benim 1,79 çıktı yaaa çok mu düşük acaba
biz aslında kafaya takmak için bişiler arıyoruz hiç endişe etme zaten bişi olsa doktor mutlaka sölerdi cnm normal değerler demekki
ayy gerçekten yaa artık kafayı yiycem artık iyiyice hissetsek şu tekmeleri belki daha rahat olcaz
neslim ultrason resmini vermedimi doktorun CADIARZU
kızlar aranızda haftası en büyük olan benim ve bende bebeğin haraketlerini çok net hissettiğimi zannediyordumki doktorumuz bu gün kesinlikle şuan hissedemessin 20,haftada ancak dedi yani sizin ümitlerinizi kırmak istemem ama daha beklememiz lazım onu hissetmek için
Gözün aydın canım Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin inş.Çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan
OLEEEEEYYYYYhihoyyyt:sm_cool::teytey:
senin adına çok sevindim canım
ayyy Allah gönlüne göre verdi inşallah bizimde öyle olur
nekadar ilgili bir dr muş
30 dakika ultrason ha şok oldum şuan
nesli 81 ve evridiki doktordan gelmişsiniz yeni gördüm hayırlı olsun kızlarınız topiğe kızlar katılmaya başladı eee tabi kız dediğin nazlı olur demezemuszemus
birde doktor kilomuzu ölçtü hala hamile kaldığımız kilodan zayıfız 5 aylık olcaz nerdeyse hiç hamileymiş görüntüm yok( otobüste ayakta kalsam kimse yer vermezz :))))))))))
Selamlar yine doktordan geldim. 4 boyutlu ultrasona bakan doktor izindeymiş. Gelen de pek kullanmayı bilmiyormuş. Doktorum öyle rastgele olmaz dedi. Bu nedenle sadece 3'lü test için kan ve idrar tahlili verdim.
4 boyutluya 1 Eylülde girecegim :)
3lü testinde inşalla güzel çıkar bak en azından 1 eylülde bebeğini yeniden görüceksin şanslısın...
Evet evet :)
Benden başka 4 boyutluya girecek olan var mı?
slm bende doktordan geldim bu gün dikişlerime bakıldı çok şükür iyleşmiş serklajdan sonra endişelerim biraz daha azaldı 12 gün sonra gel bebeğin boy kilo takibine bakalım dedi cinsiyetini sordum kesin olmasada kız gibi dedi doktorum Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimizede inş...
İçimizde en şanslımız sensin valla canım.Hem cinsiyetini öğrendin rahatladın,hemde 4 boyutlu göreceksin bebişini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?