kızlar sizdede mide bulantılarının geçmesi halsizliğin kalkması gibi şeyler oldumu arada sırada sabahları bulantıdan başka bişey kalmadı bende sizlerde öylemi
banada sağlık ocağındaki gebelerden sorumlu olan hemşire söyledi bende hergün içiyordum sende sor istersenn bakalım senin doktorun ne diyecek bende bugün sorucam gittiğim doktora
bendede yataktan ani kalkınca 2 gündrü oluyor dün sahurda eşime yardım ediyim dedim ama yataktan kalkamadım bügünde oldu yhine
ben doktora gidiyorumm gelince görüşürüz
Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını
Günaydın 2011 in güzel anneleriii :CüvCüv:
Yasese bende de oluyor hapşırma. 3 defa hapşırıyorum hergün :))))))kaydirigubbakcemile3 Kabızlık başladı bende kızlar ya. Daha önceleri ishal olunca acile gittiğim için kayısı, yemiş yemekten korkuyorumm :1shok: N eyapsam kii bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını
günaydın kızlarrr bayağı hızlısınızz yaa yazılanları okuyamadımmm.
kızlar 1 haftadır hergün hapşurmalar başladı bende sizin nasıll
günaydın kızlarr herkes iyidir umarım.
benim bi sorunumm varr çok kaşınıyorum ben yaa böyle fısır fısır oluyo vücudumun bazı yerleri neden acaba.
yediğim bişey alerji yapsa 3-4 gündür böyleyim ve sık yediğim bişey yok anlayamadım gitti.
ben gibi olan varmı bilmiyorumkismile
Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?
çiçekcim artık bebiklerimiz büyüyor ve büyüdükçe kendilerine yer açıyorlar içeride.eminim onlar orda çookk rahattırlarrr...belini sıkan şeyler giymedikçe iki büklüm oturup karnını sıkıştırmadıkça bir rahatsızlık duyacaklarını sanmıyorum.benimde yeni yeni karnım gerilmeye içeriden batmalar olmaya başladı bile...sürekli yatmak (eğer bir sorun yoksa) bence çok iyi değil zaten...sen dışardan ne yaparsan yap o içerde kendi yerinde olacak zaten..çok sıkma kendini elbiselerle birde dik durmaya çalış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?