ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize ve bebişinize iyi bakın...hayırlı iftarlar...
çok geçmiş olsun ama bu sefer başarıp bebişini kucana alacana inanıyorum herşey istediğin gibi gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum arkadaşlar kendinize ve bebişinize iyi bakın...hayırlı iftarlar...
Selam kızlar 1 gün giremedim oku oku bitmiyo ne kadar çok yazmışsınız.Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum.Darısı öğrenemeyenlerin başına.Ben bugün nodülümden dolayı kan tahlili verdim.Rutin kontrolüm vardı.Çok şükür normal çıktı.Doktorum hamilelikte değerler çok değişebilir demişti.Oğluşum annesini hiç üzmüyo.İnşallah sonuna kadar sağ salim hayırlısıyla bu şekilde devam eder.
kızlar ben yarin doktora gidiyorum bebişin cinsiyetini öğrenecem 3.tarama testi yapacak 1 hafta yokum annemde kalacam sakın beni unutmayın ebru...........................kendinize ve bebişlere iyi bakın hoşcakalın
Selam arkadaslar. Bende bebegimin cinsiyetini eylulun ikisinde ogrenecegim. Hayirli ve saglikli haberler aliriz insallah. Bugun biraz hastayim ve yatiyorum. Dun doktor antibiyoyik verdi usutmusum. Ilaci almak istenedim ama doktor almasam bebek icin daha kotu olur dedi. bana dua edin arkadaslar iyileseyim ve bebegim etkilenmesin bu durumdan. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi herturlu olumsuzluktan korusun. Amin.
Selam arkadaslar. Bende bebegimin cinsiyetini eylulun ikisinde ogrenecegim. Hayirli ve saglikli haberler aliriz insallah. Bugun biraz hastayim ve yatiyorum. Dun doktor antibiyoyik verdi usutmusum. Ilaci almak istenedim ama doktor almasam bebek icin daha kotu olur dedi. bana dua edin arkadaslar iyileseyim ve bebegim etkilenmesin bu durumdan. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi herturlu olumsuzluktan korusun. Amin.
bendede aynı merak var canım benimde 3 eylülde ve o vakte kadar tam 35 gün geçmiş olcak çok uzun değil mi?[/QUO
Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını
banada arada oluyor eşim bi bardak içinde azıcık tuz yarım limon sıkıp bi şişe maden suyunu boşaltıp üstündeki köpüğüyle içirtiyor hemen geçiyor bu arada maden suyunu haftada 2 kereden fazla tüketmeyin kızlar tansiyon problemi yaratabilirmiş
Günaydın canım,deniyim ben bunu bu akşam eve gidince,şu anda bile midem acayip çok saol canım.Ben hergün içmeye çalışıyorum magnezyum eksikliğimi kaybetmiyim diye çünkü çok kramplar yaşıyorum ya.Ama bunuda dr.sorıyım bakıyım ne diycek