2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leylam çok sevindim
keseyi görmüşsün Allahın izniyle pıt pıt sesleride duyacaksın inş.
bende yarın gidicem kalp atışları için
bugünde doktorun istediği tahlilleri yaptırmam gerek
ev yoğurdu işinide çözdüm
kaynanam mayalayacakmış :KK53:
bazen adama cinnet geçirtir ama sözlü olarak
beslenmemle ilgileniyor
onu yiyionmu bunu içiyonmu soruyo hep :KK9:

saol bitanem...Allah razı olsun...inşallah pıtpıtlarıda duyarız Rabbimin izniyle...yoğurt işini çözmüşsün sevindim valla...ne güzel işte sorsun kız bırak...hehehehe...ilgi herzaman iyidir..fazlası bunaltıyor insanı ama olsun ...:nazar::nazar::KK16:

normal canım bebeğin büyüyo o ağrılar büyümenin işareti ne güzel işte:) bende pek yok bende olmamasından endişeliyim. inş. bi sıkıntı yoktur.

Canım sıkıntı yapma. İyidir inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz. :emir_bebek:

herkese merhaba kızlar.evet canım ben de dinliyorum programı ama moralim bozuldu çünkü eti sakatatları salatayı ağzıma alamıyorum çok sevmeme rağmen midem bulanıyo günde ancak 1 tane yumurta yiyorum kendimi zorlayarak şimdi adamı dinleyince korktum...bebeğin gelişimi açısından ilk üç ay mutlaka yenmesi gerekir diyo

İlk 3 ay değilde sonrası çok daha önemli arkadaşlar. Ayrıca birçok dr. sakatat önermiyor.

ne güzel,inşallah pıt pıtlarını da duyarsınız en kısa zamanda.ilk duyduğumda beni de sakinleştirememişti dr öyle heyecanlanmışım ki:KK52:

evet canım ya çok heyecanlı bir olay...Rabbim isteyen herkese versin..meleklerimizide bizlere bağışlasın Yüce Yaradanım...:nazar::nazar::emir_bebek:

evet canım yaa..bana 11 Aralık ta randevu verdi...o zaman inşallah tam olarak görebilirim..cumartesi sadece keseyi gördüm...sende benim gibisin inşallah sende görürsün tatlım benim...:nazar::KK16:

canım sakın sakatat yeme...düşüklere neden olur sakatat..tavuk balık ve kırmızı et ye sadece...bende yumurtayı zorla yiyorum..üzerine biraz karabiber serpiyorum..öyle ancak...kokusu öldürür beni...eskiden çok severek yerdim ama ufaklık hoşlanmıyor sanırım...:nazar::nazar::KK1:
[/QUOTE]

Canım ben kalp atışlarını duydum ve gördüm. :nazar: Şimdi sadece ikili test için gideceğim bakalım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.

leylam çok sevindim
keseyi görmüşsün Allahın izniyle pıt pıt sesleride duyacaksın inş.
bende yarın gidicem kalp atışları için
bugünde doktorun istediği tahlilleri yaptırmam gerek
ev yoğurdu işinide çözdüm
kaynanam mayalayacakmış :KK53:
bazen adama cinnet geçirtir ama sözlü olarak
beslenmemle ilgileniyor
onu yiyionmu bunu içiyonmu soruyo hep :KK9:

Torun geliyor ya, kıymetllisin şimdi :KK16::KK16:

kızlar muhabbetiniz bol olsun ben çıktımEn Büyük KK

Görüşürüz canım dikkat et kendine. :KK3:

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim.

Hımmm, keşke yaptırtsaydın canım ya; ama özele gitmiyorsan ve özelde doğum yaptırtmayacaksan o kadar da önemli değil özel sigorta.

Benim gittiğim hastane SGK karşılamıyor. O yüzden özel sigorta yaptırtmıştım ben.

O zaman önemli değil testlerimi sgk ya da devlette yaptırırım gittiğim hastanede sgk ya bakar İstanbulda sgk geçmeyen nadir hastane vardır zaten üzülmeme gerek yok o zaman.

leyla tebrik ederim saglicakla gelsin bebegin
klik ve fibula kabizlik icin beyaz ekmek yerine tam bugday unu ekmekler tercih edin
bol su icin arkadaslarin da dedigi gibi 3 kuru kayisiyi yada kuru inciri aksam bir bardak sicak suyla islatin sabah yumusamis kayisiyi yiyin suyunuda icin her gun devam edin faydasi olacak muz yemeyin

teşekkür ederim tatlım.tavsiyelerine uymaya çalışacağım.

çok sevindim canım ben de gittim doktora kese çok küçük belli belirsiz görünüo dedi.beta hcg istedi 927 çıktı iki hafta sonra tekrar çağırdı bi problem yok dedi ama çok üzüldüm neden böyle yaa

a

tatlım doktor normal demiş.sıkma canını.onların bi bildiği vardır heralde.stres yapıpda bebişinide üzme.

kızlar merhaba bende allah nasip ederse nisan annesi olucam. keseyle alakalı bişeyler okudum korkmayın lütfen ben nerdeyse 8 haftalıkken gördüm keseyi ve bebeği. ondada karından yine göremedide alttan baktırdım. yani geç görebilirsiniz keseyi,bebeği ve kalp atışlarını lütfen kendinizi ve bebişi üzmeyin. bulantılar falanda 12. haftada sonra azalacak bakın ondan sonra nasıl rahat bii hamilelik geçirceksiniz. benim ilk başlarda çok zor geçmişti kanama, bulantı 3 ay sürekli yattım. ama hamdolsun şuanda iyiyiz. sizlerde moralleri yüksek tutun zira benim haftama geldiğiniz zaman içinizdeki yaramaz tekmelere başlıcak. onu hissettikçe çok daha rahatlıcaksınız. biraz uzun oldu sanırım:KK1:
maşallah sana ve bebişine canım.:nazar: sağsalim doğar inşallah bebişin.

Kızlar kokulu akıntı gebeliğimin ilk günlerinden itibaren bende de başladı.Hergün çamaşır değiştirmek bile yetmiyor desem abartı olmaz.,Gerçi son bir kaç gündür eskisi kadar yoğun değil gibi.Doktoruma sordum "şu an sana ilaç veremem .Sirkeli suyla yıka " dedi.Daha denemedim gerçi.

Benim sizlere sorum şu:KK70:oktorlarınız size gebelik başlangıcından itibaren hangi ilaçları verdi?
BEN:polikistik over hastası olduğumdan gebelik tedavisi sürecinde başladığım şeker hapını kullanıyorum(bir süre daha kullanacakmışım)
Ayrıca folbiol verdi.
Bir de düşük riskine karşı progestan jel verdi.Hergün bunları kullanıyorum.
Gebelikte verilen vitaminlere ne zaman başlar acaba ?
Sizler gün içinde nasıl besleniyorsunuz ?Benim çok şükür henüz hiçbir şikayetim yok.Ultrasonda keseleri görmesem hamile olduğumdan şüphe duyacağım

canım doktorum bana sadece folik asit verdi.bende pcos luyum ama ona özel hiç bişi vermedi.inşallahda ihtiyacım olmaz.bolbol süt yumurta ve yoğurt ye iç dedi.

Selam arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır. Ben cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördüm ve duydum mükemmel bir duygu Allahım bu günleride gösterdi bana darısı bekleyen herkesin başına.:nazar:

ne güzel bir duygu değilmi.ohh maşallah.

slm kızlar nasılsınız ben bebeğimi kaybettım kanamam var diyordumya düşük oldu allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ben denemeye deva edeceğim en az bır adet donemı gecmesı gerekıyormuş şimdi onu bekleyecegım allahtan 6 haftalıkta düşük gerçekleiti 8.haftada olsaymış tehlikeli olacakmış şükür şimdi bir problem yok aman ne olur cok dikkatli olun arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcaklaaaa :nazar:

çok üzüldüm sana.(geçmiş olsun.inşallah birdahaki denemende bebişine kavuşursun.allah büyük.

sat a göre hesaplanıyor canım,o kağıtta yazmaz sanıyorum.benim gittiğim özel olacak hastanedeki us de mm si bile yazmıyor.dr kafasına göre 7 haftalıkken kalbi atar 7 haftalıktır diyor benim sata göre daha 6 haftalıktı oysa.bidahaki gidişinde sorarsın gelişimi us de belli olur canım

ultrason kağıdında yazıyor kaç haftalık ve günlük olduğu. benimkinde 6w4d yazıyordu.6hafta 4 günlük.

Kızlar, ya sanki adet olacakmışım gibi arada sol kasığıma ağrılar giriyor. Sizde de oluyor mu bu durum?:44:

Bir de dün feci meyveyi fazla kaçırmışım :KK37: Uyuyamadım gece karın şişliğinden :KK9:

Kabızım da zaten :KK37: Doktor bol bol posalı ve lifli yiyecekler tüket dedi. İlaçta vermiyor :KK15: İlaca karşı doktor amcamız. :KK19:

o banada oluyor.ilk zamanlar kasılmalar olurmuş zaten.

Canım sıkıntı yapma. İyidir inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz. :emir_bebek:

İlk 3 ay değilde sonrası çok daha önemli arkadaşlar. Ayrıca birçok dr. sakatat önermiyor.

evet canım ya çok heyecanlı bir olay...Rabbim isteyen herkese versin..meleklerimizide bizlere bağışlasın Yüce Yaradanım...:nazar::nazar::emir_bebek:

evet canım yaa..bana 11 Aralık ta randevu verdi...o zaman inşallah tam olarak görebilirim..cumartesi sadece keseyi gördüm...sende benim gibisin inşallah sende görürsün tatlım benim...:nazar::KK16:

canım sakın sakatat yeme...düşüklere neden olur sakatat..tavuk balık ve kırmızı et ye sadece...bende yumurtayı zorla yiyorum..üzerine biraz karabiber serpiyorum..öyle ancak...kokusu öldürür beni...eskiden çok severek yerdim ama ufaklık hoşlanmıyor sanırım...:nazar::nazar::KK1:

Canım ben kalp atışlarını duydum ve gördüm. :nazar: Şimdi sadece ikili test için gideceğim bakalım. İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz.

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim. [/QUOTE]
ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26::nazar:

Son düzenleme:

saol bitanem...Allah razı olsun...inşallah pıtpıtlarıda duyarız Rabbimin izniyle...yoğurt işini çözmüşsün sevindim valla...ne güzel işte sorsun kız bırak...hehehehe...ilgi herzaman iyidir..fazlası bunaltıyor insanı ama olsun ...:nazar::nazar::KK16:
evet maşallah diyim .. camını sildinmi
halını,kapını, bacanı sildinmi die soracağına böle sorular sorsun :KK9:

Arina aynen .. onlarda oğlandan gelen torun daha kıymetliymiş
tek erkek benim kocada

kızlar bizim ahali nerde Arinada sormuş defne, tugcal, melike bilem yok :KK53:

tek erkek benim kocada

evet yoklar...bende merak ettim valla...melikenin sınavı vardı hafta sonu belki o yüzden girememiştirde..defnenin çok bulantısı vardı serum takılacaktı...tugcal hiç yok ortalarda...nere kayboldu bunlar...müge anlıya verelim..o bulur kızlarımızı...heheheh...:nazar::KK1::KK1:

tatlım doktor normal demiş.sıkma canını.onların bi bildiği vardır heralde.stres yapıpda bebişinide üzme.

canım doktorum bana sadece folik asit verdi.bende pcos luyum ama ona özel hiç bişi vermedi.inşallahda ihtiyacım olmaz.bolbol süt yumurta ve yoğurt ye iç dedi.

çok üzüldüm sana.(geçmiş olsun.inşallah birdahaki denemende bebişine kavuşursun.allah büyük.

ultrason kağıdında yazıyor kaç haftalık ve günlük olduğu. benimkinde 6w4d yazıyordu.6hafta 4 günlük.

maşallah amma uzun yazmışsın fibulacım...herkese yazmışsın bana yazmamışsın...keseyi gördük hayırlı olsun dememişsin...üzüldüm...:KK14::KK14::KK14:

evet yoklar...bende merak ettim valla...melikenin sınavı vardı hafta sonu belki o yüzden girememiştirde..defnenin çok bulantısı vardı serum takılacaktı...tugcal hiç yok ortalarda...nere kayboldu bunlar...müge anlıya verelim..o bulur kızlarımızı...heheheh...:nazar::KK1::KK1:
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

O zaman önemli değil testlerimi sgk ya da devlette yaptırırım gittiğim hastanede sgk ya bakar İstanbulda sgk geçmeyen nadir hastane vardır zaten üzülmeme gerek yok o zaman.

İyi o zaman SGK varsa, sorun yok. :nazar:

kızlar kendinize iyi bakın, ben şimdilik çıkıyorum yine gelirim :)

Görüşürüz canım. Dikkat et kendine ve meleğine.

İyi bari, biraz rahatladım.

Kızlar defne hala girmedi mi? Merak ettim.

ay ne güzel sen duymuşsun...darısı benim başıma o zaman ve tüm duymayanları başına canım...inşallah testlerinde güzel çıkar canım...defneyi bende merak ediyorum...hala gelmedi topice...melikede yok oda girmemiş sanırım..nerde bu kızlar...:26::nazar:
[/QUOTE]

İnşallah sende hayırlısı ile duyacaksın canımcım.
Umarım önemli birşey yoktur canım.

tek erkek benim kocada

Ay bizimki tek çocuk :KK1:

Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği :KK9: Pabucumuz dama atıldı valla:KK17:

Kayınvalidem valla ultrason görüntülerini gördü, bir sevmeye başladı bebeği :KK9: Pabucumuz dama atıldı valla:KK17:
[/QUOTE]
amin bitanem...inşallah duyarız hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin....:nazar::KK19::KK16:

[/QUOTE]
amin bitanem...inşallah duyarız hayırlısıyla..duanızı eksik etmeyin....:nazar::KK19::KK16:

maşallah amma uzun yazmışsın fibulacım...herkese yazmışsın bana yazmamışsın...keseyi gördük hayırlı olsun dememişsin...üzüldüm...:KK14::KK14::KK14:

kuşum kimseyi atlamamaya çalıştım.girmeidğim zamandan beirdir ki tüm mesajları.ama biyere gelince alıntı almadı.orda kaldım.inan görmemişim tatlı anne.unuturmuyum seni.maşallah görmüşsün keseyi.:nazar::emir_bebek: kalp atyışlarını duydun mu peki.hayırlısıyla tekmelerinide hissederiz inşallah minnakların.ben kocayı kıskandırmaya başladım bile.onu ilk ben hissedeceğim.ilk bana dokunacak bebişimiz diyorum.dudaklarını büzüyo kocacık.:KK52: allahım birer mucize karınlarımızda.çok şükür yarabbim.

bizim kayınvalidenin ikinci torun ama bizimkini duyduğunda nasıl ağladı kadıncağız sevinçten.:emir_bebek: torunlarına gözleri gibi bakıyorlar.bizim minikte şanslı olacak.el üstünde tutarlar artık bebişimizi.

X