bu kadar cabuk doluyor anladim,....... yetisemiyorum kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…