2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

leylacım hoşbulduk şekercim :)

slm fatmanurcum hafif hafif başladı tatlım yani öle hayatımı zehir etmiyo ama çok şükür kendinide unutturmuyo :). ben razıyım bulanssın.

ahh canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi bize baağışlasın inş. amiiiiiiiin deyim sonrada. evet canım üç kez birer gün arayla kan verdim maşallah çok güzel katlandı en son dün verdim işte 724 dü. 10 gün sonrasına ultrason randevusu alın dediler ben biraz daha geç gidicemki belki keseden fazlasını görürüm diye :).

iyiyim gülüm çok sağol sen nasılsın
sabırsızlıkla cumatesini bekliyorum bu hafta bana bitmek gelmedi.

saol canım...iyiyiz şükür..seninde mi cumartesi kontrolun var canım...valla bende öyle ...cumartesi gidecem doktora...bu hafta geçmek bilmedi valla...

Ne güzel maşallah zaten normalde adet tarihini 10 gün geçtikten sonra kalp atmaya başlarmış.

son sata göre ben bugün 7. haftama girdim ama benim miğdem hiç bulanmıyor hamile olduğumu bilenler (daha çoğu insan bilmiyorda) daha erken 2 aylıkken bulanmaya başlar falan dediler uzman tv de dinledim bazı gebelerde hiç belirti mide bulantısı olmayabilir bunda endişe edilecek bir durum yok demişti ama 10 hamileden 8 zinin midesi bulanıyor muhakkak. benim iş yerinden yakın bir arkadaşım hamile kalmıştı başından doğum iznine ayrılacağı güne kadar beraberdik onda hiç bulantı kusma olmamıştı 2,5 yaşında kızı var şimdi bende onu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum benim miğdem hiç ama hiç bulanmıyor sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim şimdi.

Fatmanur seninle son satımız aynı şekerim. Sanırsam isminde Fatmanur yeğenimin ismi yani Fatujumun.

inş. herşey hepimizi için çok güzel olur. ben herkes için dua ediyorum Allahım inş. kabul eder. neyse kızlar biz acıktık birazcık yiyelim yine geliriz öptük sizi :))))))

inş. herşey hepimizi için çok güzel olur. ben herkes için dua ediyorum Allahım inş. kabul eder. neyse kızlar biz acıktık birazcık yiyelim yine geliriz öptük sizi :))))))

amin tatlım...Allahım dualarını kabul etsin..çok saol...sende bizim dualarımızdasın karatacım...afiyet olsun sana canım...yine gel...

slm anneler ... ben geldim herkes gitmiş

melike nie gitti .. bizim üstümüze gülmü kokluyor dicem ama
çıkış yapmış

canım benim illla miden bulancak diye bişi yokki. bulanmasın zaten benim bi arkadaşım 9 ay ne çekti ben gördüm Allah esirgesin. önemli olan bebeğin sağlıklı büyümesi sıkma canını böyle şeylere oldumu :))

işte insan illa takacak bişeyler istiyorya
6 aylık hamile bir arkadaş var işyerinde onunda tam iki aylıkken başlamış 1-1,5 ay şiddetli bulantısı oldu hastaneye gidip serum taktırıyorlardı ama sonra düzeldi bende de olacakmı çok merak ediyorum.

slm anneler ... ben geldim herkes gitmiş

melike nie gitti .. bizim üstümüze gülmü kokluyor dicem ama
çıkış yapmış
hg bitanem...nasılsın?melikenin biraz bulantısı vardı canım...dinlenmeye gitti...düzelir inşallah...

selam yafrular
napıosunuz bakemm
mideler ne alemdee
neler yapıosunuz
bebişinin kalp atışını duyan varmııı
çok süper bişiy kızlarrrrrrr

Selam canım nasılsın?
saol tatlım iyiyim şükür...
selam yafrular
napıosunuz bakemm
mideler ne alemdee
neler yapıosunuz
bebişinin kalp atışını duyan varmııı
çok süper bişiy kızlarrrrrrr
hg şeymacım...nasılsın tatlım...?sen duydunmu kalp atışını..bende cumartesi gidiyorum..duanızı eksik etmeyin...

saol tatlım iyiyim şükür...

hg şeymacım...nasılsın tatlım...?sen duydunmu kalp atışını..bende cumartesi gidiyorum..duanızı eksik etmeyin...

iyiyim cnm bnm sağol
sen nasılsın
evet duydum cnm ve gözyaşlarıma hakim olamadım
okadar güzel bir an ki tadını çıkarmalısınız:)
hadi hayırlısı cnmmm
çok heyecanlanacaksın :)

iyiyim cnm bnm sağol
sen nasılsın
evet duydum cnm ve gözyaşlarıma hakim olamadım
okadar güzel bir an ki tadını çıkarmalısınız:)
hadi hayırlısı cnmmm
çok heyecanlanacaksın :)

bende iyiyim bitanem...kesin bende heyecanlanırım...testten sonra doktor hamilesin deyince bile gözyaşlarımı tutamadım canım...inşallah bende duyarım cumartesi kalp atışını...dualarınızı bekliyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…