2011 Şubat Anneleri

Doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallahh.benim dahaaa 7 sinde kız gib bakalım kesinleşecek gösterirse tabiki :)

kızlar her sabah benden önce karnımı öpüyor günaydın kardeşim diye kızın isminide kendi koydu oğlumun ismide EFE oğlum 9 yaşında ben bayabi ara verdim efe çok istedi hele okula başlayınca herkesin kardeşi var benim niye yok diye başımın etini yedi....ama varya kızlar efe de çok rahatdım 9 ay boyunca çalıştım doğum öncasi raporu almaya gittim doktor bana dediki sıvısı çok fazla her an doğum yaparsın dedi ..izinimi sadece 2.gün kullandım perşembe günü ayrıldım cumartesi doğum yaptım .bunda biraz sorlanıyorum yaşımdan dolayı olabilirmi bu arada yaşım 32

canım benim gittiğim yer tüp bebek merkezi ve bana epey uzak ve orda doğum yok doğuma gittiklri hastanelerde sezeryan 8-10 bin arası buda aşıyor artık bizi kendime yakın bi doktor bakıyorum bugünde cildiyeye gidicem diye hastanedeki doktora bi bakim dedim kendime doğuma kadar i doktor bulmam lazım

Dr a giden arkadaşlarım haberlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Çok öpüyprummm sizleri. /Ben çıkıuorumm zemuszemus

kızlar bişey soracagım bugün sarımsaklı közlenmiş yogurlu patlıcan salatası yedim.ama midem çok kötü oluyor sarımsak yiyince sizede oluyormu? patlıcandanmı ki

benide tüp bebek merkezi 20 haftada çagırdı.ayrıntılı ultrason için

Hamilelikte alınan kilo nelere aittir?

Hamilelikte artan kilonun 3.5 kilogramı bebeğe aittir.
Plasenta 500 gram,
amnion sıvısı 1 kilogram,
ağırlığı artan uterus 1 kilogram, memeler 300 gram,
artan kan ve sıvı da 6 kg gelir.
Bunun dışında alınacak kilo vücutta yağ olarak depolanacak ve doğumdan sonra Annede'da kalacaktır.
Bir bebeğin gelişmesi için ek olarak toplam 55.000 kalori gerekir.
Tok kalmak için...
Hamileler olur olmaz zamanlarda acıkır. Bu zamanlarda az kalori verecek ve tok tutacak gıdalar alınmalıdır. Örneğin patlamış mısır, kavrulmuş buğday gibi.

Gebelikte bebeğin cinsiyeti, ancak gebelikte 4. ay içinde anlaşılabilir. Çoğunlukla 14. ve 16. haftalar arasında uzman bir gözlemci, ultrasonda bebeğin cinsiyetini saptayabilir. 12. hafta ile 14. hafta arasında da bebeğin cinsiyetini saptamak bazı durumlarda mümkün olabilir. Kaliteli bir ultrason cihazı ve uzman doktor, 13. haftada bebeğin cinsiyetini saptayabilir.

Anladım canım.İnş.iyi bir dr.bulursun bebişin ve senin için hayırlısı olsun.opuyorumnanaktan

dün bi yerde okudum bebeklerimiz yaklaşık 17 haftalıkken:
200 gr bebek
170 gr plesanta
320 gr amniyon sıvısı
320 gr rahim
180+180 gr da göğüs toplamda alınan kilo buymuş ve buna kan hacmini ve yağ depolarınında artışı eklenince aldığımız kilolar çok çok normallmişzemuszemus

biraz olsun içim rahatladı : )

benim 4 hatta arada 5 e çıkıyor kilom yazıyı görünce ohh boşuna değilmiş dedim ama benim fazla karnım yok komple hertarafımdan aldım kilo gören ayy kilo almışın diyor bende kilo değil bebek o diyorumzemuszemus

KOVA BURCU BEBEĞİ...

Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.

Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…