2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hb şekercim evet canım aynen öle 6.aydan snr zaten bebek iice kilo almaya başlıyo tabi sende ozaman alıyosun kiloları malesef

Oh yarasın diyelim :78::78:

Ay kötü oldum şimdi canını çektrdim ya

Valla bende çok seviyorum. Tüm hafta verseler yerim valla

birşey daha söylemek istiyorum..mide bulantısından sonra dişleri fırçalayabiliyorsak fırçalamalı yada temiz bir şekilde bolca çalkalamalıyız...kustuktan sonra ağız içine mide asidi geldiği için dişlerin çürümesine ve hassaslaşmasına neden oluyormuş...ağızda kalıntı kalamayacak şekilde temizlemek iyi olur...:76:

Benim fırçalarken bulanıyor

Sizde de var mı böyle bir sorun?

Aynıyız demek li, geçen eşim yaptı kahvaltıda zor yedim. Kokusunu duymayayım diye bütün yutacaktım nerdeyse

Ben dün söylemesi ayıp menemen gibi yaptıkta öyle tükettim. napiim hiç yoktan iyidir.

menemende iyi fikir...ya ben son günlerde yemek yiyorum biraz yedikten sonra bulantı başlıyor...çokta yemiyorum ama kapasite doluyor mu nedir anlamadım valla..hevesle yemek yapıyorum..bir kaç kaşıktan sonra gitmiyor.

menemende iyi fikir...ya ben son günlerde yemek yiyorum biraz yedikten sonra bulantı başlıyor...çokta yemiyorum ama kapasite doluyor mu nedir anlamadım valla..hevesle yemek yapıyorum..bir kaç kaşıktan sonra gitmiyor.

Benimde öyle işte. Ağzımın tadı yok. yediğim yemekten zevk alamıyorum. :44:

evet canım..sabah bende fırçaladım dişimi hemen bulantı geldi...

saol bitanem...aynen valla bulantı falan geçinip gidiyoruz

Demek ki normalmiş.

acıbademdeki doktorundan memnun kalacağına eminim çünki doktorlarını hep çok iyi diye duyuyoruz eeeee fiyatıda ona göre tabiki özel sigortam olsaydı keşke bende acıbademe giderdim.

Herkesin canını çektirdim

Pardon kızlar valla ya
aynen öle çektirdin valla

bende öyleyim leylecım pişirirken cnm çok istiyo pişincede bütün iştahım gidiyo

Benim fırçalarken bulanıyor

Sizde de var mı böyle bir sorun?

canım ben hamile kalmadan öncede dişimi uzun fırcalamaya kalktığımda yani 5 dakika falan hemen öğürmeye başlardım aynı huy devam gözümden yaşlar geliyor diş fırçalarken.

ayyy bulgur pilavını bende çok severim ama bugünn yemeğim var yarına nasipse yapayım bende

kızlarrrr aramızda sanırım ögretmen arkadaslar vardı hem onların hemde tüm ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun öpüyoruz büyüklerimizin ellerinden ve iyiki varsınız diyorumm

çok teşekkür ederim canımm

Günaydın kızlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Bu arada aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı. Onların Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. :78:

hemen üzerime alınıorum ve teşekkür ediorum

canım akıntı arada bende de oluo normaldir heralde ama tabi dr.a sormakta fayda var yine

okyanus bebeğin anneden aldığı kalsiyum ve demir
bu kez annede eksilmesine neden oluyor
mesela annemin 8 gebeliği oldu 4ü yaşıyor 4ü düşük,
hastane doktor ihmali yüzünden ölüm, ters geliyor die
sapasağlam çocuğu kesip çıkarmalar gibi nedenlerden 4ü gitti
neyse konu saptı annem gebeliklerinde beslenmesine hiç
dikkat etmediği için 6. gebeliğinde diş miş kalmamıştı yaşı 30 du o zaman.
şimdi 45 yaşında ağzı komple damak.. ve ileride kemik erimesi çıkar annemde die
ödüm kopuyor.. Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin
annem herşeyim benim ....

yani kısaca kalsiyum, demir çok önemli

aynen benimde ağzımın tadı yok sütaşın yoğurdundan bile yiyemedim akşam
ne biçim koktu yaw... mis gibi ev yoğurdu istiyor insan :128:

canım bel ağrıları ve akıntılardan hiç korkma bunlar iyi belirtler canım uzman tv de görmüştüm... benim akıntım bazen öyle yoğun oluyor ki hani adetken ayağa kalkınca boşalır ya aynen öyle oluyor bembeyaz geliyor... endişelenme canım...

Burdayım şekercim

Ya kızlar siz öğlen ne yemek yiyorsunuz? Ben çalışıyorum ve bizim burda yemek çıkmıyor Napcam ne yicem bilemiyorum. Hergün salata yiyorum ya

arinacım evden götür canım o zaman aman beslenmene dikkat et bu sıralar

ayyy benim diş fırçalarken bulanıyo zaten:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…