amiiin canım.. amiiiinnnayy canım hiç sorma bizde sizin gibiyiz inankiii allahım diom şimdi bende canlımı var kuzum mu var şükürler olsun rabbime rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu bidenemm
amin canım :)vardır canım inş merak etme sen
allah iyiliğini versin güldürdün beni düğünlerde yer bulcaz ha hahamiiin canım.. amiiiinnn
amin canım :)
yazın en güzel zamanlarında kocaman karnımızla gwzicez :) düşüncesi bile çok hoşş.. :)
düğünlere gidince hamileyim diye yer vericekler :)))
hoşgeldin zazez nasılsın???
bebiş nasıl?
benim tahlillerim sonuçlandı kanım biraz düşükmüş.
doktor pekmez üzüm vs ye dedi. ilk üç AY İLAÇ VERMİOLARMIŞ...
sadece esimi suclamayayim bende onume gelene soyluyorum test elimdeyken baslamistim milleti aydinlatmaya
ya benim anacum her telefon konuşmamızda bebişi sorar söyler
ama biz daha kimseye söylemedik
KIZLAR 9 AYLIK GÖBÜŞLERİmiz burunlarımızdayken br araya gelip göbüşlerimizi birleştirip resimlerini çekelim.
aha da sayfanın başına koyalım:)))))))
ece de güzel isim melisa da...
ben kız olursa hira istiyorum. içimden bir ses ikiz olabilir diyor :) kız ikizlerim olursa ikra ve hira olur :)
oğlana eşim karar vericekmiş :)
sadece esimi suclamayayim bende onume gelene soyluyorum test elimdeyken baslamistim milleti aydinlatmaya
harika olur canım ya süper olurr :)KIZLAR 9 AYLIK GÖBÜŞLERİmiz burunlarımızdayken br araya gelip göbüşlerimizi birleştirip resimlerini çekelim.
aha da sayfanın başına koyalım:)))))))
ama canım korkuyom böle fıs fıss anlamıyomda geldiginiiiii böööö oluyom yaneee"korkuluk" komedi yaaa
ben de eşime öyle diyim:)
evet canım varmış tabiiiisorcam canom bii bakalım ne diyecek:44:
vardır canım inş merak etme sen
rus takvimide mi var looo:44:
evet canım benim adım melike ya oda anlamı ece kraliçe demek o yüzden istedim ben ece olsunece guzel isim:92:
ece de güzel isim melisa da...
ben kız olursa hira istiyorum. içimden bir ses ikiz olabilir diyor :) kız ikizlerim olursa ikra ve hira olur :)
oğlana eşim karar vericekmiş :)
hadi hayirlisi hira ikra ve melisada cok guzel isimler
sanirim artik kimse ayse fatma koymuyor kayinvalide ismide koyan yok herhalde