çok teşekkür ederim canımm
hemen üzerime alınıorum ve teşekkür ediorum
canım akıntı arada bende de oluo normaldir heralde ama tabi dr.a sormakta fayda var yine
ayyy bulgur pilavını bende çok severim ama bugünn yemeğim var yarına nasipse yapayım bende
okyanus bebeğin anneden aldığı kalsiyum ve demir
bu kez annede eksilmesine neden oluyor
mesela annemin 8 gebeliği oldu 4ü yaşıyor 4ü düşük,
hastane doktor ihmali yüzünden ölüm, ters geliyor die
sapasağlam çocuğu kesip çıkarmalar gibi nedenlerden 4ü gitti
neyse konu saptı annem gebeliklerinde beslenmesine hiç
dikkat etmediği için 6. gebeliğinde diş miş kalmamıştı yaşı 30 du o zaman.
şimdi 45 yaşında ağzı komple damak.. ve ileride kemik erimesi çıkar annemde die
ödüm kopuyor.. Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin
annem herşeyim benim ....
yani kısaca kalsiyum, demir çok önemli
aynen benimde ağzımın tadı yok sütaşın yoğurdundan bile yiyemedim akşam
ne biçim koktu yaw... mis gibi ev yoğurdu istiyor insan :128:
canım bel ağrıları ve akıntılardan hiç korkma bunlar iyi belirtler canım uzman tv de görmüştüm... benim akıntım bazen öyle yoğun oluyor ki hani adetken ayağa kalkınca boşalır ya aynen öyle oluyor bembeyaz geliyor... endişelenme canım...
arinacım evden götür canım o zaman aman beslenmene dikkat et bu sıralar
ayyy benim diş fırçalarken bulanıyo zaten:18:
evet canım..aynenn...Benimde öyle işte. Ağzımın tadı yok. yediğim yemekten zevk alamıyorum. :44:
Demek ki normalmiş.
hevesle pişiyor ama yiyemiyoruz işte...eşim diyor zorla kendini diyor ama zorlarsamda kusma hissi oluşuyor hemen ya..aynen öle çektirdin valla
bende öyleyim leylecım pişirirken cnm çok istiyo pişincede bütün iştahım gidiyo
şimdiden acıktım valla...Ay ben yemekten konuşmuycam, herkesin canı çekiyor yoksa :)))))
ayyy bulgur pilavını bende çok severim ama bugünn yemeğim var yarına nasipse yapayım bende
ayy bende aynı durumayım zaten...normalde bile fırçalarken mahvolurdum şimdi daha zor oluyo birde sırf safra çıkıyo berbat bi durum ama bolca çalkalayıp bulantım bitince macumsuz fırça ile üzerinden bi tur fırçalıyorum arda kalmasın diye..Benim fırçalarken bulanıyor
Sizde de var mı böyle bir sorun?
inşallah....benim SGK olunca çok cüzzi bi fark vericem ee normaldede doğum hastanesindeki doktorunda özel muayeneye gittiğim için 100 tl bayılacaktım her gidişte şimdi 22 tl sadece doğum fiyatlarıda SGK için 400-600 tl arası değişiyo. iyi olacak inş...acıbademdeki doktorundan memnun kalacağına eminim çünki doktorlarını hep çok iyi diye duyuyoruz eeeee fiyatıda ona göre tabiki özel sigortam olsaydı keşke bende acıbademe giderdim.
özlem özgür gürsoy...eskişehir acıbadem...oranje acı bademdeki hangi doktora gidicen hangi hastane
evet canım..aynenn...
hevesle pişiyor ama yiyemiyoruz işte...eşim diyor zorla kendini diyor ama zorlarsamda kusma hissi oluşuyor hemen ya..
şimdiden acıktım valla...
akşama ne yemeğin var tugcalcım...
Yap canım, yararlıymışta
Günde 2 bardak süt, peynir, yoğurt ve yumurta. Yumurta ve süt hariç diğerlerini yapıyorum; ama en kısa zamanda onlarla da aramı düzeltmem lazım
Ben Sakıpağa kullanıyorum. Onun tadı diğerlerinden daha güzel geliyor bna.
Evden götürüyorum birtanem. Yarından itibaren artık ısıtılmadan yiyebileceğim bir yemek getireceğim
arina sakıpağa yok bursada
bide ilk okuduğumda sapıkağa gibi okudum bu ne ya diyom
ayy bende aynı durumayım zaten...normalde bile fırçalarken mahvolurdum şimdi daha zor oluyo birde sırf safra çıkıyo berbat bi durum ama bolca çalkalayıp bulantım bitince macumsuz fırça ile üzerinden bi tur fırçalıyorum arda kalmasın diye..
inşallah....benim SGK olunca çok cüzzi bi fark vericem ee normaldede doğum hastanesindeki doktorunda özel muayeneye gittiğim için 100 tl bayılacaktım her gidişte şimdi 22 tl sadece doğum fiyatlarıda SGK için 400-600 tl arası değişiyo. iyi olacak inş...
özlem özgür gürsoy...eskişehir acıbadem...
yoğurdu evde mayalasak sütü nerden bulucaz :26:
kızlar bugün benim için başlangıçta çok güzel bi gündü
çok mutlu oldum öğrencilerim günümü kutladıkça
birsürü hediye almışlar ama öle utandım ki almaya
kaçtım hep hediye görünce
ne bilim tuhaf oluorum onları öle görünce
canım kuzularım benimmm
ama sonrasında pek ii diildim nöbetçiydim bide bugün
son tenefüs başım dönmeye başladım
denge sorunu falan yaşadım
sınıfa çıktım dedim çocuklar pek ii diilim Allahtan rehberlikti ders doldurulacak bi anket vardı onu verdim oturdum
ama pek geçmedi
eve gelirkende korktum arabayla bi yere vurursam falan die
çok şükür kazasız belasız geldim karnım doyunca kendime geldim
karnımda aç diildi okulda yemiştim amahamileliğin böle yan etkileri de varmış görmüş olduk[/B]
canım kuzularım benimmm
sınıfa çıktım dedim çocuklar pek ii diilim Allahtan rehberlikti ders doldurulacak bi anket vardı onu verdim oturdum
ama pek geçmedi
karnımda aç diildi okulda yemiştim amahamileliğin böle yan etkileri de varmış görmüş olduk[/B]
zeytinyağlı yaparsın canım kaba koy hem yararlı...
hemen geliyorum canım..ellerine sağlık...pırasaya bayılırım...dün yeni bitirdim bende ama olsun...hergün yesem yerim yani...pırasa yemeğim var leylacım yanına makarna bir de salata... gelcen mi bebem
canım kuzularım benimmm
ama pek geçmedi
yoğurdu evde mayalasak sütü nerden bulucaz :26:
canım kuzularım benimmm
ama pek geçmedi
hemen geliyorum canım..ellerine sağlık...pırasaya bayılırım...dün yeni bitirdim bende ama olsun...hergün yesem yerim yani...
kendine dikkat et canım yaa..yorulma fazla ayakta durma tatlım...
özlem özgür gürsoy...eskişehir acıbadem...