2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canlar zaten kadınlar kızını erkeklerde oglunun ismini koyarmış genelde niyemi ben hep böle duyardım güya erkek eski sevdigi kızın ismini koymasın diye kadında eski sevdigi felan varsa onun adını koymasın diye dogrusu böle diolar hep tabiki çok yanlışşş ama öle derler bende duydugumu sölüyorum sakın yanlış anlamayın heee :KK34:

bence adam ailede baskınsa benim dediklerim olur gibilerinden adam koyuyor.
kadın adamı daha da bastırıp geçerse kadın.
beraber anlaşırlarsa ortak bir isimde buluşuyorlar.
veya k.valide k.peder etkiliyse onların isimleri konuyor.

ruhefza nuru ben
feyza yı da eşim istemişti
zamanında kız olursa koyarız dediğimizde....
ama şimdi öyle birey daha konuşmadık...

kayınvalidemin adını koyarsam annemin ne eksiği var çift koyarım. birde ben eşime sık sık derim. yaşayan yada ölmüş hiçbir tanıdığımızın adı olmaz diye..:KK45:

göbek adını hastanede ebe koyarmış ya. ben diycem benim adımı koysun kızıma olmaz mı ?:KK49: (bu arada kıza odaklandım ) :KK53:

benim eşimde kız istiyo canım rabbim gönlümüze göre verir inşallah napalım saglıklı olsun eli ayagı düz olsunda hayırlısıyla :KK19:

bence adam ailede baskınsa benim dediklerim olur gibilerinden adam koyuyor.
kadın adamı daha da bastırıp geçerse kadın.
beraber anlaşırlarsa ortak bir isimde buluşuyorlar.
veya k.valide k.peder etkiliyse onların isimleri konuyor.

ruhefza nuru ben
feyza yı da eşim istemişti
zamanında kız olursa koyarız dediğimizde....
ama şimdi öyle birey daha konuşmadık...

anladım canımm hayırlısı olsun inşallah bende simdiden sabırsızlanıyom aslında kalp atsını dinleyelim de önce sonrada artrık cinsiyetini merka ederiz hep beraber inşallahhhh :KK16: :KK49: :emir_bebek: :nazar:

kayınvalidemin adını koyarsam annemin ne eksiği var çift koyarım. birde ben eşime sık sık derim. yaşayan yada ölmüş hiçbir tanıdığımızın adı olmaz diye..:KK45:

göbek adını hastanede ebe koyarmış ya. ben diycem benim adımı koysun kızıma olmaz mı ?:KK49: (bu arada kıza odaklandım ) :KK53:

"annemin ne eksiği var""":))))))
her daim fazlaları var. 9 ay karnında taşı ye iç içir

benim annemler ve kayınvalidemler dışında bilen yok daha kimse aydınlanamadıı:KK9::KK9:

ama duyanlar baya bi şaşıracak heralde:KK53:kimse bende böyle bi atlım beklemiyoduu:KK66::KK19::KK64::KK53::KK9:
bizdende kimse boyle bisey beklemiyordu daha yeni sayilir evliligimiz birde bebek fikrine cok uzakken sasiranlar oldu ama iyi oldu cok daha mutluyuz bu haberi ogreneli
hem yaza dugunlerde banada herkes yer verir :KK60:

23 ekım doğumgunumdu esım bı ısım bulmus oğlusa soyluyordu bak kardesın olursa adı bu olsun mu dıye-bana da sordu cok begendım bende tamam dedım.hatta esımın yazdıgı kartın arkasına not aldım karar verdık dıye.26sında suprııız hamıleyım:KK52:erkek olursa sart oldu adı bellı kız olursa zeynep benden 2.ismi babadan olur

benim eşimde kız istiyo canım rabbim gönlümüze göre verir inşallah napalım saglıklı olsun eli ayagı düz olsunda hayırlısıyla :KK19:

benim eşim önceleri kız olması,şu ay olursa doğum şu aya denk gelir gibi temennilerde bulunuyordu.
baktı 1,5 sene bebek olmadı şimdi de"akıllandım hayırlısı olsun "diyor

bence de eli ayağı ruhu gelecegi herşeyi doğru düzgün olsun.

23 ekım doğumgunumdu esım bı ısım bulmus oğlusa soyluyordu bak kardesın olursa adı bu olsun mu dıye-bana da sordu cok begendım bende tamam dedım.hatta esımın yazdıgı kartın arkasına not aldım karar verdık dıye.26sında suprııız hamıleyım:KK52:erkek olursa sart oldu adı bellı kız olursa zeynep benden 2.ismi babadan olur

gerçekten sürpriz olmuş. bebiş ismiyle mi gelmiş neeee

hoşgeldin zazez nasılsın???
bebiş nasıl?
benim tahlillerim sonuçlandı kanım biraz düşükmüş.
doktor pekmez üzüm vs ye dedi. ilk üç AY İLAÇ VERMİOLARMIŞ...

canımmm iim bebişimdr iidir inş. teyzesi
ben daa tahlillerimi yaptırmadım bebişimi göriim ondan sonra inş.
sende dikkat et canım
çantanda mutlaka çikolata taşı
ani kan şekeri düşmesine karşı falan

harika olur canım ya süper olurr :)

göbeklerimize kocaman kırmızı kurdalemizi bağlayıp çekelim. bizim hayatımıza hediye onlar :
ayy çok güzel olurrr

hadi hayirlisi hira ikra ve melisada cok guzel isimler
sanirim artik kimse ayse fatma koymuyor kayinvalide ismide koyan yok herhalde
benim oğlumun adı kayınpederimin adı çok severek ve isteyerek koydum kayınvalidemin adını koydurmak gibi bi düşüncesi yok istemiyoo oğlumdada tamamen bize bırakmışlardı bende mehmet ismini çok beğendiğim için koydum ama kızım olursa farklı bişey olsun isterim bellide olmaz:KK55:
canlar zaten kadınlar kızını erkeklerde oglunun ismini koyarmış genelde niyemi ben hep böle duyardım güya erkek eski sevdigi kızın ismini koymasın diye kadında eski sevdigi felan varsa onun adını koymasın diye dogrusu böle diolar hep tabiki çok yanlışşş ama öle derler bende duydugumu sölüyorum sakın yanlış anlamayın heee :KK34:
farklı bi bakış açısı hiç duymamıştım

olur neden olmasın ama ben kendi adım olsun istemezdim doğrusu:KK12:
yok canım yaa ben eski isimlere karsıyım yeni yeni güzel isimler var ne güzel benim eltime herseylerini alıp yaptıkları halde o koymamış adlarını ben dünden koymam zaten eşimde istemezzz :KK19:

bence eski isimlerdende güzel olan var mesela bende ayşe ismini severim karşı değilim yani ben tercih meselesi o ayrı:78:

"annemin ne eksiği var""":))))))
her daim fazlaları var. 9 ay karnında taşı ye iç içir
dimi amaaa :21:
bizdende kimse boyle bisey beklemiyordu daha yeni sayilir evliligimiz birde bebek fikrine cok uzakken sasiranlar oldu ama iyi oldu cok daha mutluyuz bu haberi ogreneli
hem yaza dugunlerde banada herkes yer verir :KK60:
evet hep ben yer vermek zorunda kalmıycam artık :KK16:

benim eşim önceleri kız olması,şu ay olursa doğum şu aya denk gelir gibi temennilerde bulunuyordu.
baktı 1,5 sene bebek olmadı şimdi de"akıllandım hayırlısı olsun "diyor

bence de eli ayağı ruhu gelecegi herşeyi doğru düzgün olsun.

amin canım aminnn benimki kız cocukları hani böle işveli zilli cadı oluyolar yaa ondan ister çok seker oluyolar der hep ya canımm ama öle de allah içinnn dimi canımmm:81: :87: :KK49: :KK16:

iyi akşamlar kızlar
bugün gezmelerdeydim
geldim yemekti banyoydu derken anca oldu
hepiniz iisinizdir inş.
oranje dr.a gidicekti varmı haber

harika olur canım ya süper olurr :)

göbeklerimize kocaman kırmızı kurdalemizi bağlayıp çekelim. bizim hayatımıza hediye onlar :) :KK69:

ohh dağıt dağıt.. keyfini çıkart :)
bende yarın dr.a gidip geleyim o zaman dağıtıcam :KK66:

canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman:nazar:

ayy çok güzel olurrr

benim oğlumun adı kayınpederimin adı çok severek ve isteyerek koydum kayınvalidemin adını koydurmak gibi bi düşüncesi yok istemiyoo oğlumdada tamamen bize bırakmışlardı bende mehmet ismini çok beğendiğim için koydum ama kızım olursa farklı bişey olsun isterim bellide olmaz:KK55:

farklı bi bakış açısı hiç duymamıştım

olur neden olmasın ama ben kendi adım olsun istemezdim doğrusu:KK12:

bence eski isimlerdende güzel olan var mesela bende ayşe ismini severim karşı değilim yani ben tercih meselesi o ayrı:78:

olabilir kusum saygı duyarım ben herkesin fikrine oda benim fikrimdi ne bilim daha güzel isimler var diye düşünenlerdenim :KK34:

hosgeldin zazez
bende cikiyorum iyi aksamlar guzel anne adaylari yazmasamda hep okuyorum sizi cunku yazamaya yetisemiyorum:KK19:

canım ben ilk hamileliğimde o kadar çok aydınlatmıştım ki milleti düşük olunca hepsi bana katlanarak geri döndü.Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın kötü şeyler düşünmeyelim ama nazar değme olayına inanıyorum.çok aydınlatıp nazara gelmeyin aman:nazar:

ya işte doktorum sanırım kalp atışlarını duymayı bekliyor.
çünkü aramızda kalsın bu dedi.
biz de kimseye söylemedik.
yoksa anacum telefon başında gebe haberimi duymak için bekliyordur ki hergün konuşuyoruz:)

X