2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

telaşlanma hemen bişeycik olmaz merak etme sen cnm bazı hamileler de hiç olmuyor bulantı korkutma kendini

ahh canım benim kıyamam sana arada bana da oluyo ama hamilelik önceside oluyodum bacım aman kendine ve yegenime ii bak bidenem benimm

benim ilk gebeliğim
zerre kadar tecrübem yok.
sadece burda okuduklarım.
korktum ben de bulantı belirtileri yok diye....
1 ayA KADaer bitecek derken doğum mu var yoksa bulantının geçmesiyle alakalı bir zaman mı???

ahh canım benim kıyamam sana arada bana da oluyo ama hamilelik önceside oluyodum bacım aman kendine ve yegenime ii bak bidenem benimm

acayip korkuyorum melikecim bildiğin gibi değil hala daha kendime gelemedim.

şimdi hatırladım oğlumdada şöyle oluyordum mesela evde eşim var ben onun oturma odasında olduğunu biliyorum ama o haberim olmadan mutfakta onu orda görünce korkudan elim ayağım boşalıyodu bazen ağlıyodum bile artk eşim haber veriyodu şerife mutfaktayım falan diye o zamanda öle olmuştum doktora unutmazsam bi soriyim neden böyle oluyorum bakiimm:78::78:

bulantı genelde 3.ayda bıtıyor ama daha uzun surenlerde olabılıyor tabi.hayrlı olsun bebişin.ılk telas ayrı tatlı:)bız bıraz deneyımlı oluyoruz.sen sımdı herseyı gun gun okursun.ay ben doğum tacımı bıle ne zor almıstım gez babam gez

ahhh canım ben de öyleyim ama mütemadiyen.
benim eşimde gelirken seslenir ben geliyorum diye:)
ama ben çok dalgın birisiyim onla mı alakalı bilmyorum.

aynı durum bizde de oluyo kuzuu eşim gülmektn ölüyo banaaa tabiki sen bi sor kuzu panik ataksın sen diyo eşim bana hep bende ona korkuluk diomm

inşallah canım. sen kaç haftalık hamilesin cetvelini değiştir istersen artık gebelik takip çizelgesi ekle canım birbirimizin haftalarını takip etmek kolay oluyor.

sanıyorum 4 haftalık ama yarın dr. da daha net belli olacak öyle değiştirirm :)

çook heyecanlıyım. hala eşimde bende inanamıyoruz.
hala uyku arasnda bile uyanıp soruyor... gerçekten mi rüya mı inanamıyor. ben de etkisindeyim hala..

yarın dr .da hamilesin desin tam olacak :) çift çizgiyi gördük ama inanamadık :)

simdiden isim dusuneniz varmi bebek dusunmezken bin turlu isim dusunuyordum simdi hic umrumda degil ne tuhaf

ayy canım hiç sorma bizde sizin gibiyiz inankiii allahım diom şimdi bende canlımı var kuzum mu var şükürler olsun rabbime rabbim herkese yasatsın inşallah bu güzel duyguyu bidenemm

ben esime ilk soyledigimde hic bi tepki vermedi cok uzulmustum sevinmedi galiba diye
simdide her onune gelene baba oluyorum diyor duymayan kalmadi saniyorum

aynı durum bizde de oluyo kuzuu eşim gülmektn ölüyo banaaa tabiki sen bi sor kuzu panik ataksın sen diyo eşim bana hep bende ona korkuluk diomm
sorcam canom bii bakalım ne diyecek:44:
vardır canım inş merak etme sen
benimde yasım 24 erkek yazıyo ama rus takvimine bakamadım dahaa

rus takvimide mi var looo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…