canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman
hosgeldin zazez
bende cikiyorum iyi aksamlar guzel anne adaylari yazmasamda hep okuyorum sizi cunku yazamaya yetisemiyorum
dimi amaaa
evet hep ben yer vermek zorunda kalmıycam artık
herkes bize yer vercek yaşasın oleyybizdende kimse boyle bisey beklemiyordu daha yeni sayilir evliligimiz birde bebek fikrine cok uzakken sasiranlar oldu ama iyi oldu cok daha mutluyuz bu haberi ogreneli
hem yaza dugunlerde banada herkes yer verir
canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman
hatta toplu taşıma araçlarında bizi görenler yerinden kalkıcak... hiç ayakta kalmıycağız.
bizi gören ayrıcalıklı davranacak...9 ay dokunulmazlığımız olacak
herkese selamlar
Bende araniza katildim, 5+3 gunluk hamileyim.
Ilk bebegim olacak insallah, herkese mutlu , saglikli bi 9 ay diliyorum
selam kızlar bende ancak girebildim isim olarak ömer eymen düşünüoz biz de hamile kaldıımdan beri erkek doğuyor içime ama hayırlısı kız ismi daha düşünmedik
ömer eymen güzel
ama eymen ne demek
herkese selamlar
Bende araniza katildim, 5+3 gunluk hamileyim.
Ilk bebegim olacak insallah, herkese mutlu , saglikli bi 9 ay diliyorum
nickimizin altındaki kalp ne demek kızlar bilen var mı:44:
canım sanırım yazılan mesaj sayılarına göre artıyo gibi bişe
o kalpler toplam mesaj sayimizla ilgili, ne kadar cik mesajiniz varsa o kadar cok kalbiniz oluyor:)