İnş.canım öğreniriz çarşamba günü ben ilk seyirmelerle hissettim bak şu anda bile bir hareket var içimde anladı kendinden bahsedildiğini galiba :))
Sonra böyle karnımda çekilmeler oluyordu,ve birşey sağdan sola gibi gitti oluyor :))
İnş.canım sen bizden önce öğrenicen desene :))
İnş.canım çok nazlı çıktılar beklediğimize değsin artık dimi.Gerçi bu ilk heyecan kız erkek hiç farketmez benim için
Oğluşunun iyi olduğuna sevindim canım,ama neden sürekli dr.dr.geziyorsunuz ben bunu daha anlamadım bilmiyorumkismile
Hayırlı haberlerle gel canım sende.Ay canım benim kardeşini şimdiden çok sevicek belli inş.gönlünüzden geçen olur canım
canım benim gittiğim yer tüp bebek merkezi ve bana epey uzak ve orda doğum yok doğuma gittiklri hastanelerde sezeryan 8-10 bin arası buda aşıyor artık bizi kendime yakın bi doktor bakıyorum bugünde cildiyeye gidicem diye hastanedeki doktora bi bakim dedim kendime doğuma kadar i doktor bulmam lazım
canım benim gittiğim yer tüp bebek merkezi ve bana epey uzak ve orda doğum yok doğuma gittiklri hastanelerde sezeryan 8-10 bin arası buda aşıyor artık bizi kendime yakın bi doktor bakıyorum bugünde cildiyeye gidicem diye hastanedeki doktora bi bakim dedim kendime doğuma kadar i doktor bulmam lazım
Anladım canım.İnş.iyi bir dr.bulursun bebişin ve senin için hayırlısı olsun.opuyorumnanaktan
benide tüp bebek merkezi 20 haftada çagırdı.ayrıntılı ultrason için
dün bi yerde okudum bebeklerimiz yaklaşık 17 haftalıkken:
200 gr bebek
170 gr plesanta
320 gr amniyon sıvısı
320 gr rahim
180+180 gr da göğüs toplamda alınan kilo buymuş ve buna kan hacmini ve yağ depolarınında artışı eklenince aldığımız kilolar çok çok normallmişzemuszemus
biraz olsun içim rahatladı : )
3.5. kilo sanırım çok yani karnım çok şişti sanki 6 aylığız : )sendemi benim gibi çok kilo aldınn :))
kızlar merhaba yiyecek konuşmak asaktı ama bişey sormam lazım soğan kavurması hamilelere zararlı değildir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?