2011 Şubat Anneleri

kızlar ben yarin doktora gidiyorum bebişin cinsiyetini öğrenecem 3.tarama testi yapacak 1 hafta yokum annemde kalacam sakın beni unutmayın ebru...........................kendinize ve bebişlere iyi bakın hoşcakalın

sevindim canım herşeyin normal olmasına gözün aydın diyelim

Selam arkadaslar. Bende bebegimin cinsiyetini eylulun ikisinde ogrenecegim. Hayirli ve saglikli haberler aliriz insallah. Bugun biraz hastayim ve yatiyorum. Dun doktor antibiyoyik verdi usutmusum. Ilaci almak istenedim ama doktor almasam bebek icin daha kotu olur dedi. bana dua edin arkadaslar iyileseyim ve bebegim etkilenmesin bu durumdan. Allah hepimizin yardimcisi olsun, bebeklerimizi herturlu olumsuzluktan korusun. Amin.

çok geçmiş olsun canı merak etme Allah bebişlerimizi korur ben neler neler duydum sapasağlam bebekleri var moralini hiç bozma.Bende cinsiyetini 3 eylülde öğrenicem inş. O günü düşün ve mutlu ol

Amin canım Allah hepimizin bebişlerini korusun.dualarımız seninle.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Arkadaşlar beni iyice merak sardı pazartesi gününü iple çekiyorum. Bu randevum biraz gecikti 1 ay oldu bana çok uzunnn geldii acaba bebeğim iyi mi nasıl diye çok meraklanıyorum...

bendede aynı merak var canım benimde 3 eylülde ve o vakte kadar tam 35 gün geçmiş olcak çok uzun değil mi?

günaydın kızlar bugün cildiyeye idicem gitmişken kaçak kuçak bebişimi görim diyorum yoksa cumaya kadar rahat duramam

Günaydın kızlar,dün akşamdan beri bende bir gazsancısı aldı başını gidiyor mücadele edemiyorum,Midem içinde birşeyler kaynıyor sanki fıkır fıkır içim,sizinde başına böyle şeyler geliyormu,ve nasıl engelleyebilirim ben bu gaz olayını

banada arada oluyor eşim bi bardak içinde azıcık tuz yarım limon sıkıp bi şişe maden suyunu boşaltıp üstündeki köpüğüyle içirtiyor hemen geçiyor bu arada maden suyunu haftada 2 kereden fazla tüketmeyin kızlar tansiyon problemi yaratabilirmiş

Günaydın canım,deniyim ben bunu bu akşam eve gidince,şu anda bile midem acayip çok saol canım.Ben hergün içmeye çalışıyorum magnezyum eksikliğimi kaybetmiyim diye çünkü çok kramplar yaşıyorum ya.Ama bunuda dr.sorıyım bakıyım ne diycek

kızlar sizdede mide bulantılarının geçmesi halsizliğin kalkması gibi şeyler oldumu arada sırada sabahları bulantıdan başka bişey kalmadı bende sizlerde öylemi

banada sağlık ocağındaki gebelerden sorumlu olan hemşire söyledi bende hergün içiyordum sende sor istersenn bakalım senin doktorun ne diyecek bende bugün sorucam gittiğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…