2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım hiç sorma bizde sizin gibiyiz inankiii allahım diom şimdi bende canlımı var kuzum mu var şükürler olsun rabbime rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu bidenemm
amiiin canım.. amiiiinnn
vardır canım inş merak etme sen
amin canım :)

yazın en güzel zamanlarında kocaman karnımızla gwzicez :) düşüncesi bile çok hoşş.. :)
düğünlere gidince hamileyim diye yer vericekler :)))

hoşgeldin zazez nasılsın???
bebiş nasıl?
benim tahlillerim sonuçlandı kanım biraz düşükmüş.
doktor pekmez üzüm vs ye dedi. ilk üç AY İLAÇ VERMİOLARMIŞ...

amiiin canım.. amiiiinnn

amin canım :)

yazın en güzel zamanlarında kocaman karnımızla gwzicez :) düşüncesi bile çok hoşş.. :)
düğünlere gidince hamileyim diye yer vericekler :)))
allah iyiliğini versin güldürdün beni düğünlerde yer bulcaz ha hah

KIZLAR 9 AYLIK GÖBÜŞLERİmiz burunlarımızdayken br araya gelip göbüşlerimizi birleştirip resimlerini çekelim.
aha da sayfanın başına koyalım:)))))))

Son düzenleme:
ece de güzel isim melisa da...

ben kız olursa hira istiyorum. içimden bir ses ikiz olabilir diyor :) kız ikizlerim olursa ikra ve hira olur :)
oğlana eşim karar vericekmiş :)

ben kız olursa hira istiyorum. içimden bir ses ikiz olabilir diyor :) kız ikizlerim olursa ikra ve hira olur :)

aaaaaaa hira ve ikra çok güzelllll
mükemmmel düşünmüşsün...
ikra yı ilk kez duydum...
oğlan olursa ben de mş koysam senden çalıp....:)))))

sadece esimi suclamayayim bende onume gelene soyluyorum test elimdeyken baslamistim milleti aydinlatmaya

benim annemler ve kayınvalidemler dışında bilen yok daha kimse aydınlanamadıı

ama duyanlar baya bi şaşıracak heraldekimse bende böyle bi atlım beklemiyoduu

Son düzenleme:
KIZLAR 9 AYLIK GÖBÜŞLERİmiz burunlarımızdayken br araya gelip göbüşlerimizi birleştirip resimlerini çekelim.
aha da sayfanın başına koyalım:)))))))
harika olur canım ya süper olurr :)

göbeklerimize kocaman kırmızı kurdalemizi bağlayıp çekelim. bizim hayatımıza hediye onlar :)

sadece esimi suclamayayim bende onume gelene soyluyorum test elimdeyken baslamistim milleti aydinlatmaya

ohh dağıt dağıt.. keyfini çıkart :)
bende yarın dr.a gidip geleyim o zaman dağıtıcam

"korkuluk" komedi yaaa
ben de eşime öyle diyim:)
ama canım korkuyom böle fıs fıss anlamıyomda geldiginiiiii böööö oluyom yaneee
sorcam canom bii bakalım ne diyecek:44:

vardır canım inş merak etme sen

rus takvimide mi var looo:44:
evet canım varmış tabiiii
ece guzel isim:92:
evet canım benim adım melike ya oda anlamı ece kraliçe demek o yüzden istedim ben ece olsun

oda güzel canım benim rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh

hadi hayirlisi hira ikra ve melisada cok guzel isimler
sanirim artik kimse ayse fatma koymuyor kayinvalide ismide koyan yok herhalde

canlar zaten kadınlar kızını erkeklerde oglunun ismini koyarmış genelde niyemi ben hep böle duyardım güya erkek eski sevdigi kızın ismini koymasın diye kadında eski sevdigi felan varsa onun adını koymasın diye dogrusu böle diolar hep tabiki çok yanlışşş ama öle derler bende duydugumu sölüyorum sakın yanlış anlamayın heee

Son düzenleme:

ayyyyyy benim eşimin memleketinde kayınpeder kayınvalide isimleri konuluyormuş....
amannnnn ıııığğğğğğ asla öyle bişe yapmam.
onlar da istemezler sanırım.

ben kız olursa ruhefza nur feyza koymayı düşünüyorum .....

kayınvalidemin adını koyarsam annemin ne eksiği var çift koyarım. birde ben eşime sık sık derim. yaşayan yada ölmüş hiçbir tanıdığımızın adı olmaz diye..

göbek adını hastanede ebe koyarmış ya. ben diycem benim adımı koysun kızıma olmaz mı ? (bu arada kıza odaklandım )

yok canım yaa ben eski isimlere karsıyım yeni yeni güzel isimler var ne güzel benim eltime herseylerini alıp yaptıkları halde o koymamış adlarını ben dünden koymam zaten eşimde istemezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…