- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
selam yafrular
napıosunuz bakemm
mideler ne alemdee
neler yapıosunuz
bebişinin kalp atışını duyan varmııı
çok süper bişiy kızlarrrrrrr
bende iyiyim bitanem...kesin bende heyecanlanırım...testten sonra doktor hamilesin deyince bile gözyaşlarımı tutamadım canım...inşallah bende duyarım cumartesi kalp atışını...dualarınızı bekliyorum inşallah...
ben geldimm markete falan gittim yorulmuşum baya sizler napıyosunuz
bu arada leylacım ayetel kürsileri okudum cnm allah kabul etsin cnm
sen yarın gideceksin heralde kontrole hayırlı haberlerle gül canım inşallah
cumarteside ben yazarım allahın izniyle.
hb.
hg bitanem...nasılsın?melikenin biraz bulantısı vardı canım...dinlenmeye gitti...düzelir inşallah...
hb.iyiyim şükür ... sende iyisin inş.
melikenin bulantısı yoktu galiba bugünmü çıktı :120:
slm kızlar basım feci halde dönüyo hiç iyi degilim bu prostegon yaptı bide uykumu getirdi bulantı yaptıııııııııııı yaaaaaaaa
bende iyiyim bitanem...kesin bende heyecanlanırım...testten sonra doktor hamilesin deyince bile gözyaşlarımı tutamadım canım...inşallah bende duyarım cumartesi kalp atışını...dualarınızı bekliyorum inşallah...
ağzına sağlık canım...Allahım kabul etsin...ben geldimm markete falan gittim yorulmuşum baya sizler napıyosunuz
bu arada leylacım ayetel kürsileri okudum cnm allah kabul etsin cnm
inşallah canım..dualarınızı eksik etmeyin...Selam canımBenim mide şimdilik iyi canım
Duydum ve Allah herkese bu sevinci yaşatsın diliyorum.
İnşallah duyacaksın birtanem Allah'ın izniyle
saol tatlım...bende iyiyim...hb.iyiyim şükür ... sende iyisin inş.
melikenin bulantısı yoktu galiba bugünmü çıktı :120:
slm kızlar basım feci halde dönüyo hiç iyi degilim bu prostegon yaptı bide uykumu getirdi bulantı yaptıııııııııııı yaaaaaaaa
dinlenmeye calıştım ama daha beter oldum canım çıkaramıyomda bi hal oldum bide basım dönmese ilk defa bugğn böle oldum yaa yoksa yoktu yani çok şükür neyse saglık olsun napalım canım
benim son SAT 9 ekim canım...bakalım bana ne diycek...hayırlısı...ben normal yolla hamile kaldım...
bencede SAT tan hesaplanması lazım canım yaa..
ve aleyküm selam...hg bitanem...
tuzlu şeyler ye canım benim...
dinlen tatlım hadi ...tuzlu şeyler atıştır...ağzını boş bırakma hiç ...tamam mı melikem...
yok canım yok kendi topigime bile ugrayamıyom 2009 gelinleri buraya diye topigim var inanki onları bile aksattımm bugğn böleyim allah inancınz olsun kislm anneler ... ben geldim herkes gitmiş
melike nie gitti .. bizim üstümüze gülmü kokluyor dicem ama
çıkış yapmış
gözün aydın seymacım ben de ayın 6 da randevum var kalp atışını dşnelmeye gitcez inşallahh bizde bacımmmselam yafrular
napıosunuz bakemm
mideler ne alemdee
neler yapıosunuz
bebişinin kalp atışını duyan varmııı
çok süper bişiy kızlarrrrrrr
amin canım...inşallah...cnm yaa geçmiş olsunnn
yat biraz sen fazla takılma netee
ah cnm evt yaa
annelik böyle bişiy sanırım
inş. hayırlısıyla sende duyarsın minikinin kalp atışını cnm bnmmm
cnm yaa geçmiş olsunnn
yat biraz sen fazla takılma netee
ah cnm evt yaa
annelik böyle bişiy sanırım
inş. hayırlısıyla sende duyarsın minikinin kalp atışını cnm bnmmm
ağzına sağlık canım...Allahım kabul etsin...
inşallah canım..dualarınızı eksik etmeyin...
saol tatlım...bende iyiyim...
tuzlu ye canım düzelir...
saol cnm bende iyiyim çok şkrHoşgeldin canımİşteyim, doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin fiyatlarını araştırıyorum. Cuma poliçem yenilecek o yüzden Ve sanırım yüksek bir teminat yaptırtmam gerekecek:97:
Sen nasılsın?
suanda hiç bişi canım istemiyoo canım yoksa tuzlu cubuk kraker var evde ama yersem simdi boşa gider cıkarırım naparım o derece oldum yaneee
melike kaç tane içiyorsun ve ne kadar içicenevet canım ilaç yaptı yan etkisinde varmış şimdi baktım bide sordum bi kaç kişiyeee sanki dünya dönüyoooo yaaaaa