tebrik ederim ben de daha keseyi gördüm ve endişelendim acba bebek yok mu diye sonra çevremdekilerden duydum ki daha erkenmiş umarım 15 gün sonra bende görürüm bebişşimi
Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı....
Ve bir sürprizle karşılaştım.
ikizmiş bebeklerim.İki ayrı kese vardı.
aralığın 10 unda kalp atışlarını dinlemek için tekrar randevu verdi.
Hem şaşkın hem de sevinçliyim....
maşallah yaaa baya ikizimiz olacak:13:
oy oyy sen de bendensin.tebrikler canım.biz de birininkini duyduk ama öbürü daha küçük.seninkiler nasıl keseler eşit mi yoksa biri birkaç gün sonra mı döllenmiş
Benim keselerden biri de diğerine göre daha küçük.Ben de neden öyle olduğunu anlayamamıştım.Bu yüzdenmiş demek.Acaba cinsiyetleri ne
kızlar kasık ağrısı olan var mı,benim arada giriyor çok korkuyorum.bir de benim dr ne kan ne de idrar tahlili istemdi daha,bu haftalarda bakılması gerekiyor mu
semenya benimde ara ara kasik agrim var ama usutmeylede alakali olabilir zira ayaklarim hic isinmiyor artik
kızlar kasık ağrısı olan var mı,benim arada giriyor çok korkuyorum.bir de benim dr ne kan ne de idrar tahlili istemdi daha,bu haftalarda bakılması gerekiyor mu
semenya benimde ara ara kasik agrim var ama usutmeylede alakali olabilir zira ayaklarim hic isinmiyor artik
canım benimde oluyo arada bide belim agrıyo ister sanırım senden de keseyi görmeye gitiinmi dimi canım kalp atsını duymaya ne zaman gitcen ozaman ister gecmiş olsun kuzuu
merhaba kızlar ben de bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi:)) kızlar bişey sorcam benim satım 7 ekim buna göre 7 hafta 2 günlük olması lazım ama doktor ultrasyona baktığında 6 hafta 5 günlük dedi.heyecandan sormayı unuttum neden böyle ultrasyonda farklı çıkıyo acaba bebeğimin gelişmesi bikaçgün geriden mi geliyo?