red-cake kaşıntı sıcaklarda kaybettiğimiz sudan da olabilir..bazen bende kaşınıyorum cildimde küçük kırmızı bir kabartı oluyor sonra geçiyor birşey ısırığı gibide değil içten sanki tatlı tatlı kaşınıyor....cilt kurudukça geriliyor ve kaşınıyor kaşınıncada kızarıyor...yani ben su içince biraz azaldı gibi şuan kaşınmıyorum
Günaydın elifçim bende kaşınıyorum ama çok sıcak ortamda kaldığım zaman kabarıyor vucudum akşamları nemlendirici sürmeye çalışıyoum eve gidince malum iş yerimde hamam gibi :))
Kızlar ben size başka birşey sorucam ben otururken böyle karnım sıkışıyor gibi sanki,süreklide masa başındayım.Eve gidip uzanınca birşey yokta,böyle otururken sürekli karnım sıkışıyor gibi sizde durum nasıl.Karnımda artık iyice belli olmaya başladı çok hoşuma gidiyor ama içerde canı acıyordur diyede üzülüyorum.Siz nasıl oturuyorsunuz pc başında ?
teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınızz opuyorumnanaktan
ben masamın altına tabure koydum çiçek kimse yokken uzatıyorum ayaklarımı koltugumada yaslanıyorum.
bazen bendede oluyo sanki karnımda ağır bşey varmış gibi hiisediyorum bazende biişeyler geziniyomuş gibi hareketleri değil diyolar ama iki büklüm oturunca oluyo genelde o içimdeki hareketler bilmiyorumkismile
Çiçekcim seninde randevu çarşambaymış..bende çarşamba gidiyorum inşallah cinsiyeti öğreniriz bu defa.fakat ben senin gibi bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. nasıl fark ettin ilk olarak?
Çiçekcim seninde randevu çarşambaymış..bende çarşamba gidiyorum inşallah cinsiyeti öğreniriz bu defa.fakat ben senin gibi bebeğin hareketlerini hissedemiyorum. nasıl fark ettin ilk olarak?
selam kızlar.benimde randevum salı günü.inş.bebiş naz yapmazsa bizde cinsiyetini öğrenebileceğiz.:))
selam ayşebetül.seninle aramızda 1 gün varmış.bende bebişimi hissediyorum.böyle karnımda seyirmeler oluyo.bide sanki bişey pıt pıt ediyo.tabi drlara göre bunlar bebiş değilmiş.en erken 18. haftada hissedersiniz diyolar.
Kızlar siz 16. haftadasınız yaww sanırım sizin bebişler kız. Kızlar kendilerini geç gösteriyormuş ya bakalımm. :dance:
ya aslında geçen ay doktor bana sanki pipi var gibi ama daha çok küçük net konuşamam önümüzdeki randevunda görürüz dedi. bana sorarsan kesin erkek de işte insan emin olmak istiyor. inşallah gösterir.
İyi haberlerle gel canım, :))
ecemnur sabahları kalkınca ılık su iç.kuru incir yiyebilirsin.kayısı hoşafını dene onda da oluyormu.
Geçenlerde Ender Saraç kabızlık için Mürdüm eriği öneriyordu.hani şu mor renkli olan erik.ben denedim tavsiye ederim.iyi geliyor. Şuanda tam mevsimi heryerde var.geçmiş olsun.
Kızlar siz 16. haftadasınız yaww sanırım sizin bebişler kız. Kızlar kendilerini geç gösteriyormuş ya bakalımm. :dance:
Günaydın arkadaşlar
merhaba kızlar anca uyandım geldim.Gece 12-1 gibi yatıyorum sabah 10-11 gibi uyanıyorum ne uykucuyum demi.Ay ilk 3 ay ne çektim gece uyana uyna artık düzenli maşaallah uykularımHepinize kocaman bi TÜNAYDINNNNNNNNNNN diyeyim ben
eveeet aramızda 1 gün var ne güzel yaa :) randevunda bir gün önceden haydi hayırlısı inşallah cinsiyetleri öğreniriz.bebeğimi severken artık oğlum yada kızım demek istiyorum.yaa ben hiç öyle seyirme falan hissetmiyorumbakalım gelecek haftalarda ne olacak. şuanda bebeğim nasıl iyi mi herşey yolunda mı diye çok takıyorum kafama ayda bir doktora gitmek çok uzun zaman.
kızlar birazdan doktora gidecem cinsiyetini gösterirse bakalım oğlum sürekli kız olsun diye dua ediyor ismini bile hazırladı bakalım ne olacak dua edin kız olsun oğlum üzülmesin ...kızlar sürekli nasıl dua ediyor
anne eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun ece olsun diyor erkek olursa onada alışır inşallah ...........
selam kızlar.benimde randevum salı günü.inş.bebiş naz yapmazsa bizde cinsiyetini öğrenebileceğiz.:))
geldim oğluşum iyiymiş ama doktor pek içime sinmedi fazla bişey sormadan çıktım zaten cuma günü kendi doktoruma gidicem ama sağlıklıymış bebişim öylesine cinsiyet sordum daha belli olmas dedi
kızlar birazdan doktora gidecem cinsiyetini gösterirse bakalım oğlum sürekli kız olsun diye dua ediyor ismini bile hazırladı bakalım ne olacak dua edin kız olsun oğlum üzülmesin ...kızlar sürekli nasıl dua ediyor
anne eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun ece olsun diyor erkek olursa onada alışır inşallah ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?