red-cake kaşıntı sıcaklarda kaybettiğimiz sudan da olabilir..bazen bende kaşınıyorum cildimde küçük kırmızı bir kabartı oluyor sonra geçiyor birşey ısırığı gibide değil içten sanki tatlı tatlı kaşınıyor....cilt kurudukça geriliyor ve kaşınıyor kaşınıncada kızarıyor...yani ben su içince biraz azaldı gibi şuan kaşınmıyorum
Günaydın elifçim bende kaşınıyorum ama çok sıcak ortamda kaldığım zaman kabarıyor vucudum akşamları nemlendirici sürmeye çalışıyoum eve gidince malum iş yerimde hamam gibi :))
teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınızz opuyorumnanaktan
Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?
ben masamın altına tabure koydum çiçek kimse yokken uzatıyorum ayaklarımı koltugumada yaslanıyorum.
bazen bendede oluyo sanki karnımda ağır bşey varmış gibi hiisediyorum bazende biişeyler geziniyomuş gibi hareketleri değil diyolar ama iki büklüm oturunca oluyo genelde o içimdeki hareketler bilmiyorumkismile