iyiyim gülüm çok sağol sen nasılsın
sabırsızlıkla cumatesini bekliyorum bu hafta bana bitmek gelmedi.
ahh canım benimAllah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi bize baağışlasın inş. amiiiiiiiin deyim sonrada. evet canım üç kez birer gün arayla kan verdim maşallah çok güzel katlandı en son dün verdim işte 724 dü. 10 gün sonrasına ultrason randevusu alın dediler ben biraz daha geç gidicemki belki keseden fazlasını görürüm diye :).
inş. herşey hepimizi için çok güzel olur. ben herkes için dua ediyorum Allahım inş. kabul eder. neyse kızlar biz acıktık birazcık yiyelim yine geliriz öptük sizi :))))))
canım benim illla miden bulancak diye bişi yokki. bulanmasın zaten benim bi arkadaşım 9 ay ne çekti ben gördüm Allah esirgesin. önemli olan bebeğin sağlıklı büyümesi sıkma canını böyle şeylere oldumu :))
Fatmanur seninle son satımız aynı şekerim. Sanırsam isminde Fatmanur yeğenimin ismi yani Fatujumun.
hg bitanem...nasılsın?melikenin biraz bulantısı vardı canım...dinlenmeye gitti...düzelir inşallah...slm anneler ... ben geldim herkes gitmiş
melike nie gitti .. bizim üstümüze gülmü kokluyor dicem ama
çıkış yapmış
Kimsecikler kalmamış
saol tatlım iyiyim şükür...
Selam canım nasılsın?
hg şeymacım...nasılsın tatlım...?sen duydunmu kalp atışını..bende cumartesi gidiyorum..duanızı eksik etmeyin...selam yafrular
napıosunuz bakemm
mideler ne alemdee
neler yapıosunuz
bebişinin kalp atışını duyan varmııı
çok süper bişiy kızlarrrrrrr
saol tatlım iyiyim şükür...
hg şeymacım...nasılsın tatlım...?sen duydunmu kalp atışını..bende cumartesi gidiyorum..duanızı eksik etmeyin...
iyiyim cnm bnm sağol
sen nasılsın
evet duydum cnm ve gözyaşlarıma hakim olamadım
okadar güzel bir an ki tadını çıkarmalısınız:)
hadi hayırlısı cnmmm
çok heyecanlanacaksın :)