2011 Şubat Anneleri

Darısı en kısa zamanda size inşallah :)

Aslında bugün görecektim ama kısmet degilmiş işte :)

Bu gidişte dr.yakasına yapıcam bana bu çocuğun ya cinsiyetini söyle yada ben burdan kalkmıyorum ona göre diye :))

Birde şu ultrason meselesini sormak lazım sen anlattıkça içim gidiyor,görmek için sabırsızlanıyorum bebeğimi

Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın canım.Sonradan öğrenen anneler atak yapıp kız doğuracak galiba :))

tşkr ederim cnm kaybettiğim bebeğim 13+5 günlükken erkek olduğunu öğrenmiştim erkek bebekler erken belli oluyo genelde kız bebeklerde 17-20 hafta arası belli oluyo oyüzden kız olacağını tahmin etmiştim bu haftalarda olupta cinsiyeti henüz görülmeyen varsa muhtemelen kızdır. hayırlısı ve sağlıklısı olsun:1hug:

En önemlisi sağlık zaten,ayy acaba benimkide mi kız çok merak ediyorum.Çarşamba olsada gitsem bir an önce :))

Canım 20 TL muayene ücreti farkı, 35 TL'de ultrason farkı aldılar...

Başka bir fark ödemeyecegim.

süpermiş valla ben sadece muayeneye yani normal ultrasona 90 tl veriyorum sigorta yok ama sigortalı halide zaten 60 tl keşke öle bi imkan olsa burdada hemen giderdim bende kardeşimde mecburen girip 300 tl vermişti 4 boyutluya

Valla ben de inatla bu defa söyleyin meraktan çatlayacagım dedim. eşim de bu da mı erkek şu pipi degil mi dedi. doktor teyzemiz de babamız erkege doymuyor heralde dedi. Eşim de diyor ki forumdaki rivayetler hep erkege işaret ediyormuş diyor. doktor da dedi ki ne forumu. :) Eşimle gülüştük tabi :)

Evet canım ben de oglumda 12. haftada ögrenmiştim. Senin de hayırlı olsun :)

geçmiş olsun canım serklaj ne demek

oh oh kızlar çoğalıyor maşallah bayanssulusmile
kızlar bütün drlar başka konuşuyor dinlemeyin siz onları bebişinizi dinleyin :))

süpermiş valla ben sadece muayeneye yani normal ultrasona 90 tl veriyorum sigorta yok ama sigortalı halide zaten 60 tl keşke öle bi imkan olsa burdada hemen giderdim bende kardeşimde mecburen girip 300 tl vermişti 4 boyutluya

Canım neden bu kadar pahalı ya?,

Sigortasız halini anlarım da sigortalı hali de çok pahalı.

geçmiş olsun canım serklaj ne demek

tşk ederim cnm. ben ilk bebeğimi 17. haftada kaybettim oda tüp bebekti tabi bundada 15. haftada lekelenmeler oldu doktorum bunuda kaybetmeyelim serklaj yapalım dedi yani rahimağzına dikiş atıyolar önlem alıyolar erken doğum olmaması için ilk kayıp olunca tekrarlayabiliomuş önlem almış olduk yani biraz daha rahatım ama 7. ayı bi doldursam daha rahat olcam sürekli evde yatıyorum riskli bi gebelik yanii

ist nerde yaptırdın tüp bebeği bende tüp bebekle hamileyim bide neden serklaj yaptılarr

bahçelievler medikalparkta latif bey doktorum biara show tv de programı vardı hastnae ve doktorum çok iyi ama pahalı lüks belkide ondandır.serklajda ilk bebeğimi kaybettim buda öle olmasın die yapıldı Rabbim hepimizinkini korusun...

hayırlısı olsun cnm maddi açıdan zor süüreç yaşayan bilir bizde epey yıprandık 6 ay içinde 2 kere tüp bebek bi histeroskopi oldum ve dediğin gibi doktorun tecrubesi ücretide etkiliyor ama sağlıkla gelsinlerde gerisi boşşş

geçmiş olsun canım benimde ilk bebek karnımda ölmüştü ve kan pıhtılaşması varmış hergün iğne yapıyorum

inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarıma alırız cannım iyi düşünelim herşey iyi olsunn

Son düzenleme:

canım benim hepinizi çok iyi anlıyorum bende ilk bebeğimi kaybettim acıyı yaşamayan anlayamaz çok zor bi durum allahım bu bebeklerimize uzun ömür versin biz herşeye katlanırız...bol bol dua edelim elden başka ne gelirki...:Saruboceq:

Selam kızlar 1 gün giremedim oku oku bitmiyo ne kadar çok yazmışsınız.Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum.Darısı öğrenemeyenlerin başına.Ben bugün nodülümden dolayı kan tahlili verdim.Rutin kontrolüm vardı.Çok şükür normal çıktı.Doktorum hamilelikte değerler çok değişebilir demişti.Oğluşum annesini hiç üzmüyo.İnşallah sonuna kadar sağ salim hayırlısıyla bu şekilde devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…