2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

veeeeeeeeeeee olduuuuu
adam 2 dk da yaptı :)))))
diyo ki "sen iste ben sana bi tane kadınla r kulübü formu oluşturim":)))))
yaptı ama 5 gün sonraaaa:)

hadi bakalım hayırlı olsun çizelgen sıra bende.
ben de yarın dr.a gidip geleyim yapıcam :)

bende iki saatdir cizelge yapmaya calisiyorum yapamadim yoruldum artik gidiyorum:KK19:
neden cnm çizelge mi seçemedin.
umarım kısa zamanda yaparsın :) :KK49:
hepimizin günlerinin aası az sanıyorum :KK69:

ikizmi bende çok isterim.hadi hayırlıs henüz doktora gitmedim.ama kan değerlerinden 5-6 haftalık çıktı.ikiz olup olmaadığı hangi aftada belli olur?hepinize sevgiler.v tebrikler

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 GamzeliKiz Arina+ mahlika mevzuhal

günaydın canlarım...nasılsınız bakalım bugün...?:nazar::KK19:
melikem akşam beni sormuş oy oy yerim ben onu...canım melikem akşam uyuya kalmışım canım..giremedim yaaa..işten sonra eve gidince yemek falan yoruluyor insan...pc ye takılamıyorum..hafta sonu girerim inşallah canım benim...umarım bulantın ve baş dönmen geçmiştir tatlişim...:KK19::KK19::nazar:
oranjecidemde kalp atışını duymuş....41 kere maşallah...Allahım darısı yarın benim başıma inşallah...herkesin duasını bekliyorum...yarın doktordayım Allah nasip ederse canlarım...:KK34::KK64::KK64::KK64:
bugün doktora gidecek tüm hamilelerimiz inşallah güzel haberlerle gelirler...Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzellerim...:KK16:

Son düzenleme:

melikem akşam beni sormuş oy oy yerim ben onu...canım melikem akşam uyuya kalmışım canım..giremedim yaaa..işten sonra eve gidince yemek falan yoruluyor insan...pc ye takılamıyorum..hafta sonu girerim inşallah canım benim...umarım bulantın ve baş dönmen geçmiştir tatlişim...:KK19::KK19::nazar:
oranjecidemde kalp atışını duymuş....41 kere maşallah...Allahım darısı yarın benim başıma inşallah...herkesin duasını bekliyorum...yarın doktordayım Allah nasip ederse canlarım...:KK34::KK64::KK64::KK64:
bugün doktora gidecek tüm hamilelerimiz inşallah güzel haberlerle gelirler...Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun güzellerim...:KK16:

evet kuzu seni göremeyince merak ettimmm balım sende saol gece bayılmışım eşim zor uyandırdı da yataga gittim bide enfeksiyon için ilaç vermişti doktor tek içimlik tadı böle aromalıydı sekerli zor içtimmm midem alt üst oldu sekerli seleri yiyip içemiom bazen böle oluyo neyse üzerine kraker atıştırıp yattaım yoksa çok rahatsız etti şimdi çok şükür iyiyim o prostegon yaptı aslında onu artık akşam alıcam canımm sen naptın nasılsın kusumm :KK19: :KK19:

Son düzenleme:
günaydın anneler ..
herkes sıra sıra meleklerin kalp atışlarını duyuyor ne güzel :nazar:
benim kontrol haftaya çarşamba ama ben hiç
heyecan yapamıyorum çünkü
doktor tam kan sayımı ve tam idrar istedi
tüp tüp kan aldırmak hevesimi kursağımda
bırakıyor :KK14:

günaydın tüm şekerlerrrrrr naber nasılsınızzz :81:

günaydın anneler ..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize hayırlı cumalar. Allah'ım bu mübarek günde hepimizin dileklerini kabul etsin. :KK16:

Umarım aramızda bir fire vermeden yola devam ederiz. :emir_bebek:

Oranje, canım benim hayırlısı olsun canım. Kucağına aldığın zamanları da göstersin Allah.

Asilmavi, valla benden başka iğneden korkan bilmiyorum. Ben aldırdığıma göre sende hayli hayli aldırırsın. Pazartesi gününden bu yana tam tamına 5 tüp kan aldırttım:KK49:

Ve kan sürekli vereceğiz hamileliğimiz boyunca, alışmak lazım :13:

Bu arada bizim kızımız olursa; Yazel, oğlumuz olursa da Berkin düşünüyoruz. Ama aslında erkekte kararsısız:KK17:

günaydın anneler ..

slm canım ama napalım ölede hersey bebişlerimiz için dimiii öle düşün moralinide bozma sekerr ben verdim çok şükür temzi çıktı herseyim darısıda sana kuzum:KK34:

Hepinize hayırlı cumalar. Allah'ım bu mübarek günde hepimizin dileklerini kabul etsin. :KK16:

slm canım sanada hayırlı cumalar rabbim kabul etsin duaalrımızı inşallahhhh :KK19:

Oranje, canım benim hayırlısı olsun canım. Kucağına aldığın zamanları da göstersin Allah.

Asilmavi, valla benden başka iğneden korkan bilmiyorum. Ben aldırdığıma göre sende hayli hayli aldırırsın. Pazartesi gününden bu yana tam tamına 5 tüp kan aldırttım:KK49:

Ve kan sürekli vereceğiz hamileliğimiz boyunca, alışmak lazım :13:

Bu arada bizim kızımız olursa; Yazel, oğlumuz olursa da Berkin düşünüyoruz. Ama aslında erkekte kararsısız:KK17:

eşime sordum gece erkege ne koyalım diye o hep diyodu tarihten isim buluruz diye metehan da karar kıldık kızda ece olucak hayırlısıyla inşallahhh :KK16: :KK16:

evet kuzu seni göremeyince merak ettimmm balım sende saol gece bayılmışım eşim zor uyandırdı da yataga gittim bide enfeksiyon için ilaç vermişti doktor tek içimlik tadı böle aromalıydı sekerli zor içtimmm midem alt üst oldu sekerli seleri yiyip içemiom bazen böle oluyo neyse üzerine kraker atıştırıp yattaım yoksa çok rahatsız etti şimdi çok şükür iyiyim o prostegon yaptı aslında onu artık akşam alıcam canımm sen naptın nasılsın kusumm :KK19: :KK19:
canım geçmiş olsun...evet o ilacın yan etkileri var..bulantı yapıyor özellikle...bende iyiyim...biraz heyecan var yarın için...yarın kontrolum varya...bakalım kalp atışını duycazmı merak ediyorum...dualarınızı eksik etmeyin melikem...:nazar::nazar::KK19:
günaydın anneler ..
günaydın canım...:nazar::87::87:

sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel duaların için kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum...yarın için dualarınızı bekliyorum..inşallah bende oranje gibi duyarım kalp atışını...ilk görecem için biraz heyecanlıyım....:nazar::nazar::KK19:

melikecim rus takvimi demişsin...rus takvimine göre cinsiyettemi var..ilk defa duydum...bir araştırem netten bakayım...:nazar::nazar::82::82:

arina günaydın hg.:KK16:
sende baya aldırmışsın :KK53:

melike sorma yaw gerçekten herşeyden
kan istiyorlar.. teknoloji bi burda ilerlemedi
tek bişiye bakıcaklar damacana damacana kan alınıyor
tüplerin boyu küçültülebilir aslında yada başka bi çözüm
ben hastanede görmüştüm tüpü bi makinaya takıyolar
orda dönüp duruyo
o şekilde bakılıyo heralde
ben önceden tüpü açıp makinaya döküyolar falan die düşünüyordum

canım geçmiş olsun...evet o ilacın yan etkileri var..bulantı yapıyor özellikle...bende iyiyim...biraz heyecan var yarın için...yarın kontrolum varya...bakalım kalp atışını duycazmı merak ediyorum...dualarınızı eksik etmeyin melikem...:nazar::nazar::KK19:

sanada hayırlı cumalar tatlım...güzel duaların için kocaman bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum...yarın için dualarınızı bekliyorum..inşallah bende oranje gibi duyarım kalp atışını...ilk görecem için biraz heyecanlıyım....:nazar::nazar::KK19:

hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhhh canım benimmm dualarım hep seninle bizde ayın 6.da gitcez teyzesi inşallahhh :KK19:
melikecim rus takvimi demişsin...rus takvimine göre cinsiyettemi var..ilk defa duydum...bir araştırem netten bakayım...:nazar::nazar::82::82:

evet canım varmış ta ben bulamadımmm bakamadım sen bul da bana da bak olurmu :13: :KK16:

slm canım sanada hayırlı cumalar rabbim kabul etsin duaalrımızı inşallahhhh :KK19:

Amin canımcım :KK16:

eşime sordum gece erkege ne koyalım diye o hep diyodu tarihten isim buluruz diye metehan da karar kıldık kızda ece olucak hayırlısıyla inşallahhh :KK16: :KK16:

Allah o günleri göstersin birtanem inşallah hayırlısıyla. Ama çok güzel isimler.:KK16:

Canım benim dualarımız seninle. İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksın :KK16:

Bu arada okudum dualarımı.:KK69: Allah kabul etsin inşallah.

orda dönüp duruyo

Ay sorma canım ya:KK17: Benim biraz iş karışık. 3 gün üstüste farklı yerlerde test yaptırınca:KK31:

Böylelikle de 5 tüp kan vermek zorunda kaldım. En son gittiğim hastane güzel ama. Koluna sprey falan sıkıyorlar. Anlamıyorsun alındığını. Orda aldırcam hep zaten artık. Hissetmeyim yeter. O iğneyi görmek zaten yetiyor bana :95:

orda dönüp duruyo

canım sorma yaa salı günü bende giidp vermiştim yaa inancın olsun damarım ince bulana kadar delik deşik oluyorum artıııı bulundu tüp tüp alıyolar inanki kanımın son damlasına kadar aldılar artık kanım yavasladı yani de bitti ama bende bittimm :KK5:

kızlar gerçi eğlencesine bakıyorsunuz ama
o takvimler 30 kişide tutsa 50 kişide tutmuyor
bu takvimlerle ilgili bi sürü topik var ben çok
gezdim okudum onları
ama bioritim tutuyor kızlar .. annenin doğum tarihi ve ilişki gününe göre
hesaplanıyor

X