- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hg canım..nasılsın tatlım?
hb şekercim evet canım aynen öle 6.aydan snr zaten bebek iice kilo almaya başlıyo tabi sende ozaman alıyosun kiloları malesef
ay canım ya valla beni de imrendirdin...yarın sabah bende tost yapayım...akşamada taze fasulye ve bulgur pilavı yapayım...eşimde çok seviyor bulguru hem..yoğurtlayıp yiyoruz...nefis oluyor..iştah açıcı hem...havuç bende yiyorum..suyu değilde öyle soyup yiyorum havucu...
canım bulgur pilavı çekti acaba onumu yapsam ki
birşey daha söylemek istiyorum..mide bulantısından sonra dişleri fırçalayabiliyorsak fırçalamalı yada temiz bir şekilde bolca çalkalamalıyız...kustuktan sonra ağız içine mide asidi geldiği için dişlerin çürümesine ve hassaslaşmasına neden oluyormuş...ağızda kalıntı kalamayacak şekilde temizlemek iyi olur...:76:
Aynıyız demek li, geçen eşim yaptı kahvaltıda zor yedim. Kokusunu duymayayım diye bütün yutacaktım nerdeyse
Ben dün söylemesi ayıp menemen gibi yaptıkta öyle tükettim. napiim hiç yoktan iyidir.
evet canım..sabah bende fırçaladım dişimi hemen bulantı geldi...Benim fırçalarken bulanıyor
Sizde de var mı böyle bir sorun?
hb canım ii olmaya çalışıyorum bulantı istifra geçinip gidiyoruz
sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
menemende iyi fikir...ya ben son günlerde yemek yiyorum biraz yedikten sonra bulantı başlıyor...çokta yemiyorum ama kapasite doluyor mu nedir anlamadım valla..hevesle yemek yapıyorum..bir kaç kaşıktan sonra gitmiyor.
evet canım..sabah bende fırçaladım dişimi hemen bulantı geldi...
saol bitanem...aynen valla bulantı falan geçinip gidiyoruz
teşekkürler canım...artık dayanıcaz acısıyla tatlısıyla alalımda sağlıklıca kucağımıza....birde kızlar doktorumu değiştirdim...acıbadem e randevu aldım yarın 14,30 da:))bakalım inşallah ordaki doktordan memnun kalırım bayan bi doktor...
aynen öle çektirdin vallaHerkesin canını çektirdim
Pardon kızlar valla ya
menemende iyi fikir...ya ben son günlerde yemek yiyorum biraz yedikten sonra bulantı başlıyor...çokta yemiyorum ama kapasite doluyor mu nedir anlamadım valla..hevesle yemek yapıyorum..bir kaç kaşıktan sonra gitmiyor.
canım bulgur pilavı çekti acaba onumu yapsam ki
Benim fırçalarken bulanıyor
Sizde de var mı böyle bir sorun?
kızlarrrr aramızda sanırım ögretmen arkadaslar vardı hem onların hemde tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun öpüyoruz büyüklerimizin ellerinden ve iyiki varsınız diyorumm
Günaydın kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:
selam kızlar ben geldiii:) tathlillerimi verdim geldim yarın kan sonucu çıkacak p.tesi de idrar...normalde bu akşam kalp atışı için gidecektik ama eşimin çalışma düzeni değişti yarın öğlen gideceğiz....birdfe kızlar bende feci bel ağrısı var sol tarafımda ve bacağımda...birde akıntı oluyo bembeyaz bi şekilde sıvı..neden ki sizde varmı böyle bişii...
selam kızlar ben geldiii:) tathlillerimi verdim geldim yarın kan sonucu çıkacak p.tesi de idrar...normalde bu akşam kalp atışı için gidecektik ama eşimin çalışma düzeni değişti yarın öğlen gideceğiz....birdfe kızlar bende feci bel ağrısı var sol tarafımda ve bacağımda...birde akıntı oluyo bembeyaz bi şekilde sıvı..neden ki sizde varmı böyle bişii...
Burdayım şekercim
Ya kızlar siz öğlen ne yemek yiyorsunuz? Ben çalışıyorum ve bizim burda yemek çıkmıyor Napcam ne yicem bilemiyorum. Hergün salata yiyorum ya
birşey daha söylemek istiyorum..mide bulantısından sonra dişleri fırçalayabiliyorsak fırçalamalı yada temiz bir şekilde bolca çalkalamalıyız...kustuktan sonra ağız içine mide asidi geldiği için dişlerin çürümesine ve hassaslaşmasına neden oluyormuş...ağızda kalıntı kalamayacak şekilde temizlemek iyi olur...:76: