2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leylacımm ayetel kürsini okudum canımm allah kabul etsin inşallah datluşummm
ağzına sağlık canım benim...Allah kabul etsin dualarını...çok saol tatlım... kendine dikkat et melikem...
kızlar bayadır canım bişey çekiyodu bugün aldım ve kendimi durduramıyorum hala daha yiyorum yaa midem bulandı hala yiyorum bu nasıl bişey
seni gidi seniiii...ye ye afiyet olsun...bebiş büyüsün gelişsin....
kızlar bende müsade istiyorum
anneciğimle başbaşa fast food kaçamağı yapıcam
yarın umarım ekip burda tam olur ....
Allaha emanet olun ..

güle güle canım..sende ALLAHA emanet ol...

bende çıkıyorum...iyi akşamlar...Allaha emanet olun güzellerim....

i, pek büyütecek bişey değilde neyse yiyom gene

fatmanurcum bende sendenim canım bende bugun 7.haftama gırdin ve benımde hiç bulantım yokkkkk allaha şükür ama midem agrım bel agrım felan var birde kanamam var progynex kullanıyorum hala bır hafta oldu hala devam yanı bakalım cmt kontrolum var hayırlısı

merhaba taze hamileler :) ben geldim.. sanırım herkesin çıktığı saate anca geldim.

geçmişi okudum kızlar umarım hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.

yarın sabah 11 de dr.a gidicem kan tahlilerimi yaptırıcam.

aynen canım benimde cumartesi kontrolüm var bakalım güzel haberlerle döneriz inşallah.
iş yaptığın vey yorulduğun zamanlarmı kanaman oluyor dikkatli ol canım sakın kendini yorma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.

inşallah canım. sen kaç haftalık hamilesin cetvelini değiştir istersen artık gebelik takip çizelgesi ekle canım birbirimizin haftalarını takip etmek kolay oluyor.

slm kızlar progestan ilacının çok yan etkisi var, o yüzden ağızdan almaktansa aynı tablet vajinal yoldan da alınıor, böylece o kötü yan etkiler oluşmuyor, doktorunuza sorup danışın isterseniz, uygun görürse öyle alın bazı dr.lar söylemiyor böyle kullanıldığını

İyi akşamlar kızlar,progestan beni de çok uyutuyor ve başımı döndürüyor,okulda bi gün düşüp kalıcam Allah korusun ama vücut daalışıyor hep aynı saatlerde alındığında.canlar bende sabahları acayip mide bulantısı oluyor,hatta kusuyorum. bulantı olması da bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş,kesilmsini de istemiyorum ama hiçbir şey yiyemiyorumm

kızlar progestonu neden kullanıyorsunuz bana doktor folic acidden başka bişe vermedi.
bi de benim ilk iki haftada midem çok bulanıyordu ama şimdi bulanmıyor bu kötüye mi işarettttt?????????

Son düzenleme:
herkese selam
nekadar hizla ilerliyor bu sayfa
ben dra haftaya gidecegim
herkese saglikli hamilelikler dilerim oyle bi selam vermek istedim hep takipdeyim sizleri

kızlar size bişey sorucam uyurken telefon zil falan çaldığında korkarak uyanma gibi bi durumunuz var mı ben böyleyim ya telefon yada zil çaldığında acaip korkarak uyanıyorum aynı durum şimdide oldu uyuyodum eşim aramış telefon çaldı korkudan titreyerek uyandım hala dizlerim titriyoo hamile kaldığımdan beri böyle oluyoo böyle olan ve sebebini bilen var mı canlar yaa

canım kanama yada düşük tehdidi olanlar progesteron kullanır normal seyreden gebelşikte ilk 3 ay sadece folikasit yeter.benım ıkıncı gebeliğim bırıncısınde hıç bulantım olmadı denebılır-sadece cok yoruldugum 2-3 gun olmustu.bu bunyeye ve bebege baglıu bısey.masaallah cok saglıklı bır evladım oldu.bu sefer bıraz bulantım var az kaldı 1 aya bıtecek bulantılar

saol cnm bende iyiyim çok şkr

geçmiş olsun bebeğem ne oldun sen böle kuşum kraker ye bak iyi geliyor cnm
tamam canım ama onuda canım istemiyooookiii
melike kaç tane içiyorsun ve ne kadar içicen
inş. geçer yaw .. bulantı zor oluyor çok
canım 30 tane var içindeee ikisini yuttuk geriye kaldı 28 artık akşamları alayım diom yatmadan da uyurum etkileri gelince zatiii
aminn leylam aminnn rabbim kabul etsin inşallah sgalıcakla gelri inşallah bebişlerrrr
hayırlı haberlerle gel inşallah tatlım benimm
canım valla benim doktorum hiç bahsetmedi sadece sana progeston vericem dedi yazdı aldım hap verdi yaniii :26:
canımm mide bulanınca saglıklı gebe olunuyomus dioalar ama canımız cıkıyo resmen bence bulantısız gecen gebelikler cok nadirdir diye düşünenlerdenim
kızlar progestonu neden kullanıyorsunuz bana doktor solic asitten başka bişe vermedi.
bi de benim ilk iki haftada midem çok bulanıyordu ama şimdi bulanmıyor bu kötüye mi işarettttt?????????

canım benim ilkim düşüktü yaa o yüzden verdiii önce coraspin vermişti onuda alıyom daha bitmedi artık söle yapıcam sabah coraspin öglen elevit akşam progeston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…