• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

red-cake kaşıntı sıcaklarda kaybettiğimiz sudan da olabilir..bazen bende kaşınıyorum cildimde küçük kırmızı bir kabartı oluyor sonra geçiyor birşey ısırığı gibide değil içten sanki tatlı tatlı kaşınıyor....cilt kurudukça geriliyor ve kaşınıyor kaşınıncada kızarıyor...yani ben su içince biraz azaldı gibi şuan kaşınmıyorum

Günaydın elifçim bende kaşınıyorum ama çok sıcak ortamda kaldığım zaman kabarıyor vucudum akşamları nemlendirici sürmeye çalışıyoum eve gidince malum iş yerimde hamam gibi :))

teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınızz opuyorumnanaktan

Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?

ben masamın altına tabure koydum çiçek kimse yokken uzatıyorum ayaklarımı koltugumada yaslanıyorum.

bazen bendede oluyo sanki karnımda ağır bşey varmış gibi hiisediyorum bazende biişeyler geziniyomuş gibi hareketleri değil diyolar ama iki büklüm oturunca oluyo genelde o içimdeki hareketler bilmiyorumkismile

teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınızz opuyorumnanaktan

ben masamın altına tabure koydum çiçek kimse yokken uzatıyorum ayaklarımı koltugumada yaslanıyorum.

bazen bendede oluyo sanki karnımda ağır bşey varmış gibi hiisediyorum bazende biişeyler geziniyomuş gibi hareketleri değil diyolar ama iki büklüm oturunca oluyo genelde o içimdeki hareketler bilmiyorumkismile

evet elifçim ya aynısı bende'de oluyor,tabure benimde masamın altında var hemen,pcde işlerim bitince hemen uzatıveriyorum ayaklarımı,koltuğada yaslanıyorum o zaman rahatım,ayaklarımda rahatlıyor ama diğer türlü çok zor oluyor.

Çiçekcim seninde randevu çarşambaymış..bende çarşamba gidiyorum inşallah cinsiyeti öğreniriz bu defa.fakat ben senin gibi bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. nasıl fark ettin ilk olarak?

Çiçekcim seninde randevu çarşambaymış..bende çarşamba gidiyorum inşallah cinsiyeti öğreniriz bu defa.fakat ben senin gibi bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. nasıl fark ettin ilk olarak?

selam ayşebetül.seninle aramızda 1 gün varmış.bende bebişimi hissediyorum.böyle karnımda seyirmeler oluyo.bide sanki bişey pıt pıt ediyo.tabi drlara göre bunlar bebiş değilmiş.en erken 18. haftada hissedersiniz diyolar.

selam kızlar.benimde randevum salı günü.inş.bebiş naz yapmazsa bizde cinsiyetini öğrenebileceğiz.:))

Kızlar siz 16. haftadasınız yaww sanırım sizin bebişler kız. Kızlar kendilerini geç gösteriyormuş ya bakalımm. :dance:

merhaba kızlar anca uyandım geldim.Gece 12-1 gibi yatıyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum ne uykucuyum demi.Ay ilk 3 ay ne çektim gece uyana uyna artık düzenli maşaallah uykularımHepinize kocaman bi TÜNAYDINNNNNNNNNNN diyeyim ben

selam ayşebetül.seninle aramızda 1 gün varmış.bende bebişimi hissediyorum.böyle karnımda seyirmeler oluyo.bide sanki bişey pıt pıt ediyo.tabi drlara göre bunlar bebiş değilmiş.en erken 18. haftada hissedersiniz diyolar.

eveeet aramızda 1 gün var ne güzel yaa :) randevunda bir gün önceden haydi hayırlısı inşallah cinsiyetleri öğreniriz.bebeğimi severken artık oğlum yada kızım demek istiyorum.yaa ben hiç öyle seyirme falan hissetmiyorum :( bakalım gelecek haftalarda ne olacak. şuanda bebeğim nasıl iyi mi herşey yolunda mı diye çok takıyorum kafama ayda bir doktora gitmek çok uzun zaman. :(

çalışan arkadaşlar için gerçektende çok zor.valla takdir ediyorum.ben dayanamadım bıraktım

az önce birden çıkardım :( gitti sabah kavaltısı :1: ama dün akşamdan beri fenaydımmm biraz iyi oldu aslında

askılı elbise giyiyorum yinede terliyorum ve ter sırtımda soğuyor sanırım annem hemen içime bir tşhirt verdi giydim biraz rahatladım sanki.demekki neymiş açılıp saçılmamak lazımmış hemen kapailiyoruz

şimdi içimde tişört ayağımda çorap var hasta olmak istemiyorumm

Kızlar siz 16. haftadasınız yaww sanırım sizin bebişler kız. Kızlar kendilerini geç gösteriyormuş ya bakalımm. :dance:

ya aslında geçen ay doktor bana sanki pipi var gibi ama daha çok küçük net konuşamam önümüzdeki randevunda görürüz dedi. bana sorarsan kesin erkek de işte insan emin olmak istiyor. inşallah gösterir.

ya aslında geçen ay doktor bana sanki pipi var gibi ama daha çok küçük net konuşamam önümüzdeki randevunda görürüz dedi. bana sorarsan kesin erkek de işte insan emin olmak istiyor. inşallah gösterir.

Biz daha 14 deyiz 2 haftamız var tabii gösterirse. Bize de dr umuz erkek olabililr dedi tabii çok erken bunu söylemek için beyazlık gördüm o yüzden dedi. Ben de başından beri erkek hissediyorum bakalımm ay çok heyecanlı bir durum yaa:ecrin_bebek:

ben hiç su içmiyorum yaaa..:( susamıyorum resmen.susamadan içince de midem çok bulanıyor. şişeleri dolduruyorum başucuma koyuyorum öyle kalıyor. işin kötüsü kola içmeyi çok özledim.

ecemnur sabahları kalkınca ılık su iç.kuru incir yiyebilirsin.kayısı hoşafını dene onda da oluyormu.

Geçenlerde Ender Saraç kabızlık için Mürdüm eriği öneriyordu.hani şu mor renkli olan erik.ben denedim tavsiye ederim.iyi geliyor. Şuanda tam mevsimi heryerde var.geçmiş olsun.

Deneyeceğim erik ve hoşafı inşallah geçerr. Rahatlamak istiyorumm kaydirigubbakcemile3

ayy bizde kız diyoruz :) çook nazlı bu kızlar ya :))

Günaydın arkadaşlar

sanada günaydın :)

merhaba kızlar anca uyandım geldim.Gece 12-1 gibi yatıyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum ne uykucuyum demi.Ay ilk 3 ay ne çektim gece uyana uyna artık düzenli maşaallah uykularımHepinize kocaman bi TÜNAYDINNNNNNNNNNN diyeyim ben

tünaydınn manik. bende öyleyim valla.10-11 gibi kalkıyorum genelde :))

eveeet aramızda 1 gün var ne güzel yaa :) randevunda bir gün önceden haydi hayırlısı inşallah cinsiyetleri öğreniriz.bebeğimi severken artık oğlum yada kızım demek istiyorum.yaa ben hiç öyle seyirme falan hissetmiyorum :( bakalım gelecek haftalarda ne olacak. şuanda bebeğim nasıl iyi mi herşey yolunda mı diye çok takıyorum kafama ayda bir doktora gitmek çok uzun zaman. :(

aslında eşim ve ben kızım diye seviyoruz ve kızımızın adıda hazır.:)) randevuların arası gerçekten bizlere çook fazla.hem bebişimizi özlüyoz hemde merak ediyoruz.şöyle 2 haftada olsa daha iyi olur aslında :)) inş. sende bizde cinsiyetlerini öğreniriz artkı:))

ay haftaya öğrenmeyen kalmayacak nerdeyse ne güzelll :sm_cool:

artık alışverişe başlarız gerçi ben öğrendim ama hiçbişeyy alamadım daha :1:

dışarıya çıkılmıyoki bu sıcakta akşamda uyuklamaktan çıkamıyorum havalar serinlesin artıııııııkkk

kızlar birazdan doktora gidecem cinsiyetini gösterirse bakalım oğlum sürekli kız olsun diye dua ediyor ismini bile hazırladı bakalım ne olacak dua edin kız olsun oğlum üzülmesin ...kızlar sürekli nasıl dua ediyor
anne eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun ece olsun diyor erkek olursa onada alışır inşallah ...........

kızlar birazdan doktora gidecem cinsiyetini gösterirse bakalım oğlum sürekli kız olsun diye dua ediyor ismini bile hazırladı bakalım ne olacak dua edin kız olsun oğlum üzülmesin ...kızlar sürekli nasıl dua ediyor
anne eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun ece olsun diyor erkek olursa onada alışır inşallah ...........

hadi hayırlısı Allah oğlunun gönlüne göre versin o zaman sağlıklı sıhhatlidir inşallah :dance:

İnş.canım öğreniriz çarşamba günü ben ilk seyirmelerle hissettim bak şu anda bile bir hareket var içimde anladı kendinden bahsedildiğini galiba :))
Sonra böyle karnımda çekilmeler oluyordu,ve birşey sağdan sola gibi gitti oluyor :))

selam kızlar.benimde randevum salı günü.inş.bebiş naz yapmazsa bizde cinsiyetini öğrenebileceğiz.:))

İnş.canım sen bizden önce öğrenicen desene :))

İnş.canım çok nazlı çıktılar beklediğimize değsin artık dimi.Gerçi bu ilk heyecan kız erkek hiç farketmez benim için

geldim oğluşum iyiymiş ama doktor pek içime sinmedi fazla bişey sormadan çıktım zaten cuma günü kendi doktoruma gidicem ama sağlıklıymış bebişim öylesine cinsiyet sordum daha belli olmas dedi

Oğluşunun iyi olduğuna sevindim canım,ama neden sürekli dr.dr.geziyorsunuz ben bunu daha anlamadım bilmiyorumkismile

Hayırlı haberlerle gel canım sende.Ay canım benim kardeşini şimdiden çok sevicek belli inş.gönlünüzden geçen olur canım

Back
X